Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...


Γέροντας Παΐσιος:
  • "...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
  • "...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
  • "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."
Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!
Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

Ο Έλληνας πολίτης, παρακολουθώντας από χθες και σήμερα, όλα τα ΜΜΕ ή σερφάροντας στο διαδίκτυο, βρίσκεται προ αδιεξόδου, για το ποιος κυβερνάει πραγματικά τη χώρα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή η Τρόϊκα; Άλλοι εσκεμμένα, όπως για παράδειγμα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και άλλοι από άγνοια ή αγανάκτηση, μέσα στο διαδίκτυο, εντείνουν την σύσγχυση. Αυτή όμως η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση.
Αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμπέρασμα. Οι μισοί θα συμπεράνετε ότι τον απόλυτο έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας τον έχει η κυβέρνηση και επομένως αυτή είναι η απολύτως υπεύθυνη, ενώ οι άλλοι μισοί θα είστε σίγουροι ότι κυβερνάει η Τρόϊκα και ότι η κυβέρνηση δεν ευθύνεται. Δεν συζητάμε βέβαια για το τι λέει το Σύνταγμα. Αυτό έχει ήδη πάει μαζί με τα παλαιότερα συντάγματα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του. Η χώρα είναι σε αυτόματο πιλότο. Νόμος τώρα είναι το «δίκιο» του τοκογλύφου και του νταβατζή.
Αυτή λοιπόν η εντεινόμενη σύγχυση, εκτιμούμε πως είναι εσκεμμένη από την πλευρά της κυβέρνησης σε απόλυτη συνεργασία με….. την Τρόϊκα και με την ανοχή της. Και τούτο γίνεται για να μπορεί η κυβέρνηση να ελίσσεται, να κερδίζει χρόνο και να παίζει σε δύο ταμπλώ. Όποτε την συμφέρει να προβάλει τον εαυτό της και όποτε δεν την συμφέρει να κατηγορεί την Τρόϊκα και να παριστάνει πως την αντιμάχεται, όπως συνέβη χθες την νύχτα. Ταυτόχρονα φυσικά, η σύγχυση αυτή ακυρώνει τη λαϊκή οργή, η οποία, βοηθούσης και της πρόκλησης τεχνικής αντιπαράθεσης μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, δεν μπορεί να εστιαστεί και να αποτελέσει δύναμη ανατροπής.
Η πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με τη δική μας εκτίμηση και το έχουμε γράψει πολλές φορές, είναι ότι οι πολιτικοί μεταπράτες του ΠΑΣΟΚ και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά παράσιτα της χώρας, παρέδωσαν την ελληνική κυριαρχία στα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, παραιτούμενοι και από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας έναντι κατασχέσεων και εκποιήσεων από τους διεθνείς τοκογλύφους, ενώ για τον εαυτό τους επιφύλαξαν το ρόλο του μεσάζοντα κοτζαμπάση, μεταξύ των ξένων εξουσιαστών και του ελληνικού λαού. Επεφύλαξαν δηλαδή για τον εαυτό τους ένα ρόλο χωροφύλακα και φοροεισπράκτορα. Ένα μισητό ρόλο τυραννίσκου, για χάρη της εξουσίας και των προνομίων της και μόνο.

To κείμενο είναι επικαιροποίηση ανάρτησης της 12/2/2011

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

33 σχόλια :

