Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όλοι στην απεργία!


Με ανακοίνωσή τους οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τους φίλους του κινήματος, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία.

Αναλυτικά:
“Η Γραμματεία Παραγωγικών Επαγγελματικών Φορέων και η Γραμματεία Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλούν τα μέλη, τους φίλους του κινήματος μας, αλλά και όλους τους Έλληνες πολίτες, εργαζόμενους, συνταξιούχους, άνεργους, επαγγελματίες, που πλήττονται τα τελευταία δυόμιση χρόνια από τις πολιτικές του ΔΝΤ και των Μνημονίων, πολιτικές που φέρνουν σαν αποτέλεσμα την ύφεση, την ανεργία, την αποδόμηση κάθε συνεκτικού ιστού της οικονομίας, της κοινωνίας, και της οικογένειας, την φτωχοποίηση και την εξαφάνιση κάθε κοινωνικής μέριμνας, τα λουκέτα στις επιχειρήσεις, το κλείσιμο των καταστημάτων, τη νέα μετανάστευση, να συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις που έχουν εξαγγείλει οι φορείς των κοινωνικών εταίρων ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΓΣΕΒΕΕ, ΕΣΕΕ, Εμπορικοί και Επαγγελματικοί Σύλλογοι.
Με τη συμμετοχή μας στην απεργία της 26ης Σεπτεμβρίου, στις στάσεις εργασίας και στις αγωνιστικές εκδηλώσεις, στέλνουμε μήνυμα αντίστασης στη συγκυβέρνηση των προθύμων, στην Τρόικα εξωτερικού και εσωτερικού, και διατρανώνουμε την αντίθεση μας στα νέα άδικα και αντικοινωνικά μέτρα που σχεδιάζουν σε βάρος του Λαού, της κοινωνικής συνοχής αλλά και των αντοχών της κοινωνίας.
Την ίδια στιγμή που το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα αποκαλύπτει την γύμνια του προβάλλοντας τα αδιέξοδα που έχει επιφέρει στη χώρα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ επαναλαμβάνουν ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία βιώσιμη λύση χωρίς την ανατροπή των Μνημονίων, την διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, την παραγωγική αναπτυξιακή ανασύνταξη της Ελληνικής οικονομίας, την αξιοποίηση του δημοσίου πλούτου της χώρας, την προστασία των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας και των κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών.
Σ’ αυτές τις κόκκινες γραμμές οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν κάνουν πίσω και θα αγωνιστούν μέχρι τέλους”.
netakias
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]