Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύπρος: Αν μας πιέσουν, ανοικτό το ενδεχόμενο να φύγουμε από το ευρώ!

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο η Λευκωσία να εγκαταλείψει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα εάν ζητηθούν σκληρά μέτρα λιτότητας από την τρόικα, ο γ.γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού.

Μιλώντας στο www.24h.com.cy ο νυν γραμματέας του ΑΚΕΛ (κόμμα του νυν προέδρου Δημήτρη Χριστόφια) παραδέχθηκε ότι η Κυπριακή Δημοκρατία μελετά όλα τα ενδεχόμενα. «Εάν η τρόικα επιμένει σε οδυνηρότατα μέτρα για να παραμείνουμε στη ζώνη του ευρώ εμείς θα πεισματώσουμε και θα πούμε ότι δεν φεύγουμε από τη ζώνη του ευρώ γιατί είναι σημαντικό αυτό το ζήτημα; Παραμένουμε όσο οδυνηρά και αν είναι τα μέτρα;» αναρωτήθηκε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ.

Σε ερώτηση εάν αφήνει ανοιχτό το θέμα να εξεταστεί η παραμονή ή όχι της Κύπρου στο ευρώ ο Άντρος Κυπριανού απάντησε: «Σίγουρα το αφήνω ανοιχτό. Δεν προκαθορίζω τώρα τι θα κάνουμε αλλά λέω ότι αυτά τα ζητήματα πρέπει να συζητηθούν πάρα πολύ σοβαρά εάν πράγματι θέλουμε να εξυπηρετήσουμε τα συμφέροντα του κυπριακού λαού»(2ο Βίντεο).

«Είχαμε συμφωνήσει το 1995 να προχωρήσει η πορεία ένταξης, θέτοντας κάποιες προϋποθέσεις, ότι αυτό θα βοηθούσε στην προσπάθεια επίλυσης του κυπριακού και ότι θα διαφυλάσσονταν τα συμφέροντα και τα κεκτημένα των εργαζομένων. Σε καμιά από τις δύο περιπτώσεις δεν βοήθησε η ένταξη μας» υπογράμμισε ο γ.γ. του ΑΚΕΛ

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τώρα τα θυμήθηκε το ....ΑΚΕΛ......
    Με ποιόν πρόεδρο ??? τον ...Χριστόφια.....
    Δυστυχώς και πολλοι Κύπριοι αδελφοί μας, έχουν την κατάρα που έχουν και οι λοιποί Νεοέλληνες καθαρματίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]