  1. Πραγματικά είμαστε σε αυτόματο πιλότο, με το Σύνταγμά μας πυροβολημένο στο πίσω κάθισμα. Κάποιος μας έκανε αεροπειρατεία, τα καύσιμα σώνονται και ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Ήρθε και ο δικός μας καιρός να μεγαλώσουμε απότομα, όπως έγινε και με παλιότερες γενιές Ελλήνων.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΟΙ ΔΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ
    Ο ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΕΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ
    ΒΕΒΑΙΟ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ.ΕΣΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΚΑΘΕ
    ΘΥΣΙΑ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ.ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΣΕ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΣΑΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΔΙΠΛΑ
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ
    ΘΑ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΑΝ ΕΧΕΤΕ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΕΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΕ ΡΩΜΑΙΚΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΛΛΟΙ
    ΕΜΙΣΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ ΟΥΔΕΙΣ.
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Κείμενο αυτό Αξίζει για Προβληματισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. den nomizw na leei gia ton giwrgo?????????
    ax bre pater...esi ta leges poios se akouei?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eiχε πει ο γεροντας τιποτα σχετικα με την ελληνικη γλωσσα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επισης ο Αγιος Κοσμας λεει για εναν τυφλο(απιστο) και κασσιδιαρη (περιπου φαλακρο)αξιωματουχο, ο οποιος θα φερει το χαλασμο(GΑΡ?). Επισης ειπε οτι θα βαλουν φορο στις κοτες και τα παραθυρα. Μηπως εννοουσε τους ημιυπαιθριους; Οτι και να λεμε, ο αγιος αναστηλωσε ενα σχεδον νεκρο εθνος βαζοντας τα θεμελια για την επανασταση μας. Α, και νομιζω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι το "ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ" μας δινει τον λεξαριθμο 2012. Με τις πρεσβειαις του αγιου να μας βοηθησει ο Θεος να παν ολα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
    Η ΠΑΤΡΙΣ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ φοβούμαι ότι, αν ο μακαριστός Γέρων είχε πει όλα όσα λένε ότι είπε, θα έπρεπε να μιλά ακατάπαυστα για 100 χρόνια! :-)
    Όσοι τον γνώρισαν, ξέρουν ότι δεν μιλούσε πολύ και προπαντός δεν πολιτικολογούσε. Οι Άνθρωποι αυτοί δεν ασχολούνται με την πολιτική και τα οικονομικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όταν πέσει και αυτή η κυβέρνηση και χρεωκοπήσει το κράτος, τότε να δω πόσο θα σκούζουν όλοι αυτοί οι "αντι-μνημονιακοί" για τις χαμένες συντάξεις και τους απλήρωτους μισθούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συντάξεις;
    Μισθοί;
    Που τα είδες αυτά ρε Ανώνυμε 1:10 ;;;

    Τι ναρκωτικα περνεις και τα είδες;
    Δώσε και σε μας να τα δούμε κι εμείς.

    Αυτά πάνε.
    Οι συντάξεις και οι μυσθοί είναι πλέον ρομαντισμός!

    Τα σπίτια μιας τώρα έχουν σειρά...

    Ένας ένας στο δρόμο.

    Σαν τα σκυλιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οχι στην καρτα του πολιτη.......ναι στην πιστη μας και στα ιδανικα μας.δρομο τα λαμογια απο την εξουσια κωλομασονοι ολοι στο ιδιο καζανι ο θεος να σας λυπηθει....ολοι ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ότι να 'ναι...
    Ρε, παιδιά σοβαρά μιλάτε τώρα για αυτόν τον γέροντα;
    Συγγνώμη κιόλας, τι έγινε κι αν είπε κάτι τέτοιο;
    Βασισμένοι δηλαδή σε 4 γραμμές αόριστης σημασίας βασίζετε όλοι αυτή οι καταστροφολογία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. καταστροφολογια ξεκαταστροφολογία σου αρέσει δε σου αρέσει ξύπνα ή μάλλον κοιμήσου, όλα πάνε καλά κατ' ευχήν, η ανάπτυξη είναι προ των πυλών και η Ελλάς αργά αλλά σταθερά προοδεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στο τελευταιο ντοκιμαντερ του Εξαντα με τιτλο "το πειραμα της Αργεντινης" ο Γ. Αυγεροπουλος μας προετοιμαζει για το τι θα παθουμε. Ετσι κι εκει, η κυβερνηση επαιρνε συνεχως μετρα, ιδιωτικοποιουσε τις ΔΕΚΟ, ενω ο κοσμος κοιτουσε αμηχανα τους ηδη φτωχους που φωναζανε και μιαν ωραια ημερα, ξαφνικα το ΔΝΤ αποφανθηκε οτι δεν πληρουνται οι προϋποθεσεις για την εκταμιευση της 4ης δοσης (λετε;) "αναγκαζοντας" την κυβερνηση να προβει σε δεσμευση των καταθεσεων και σταση πληρωμων. Μετα ξυπνησαν κι οι υπολοιποι και βγηκαν στους δρομους. Οπως εκ των υστερων ομολογουν ομως, "ξυπνησαμε ΑΡΓΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.youtube.com/watch?v=Ka2bVdHllZ4

    Και ο γέροντας Μητροφάνης που ειδε το Άγιο Φως τα είχε πει αυτά που θα έρθουν.

