Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

82 στρατόπεδα υπό κατάργηση στη Θράκη!

Ενώ παροπλίζονται φρεγάτες ναρκαλιευτικά και καταργούνται 1500 θέσεις ανωτέρων αξιωματικών...

Στοιχεία αποκαλυπτικά από τα όσα σχεδιάζει το γενικό επιτελείο στρατού στα πλαίσια των οδηγιών για αιματηρές οικονομίες αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "το Έθνος" όπου καταγράφονται όλα τα στρατόπεδα που καταργούνται στην χώρα.

Στην Κομοτηνή είναι τα στρατόπεδα Μουζιοπούλου, 11 στρέμματα, και Παπαχατζή, 25 στρέμματα.

Στην Αλεξανδρούπολη τα στρατόπεδα Παρμενίων, Ιωάννου, Ζήση, Γιανούλη, Παπαδοπούλου Κ-Κάρπου, Μυλωνά, στην Ορεστιάδα, Παπαναστασίου, Σταθάτου, Γουμενάκη, Ματσιαδή, Κατσάνη, Κνιθάκη, Μελιδόνη, Κυρλαγγίτση.

Στην Ξάνθη το στρατόπεδο Στεφανίδη και Γιαννακούδη Καρακατσάνη.

Τα 82 στρατόπεδα που είναι υπό κατάργηση έχουν συνολική έκταση 13.000 στρέμματα.

Το ερώτημα που γεννιέται είναι αν, σε συνέχεια των δηλώσεων που είχαν προηγηθεί, τα στρατόπεδα αυτά χρησιμοποιηθούν για την φιλοξενία λαθρομεταναστών και τι θα σήμαινε αυτό. 

Να μεταφέρουμε το ίδιο πρόβλημα στον ιστό των πόλεων όπου και βρίσκονται;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]