Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ευρώπη, η εκδιδόμενη πόρνη, ο τούρκος νταβατζής και η Δημοκρατία

Το κοινό μέλλον των παιδιών των ακροαριστερών και των παιδιών των ακροδεξιών. Σε 10-15 το πολύ χρόνια από σήμερα, θα υπάρχουν στην Ελλάδα δύο κόμματα, το ένα θα είναι η τότε ακροδεξιά και το άλλο θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων.

Στην μετά 10-15 χρόνια ακροδεξιά της Ελλάδος θα ανήκουν και τα παιδιά του Τσίπρα και τα παιδιά του Κασιδιάρη, που από κοινού θα αντιπολιτεύονται την τότε πλειοψηφία της Βουλής που θα είναι το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, το οποίο διά των δημοκρατικών θεσμών θα κατεβάζει νομοσχέδια για την μπούργκα, το τσαντόρ και τα άλλα αγαθά του φασιστομουσουλμανισμού, που υπερασπίζονται σήμερα οι αλλοπαρμένοι της αριστεράς.

Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει, ή η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα εξαπλωθεί στην ανατολή ή η Σαρία στην δύση. Συμβίωση δεν προβλέπω, γιατί απλώς δεν την θέλουν οι εκπρόσωποι της Σαρίας. Ας μην ξεχνούμε ότι σε κανένα, μα σε κανένα μουσουλμανικό κράτος δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, εκτός και αν εννοούμε την αλά Τούρκα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ της Τουρκίας ως ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Αυτή η γενιά των Ευρωπαίων και Ελλήνων διανοούμενων και πολιτικών, θα γραφτεί στην ιστορία ως η πιό δειλή και άβουλη.

Ας είμαστε ειλικρινείς, τουλάχιστον μεταξύ μας. Κανείς στην Ευρώπη δεν θέλει το Ισλάμ. Ούτε οι αριστεροί, ούτε οι δεξιοί, γιατί όλοι γνωρίζουν τι τους περιμένει, όταν γίνει το Ισλάμ πλειοψηφία. Είναι όμως όλοι υποχρεωμένοι, πριν ακόμη σκλαβωθούν και επίσημα, να το σέβονται, λόγο φόβου φυσικά.

Στην ουσία, έχουμε κατακτηθεί, απλά δεν θέλουμε να το πούμε και δημόσια.

Ας φανταστούμε τι θα γινόταν στην Ευρώπη αν πριν 20 χρόνια το τότε Facebook μια εφημερίδα της εποχής, αφαιρούσε (λογόκρινε) τα σκίτσα του Μωάμεθ ή του Χριστού.

Εσείς θα φανταζόσασταν ποτέ Ευρωπαίο ηγέτη να ζητά συγνώμη, γιατί μια εφημερίδα έβαλε ένα σκίτσο, που δεν άρεσε στον Ερντογάν;
Ο πρώην πρωθυπουργός την Δανίας και νυν ΓΓ του ΝΑΤΟ, ζήτησε συγνώμη προ ετών από τον Ερντογάν, λόγω των σκίτσων...!

Αυτή δεν είναι η Ευρώπη. Αυτή είναι μία εκδιδόμενη πόρνη, που προωθεί στην πορνεία την κόρη της την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Και με σπόνσορες τους ανίκανους πολιτικούς που έχει σήμερα η Ευρώπη, οι οποίοι γονυπετής ζητούν συγνώμη από τους ιμάμηδες, πριν ακόμη αυτοί εφαρμόσουν την Σαρία.

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]