    Και πλέον δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις. Όλα έχουν μπει σε κίνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχει γίνει πολύ της μόδας ο Γέρων Παΐσιος. Αν είχε πει όσα λένε ότι είπε, θα έπρεπε να είχε ζήσει 500 χρόνια.

    Αφήστε τους Γέροντες στον μακάριο ύπνο τους και μην τους βάζετε λόγια στο στόμα, που θα θέλατε να είχαν πει, αλλά δεν τα είπαν. Και δεν τα είπαν, διότι οι Άνθρωποι αυτοί δεν ασχολούνται με πολιτική, πατρίδες και έθνη. Όσοι τους έχουν γνωρίσει, το ξέρουν αυτό.

    Η προσφυγή σε δήθεν προφητείες που μάς εξυπηρετούν, θυμίζουν "Βυζάντιο" ή τσαρική Ρωσία προ της πτώσεως. Δεν θα μάς σώσουν αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος THS 18 Μαΐου 2011 7:49 μ.μ. ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟ - ΕΜΕΤΙΚΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΤΥΠΑΚΟΥ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ.... ΤΟ ΛΟΓΙΚΟΦΑΝΕΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟΦΑΣΙΣΜΟ.... ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΜΟΥ, ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ... ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ.....ΓΙΑ DIAVASE TO "μΑΡΤΡΙΕΣ πΡΟΣΚΥΝΗΤΩΝ" ΤΟΥ ΖΟΥΡΝΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΜΕ ΤΙς ΠΡΟΣΕΥΧΕς ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΑΣ ΞΕΣΥΚΩΘΟΥΜΕ.Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. http://www.youtube.com/watch?v=9-6yB4CEE1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν υπάρχει καλύτερη προφητεία, από την αυτοεκπληρούμενη... Πολλοί έχουν πει ότι θα συμβούν "πράγματα και θάματα", αναλυτές, ιστορικοί, απλοί άνθρωποι, αλλά αν δεν φοράς "ράσο" δεν είναι βολικό να σε ακούσει κανείς... Ίσως γιατί κάποιοι πάλι θα κοιτάξουν να "επιπλεύσουν", ως μάστορες του είδους και να καπληευτούν την όποια αλλαγή... Αν αλλάξει τίποτα...

    http://www.youtube.com/watch?v=fxkngzG41ZE&feature=player_embedded

    Υ.Γ. τα κατα τόπους "προβατάκια" θα βλέπουν διαφορετική version, αναλόγως κουλτούρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Για ακούστε και αυτό το ηχητικό ντοκουμέντο του Αγίου (πλέον) Ιωσήφ του Βατοπεδινού που κοιμήθηκε το 2009. Εγώ τον γνώρισα από το 1996 και απο τότε μας τα είχε πεί αυτά που ακούτε στο κλιπάκι...... Αυτά για τους δύσπιστους για να μην έχουν ελαφρυντικά οτι οι άγιοι πατέρες δεν τους προειδοποίησαν.....

    Απολαύστε το: http://www.youtube.com/watch?v=P9tUB5cE2IM&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είθε να είχαμε πάντα κοντά μας έναν τέτοιο άνθρωπο
    "Άγιο του Θεού" να προσεύχεται για εμάς εκτός και εάν πιστεύει κανείς ότι όποιος προσεύχεται για το καλό της Πατρίδος και του Ελληνισμού ...μας βλάπτει !

    Ο Άγιος...είναι Άγιος ....καθείς αναλόγως και της χάρης του.....(βλέπε την ζωή του) ...το θέμα είναι εμείς τι θα κάνουμε για εμάς και την Πατρίδα και όχι τι είπαν οι Γέροντες της Ορθοδοξίας για να μας εμψυχώσουν!

    Εάν θυμάμαι καλά σε ότι και εάν έλεγε το τελείωμα ήταν πάντοτε υπέρ μας ....λέτε να μας έβλαπτε ή να μας ενθάρρυνε?

    Μίση, εγωισμοί, έχθρες κλπ. πάθη τέλος ...τώρα έχει σειρά η Πατρίδα μέρος της οποίας είμαστε όλοι και όλες εμείς.....και όσοι πιστεύουν σε άγιους ήρθε ώρα να δούν εάν είναι αληθινοί και μέχρι που φθάνει η χάρις τους.

    Πιστός είμαι λίγο ....αλλά τον άνθρωπο του Θεού πάντα τον ξεχώριζα....τα υπόλοιπα στην θα τα δούμε πράξη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. έπαψα να ελπίζω στην πτώση τους γιατί ελπίζω να τους υποστείλω εμπρός μου.....

    για να δούμε θα εισακουσθεί η μία και μοναδική προσευχή μου?

    ΜΕ ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣ.......

    "ΑΓΝΕ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΥΠΕΡ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΑΙΣΙΕ" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ζούμε όντως τα γεγονότα. Να βγουν προς τα έξω αυτές τις μέρες όλα τα λόγια και οι παραινέσεις του Γέροντα. Μαζί και όσα είπε για την Ευρωπαϊκή Ένωση ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που ρωτήθηκε γι αυτήν.

    Μόνο έτσι θα ξεχωρίσει ο καθένας την ήρα από το σιτάρι και να έχει το νου του. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Κατσέλη, Καμμένος, ΣΥΡΙΖΑ και παραφυάδες, είναι όλοι τους υπηρέτες του Δ' Ράιχ μέσα στη χώρα μας. Ποτέ κανείς τους δεν μίλησε για έξοδο από το ευρώ. Ποτέ κανείς τους δεν μας μίλησε για το τι σήμαινε αυτή η συμμετοχή στην δήθεν "Ευρωπαϊκή οικογένεια" (sic) για τη χώρα.

    Προσοχή σε οποιοδήποτε κόμμα δεν αναφέρεται ποτέ στην προοπτική της εξόδου από το ευρώ και δεν μιλάει ανοιχτά για το πώς και γιατί ιδρύθηκε η ΕΕ. Μας θέλουν όλοι τους δεμένους με αλυσίδες βαριές, μέχρι να μας πάρουν την πατρίδα μας οι ξένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η "ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ"! ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΑΗΔΙΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! www.neaellada.org.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. πρεπει να ειναι πολυ κοντα τα σημια των καιρων τεριαζουν εκτος αυτου θυμασται τους δυο αγιορητες που ειχαν πει οτι τους φανερωθηκε ο αγιος παισιος και τους ειπε οτι ερχεται πεινα στην ελλαδα ηρθε και ο κοσμας ο αγιος ελεγε απο τα εξαμιλια θα αρχησει ο χαλασμος και η αοζ των μηλιων δεν γινετε το ταραβερη και οι ερομαχιες στο αιγαιο και ο μλακας ο νταραρα λεει οτι ανηκει στα ψαρια παντος ολα δηχνουν οτι θα γινει κατι πιο μεγαλο κακαο παντα στις κρισεις τις συνοδευει και μια πολεμηκιη αναταραχει ενα ειναι συγουρο τωρα οτι μας πρωδοσαν και μας σκλαυωσαν αυτοι που κυβερνανε και δεν κυβερνανε προδωτες τους αξιζει ο θανατος και ειδηκα στον μπασταρδοπουλοτον τζεφρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. http://www.youtube.com/watch?v=8uSghHSwh10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΓΕΡΩΝΤΑΣ ΕΙΠΕ
    1)ΘΑ ΕΧΕΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΑΙ.
    2)ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;
    ΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
    3)ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 6 ΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΙΠΙΔΑΣ.
    ΣΧΟΛΙΟ: ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΕΡΜΟ ΕΠΙΣΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΩΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΚΥΤΑΜΑΣΜΑΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΕΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.
    4)ΤΟ ΞΑΝΘΟ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΣΧΟΛΙΟ:ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΜΙΑ ΔΙΕΞΩΔΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι επανασταση να γινει; Με ποιους ;

    Οι Ελληνες θελουν μια Ορθοδοξη Ελλαδα .
    Οι αριστεροι , ο Θεος ξερει .
    Οι δεξιοι οτι κατσει , αρκει ναναι αυτοι στην εξουσια .
    Τα πασοκια τρις λαλουν και δυο χορευουν .
    Οι νεοι σωτηρες να μπουνε στην βουλη , οπως ναναι και με οποιον ναναι .

    Δεν εχουμε πολιτικη ανωμαλια ;
    Δεν ειμαστε ακυβερνητοι και ας νομιζουμε οτι μας κυβερνουν ;
    Δεν πειναει ο κοσμος ;
    Το ρεμπελο δεν ειναι ο φοβος και ο τρομος του κοσμου ; ( και πουσαι ακομα )
    Ενα ντουφεκι θα σωση μεχρι και 100 ψυχες !
    Δεν εβαλαν μεγαλους φορους και ΗΛΘΑΝ να τους μαζεψουν ;
    Οι Τουρκοι δεν ειναι ετοιμοι για ντου , για τα εξι μιλια και μιλησαν μαλιστα και ανοιχτα στα ΜΜΕ ;

    Μερικα απο τα σημεια που μας ειπαν οι γεροντες πριν πολλα χρονια .
    Οσοι κοροϊδευουν , η χειροτερη πεινα του '41 , θα τους ευρη , οσονουπω , απροετοιμαστους και απο τον κινδυνο των ρεμπελων λαθραιων , που τριγυριζουν ασκοπως σαν αδεσποτα σκυλια και σφαζουν στην πρωτη ευκαιρια οτι βρουν μπροστα τους , αλλα και απο βασικα ειδη επιβιωσεως . ΟΥ ΜΗ ΓΕΝΗΤΩ .

    Το ιδιο θα παθουν και αυτοι που ακουνε τις σειρηνες πορνες του κοινοβουλιου και λοιπων σωτηρων .
    Αργησαμε . Δεν μετανοϊσαμε , δεν προσευχηθηκαμε . Συνεχιζουμε μεχρι και σημερα , την ιδια κακιστη ζωη .
    Ζηταμε απο τον διαβολο το αυριο και οχι απο τον Χριστο . Πιστευουμε τους αθεους και λωποδυτες και προδοτες πολιτικους και οχι τους Αγιους Ανθρωπους του Θεου .
    Σοδομα και Γομορα η χωρα μας . Ας μην κοιταξουμε πισω .
    ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ .Αυτη ειναι η ΣΩΤΗΡΙΑ μας . Δηλαδη να ξαναγεννηθουμε . Να κανουμε επανασταση κατα του αμαρτωλου και ασωτου παρελθοντος μας . Να αλλαξουμε τροπο σκεψεως και ζωης . Ειναι δυσκολο , αλλα δυνατον .
    Οταν εμεις γινουμε και παλι ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , οι αχυρανθρωποι θα χαθουν σαν φαντασματα , σαν σκιες .Δεν θα μπορουν να εξαπατησουν τους Αριστους .

    Οι προγονοι , μας εδειξαν τον δρομο και μας εδωσαν την γνωση .
    Μας λενε ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ποιο πολιτευμα ειναι σωστο και δικαιο . Και αυτο σιγουρα δεν ειναι ο κοινοβουλευτισμος .
    Τα υπολοιπα , για οσους δεν ξερουν , ας ψαξουν , ας ρωτησουν και θα μαθουν γιατι καταστραφηκαμε .

    Ακομη ανεβαινουμε τον Γολγοδα . Η Σταυρωση μας το επομενο σταδιο και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !!!
    Καλο αγωνα και καλη Λευτερια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Αντίχριστος είναι προ των Πυλών. Όλοι δουλεύουν για την έλευσή του.
    Δεν είναι τυχαία η κρίση όπως νομίζετε.
    Με αυτήν την κρίση θα μας φέρουν το χάραγμα του Αντίχριστου.
    Μην ξεχνάτε ότι κατά τον Άγιο Εφραίμ το χάραγμα προΐστατο του Αντίχριστου.
    Δείτε στην επικαιρότητα πως μας προετοιμάζουν, όπως την φοροδιαφυγή , υγεία , τράπεζες , με το AMBER ALERT με τις εξαφανίσεις κάθε τρεις και λιγάκι κλπ.

    Διαβάστε τα σημεία των καιρών του Γέροντος Παϊσίου και θα καταλάβετε πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. γαμησετα.οι μισοι ειναι τοσο μαλακες που ψηφιζουν ακομα δικομματικα,και οι αλλοι μισοι πιστευουν ακομα σε χριστους και αντιχριστους.σαν επιδημια μαλακινσης ειναι,ο οποιος θεος τελοσπαντων να βαλει το χερακι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί..."


    Αυτό σε ποιό βιβλίο το διάβασες και που το γράφουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]