Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν αναθεώρηση του Συντάγματος για να γλιτώσουν τις συνέπειες της εσχάτης προδοσίας


Και η Αντιπολίτευση ασχολείται με τον καλλωπισμό του πάρκου Τρίτση

Γράφει ο Δημ. Αντωνίου

Η Ανωτάτη Αρχή Δικαίου στην Δημοκρατία είναι το Δημόσιο Συμφέρον του Λαού (Συντ. 1 και 106 παρ.3). Συνεπώς, σε καταστάσεις οικονομικών δυσχερειών και αδυναμίας του κράτους για την ταυτόχρονη αποπληρωμή και των εξωτερικών δανείων και των εσωτερικών του υποχρεώσεων, το κάθε κράτος είναι υποχρεωμένο κατά ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα να καλύψει τις δεύτερες και να αρνηθεί μονομερών να εξοφλήσει τους ξένους δανειστές (μονομερής διαγραφή του χρέους) (βλ. άρθρο μου «Το δόγμα του Calvo» στο www.zoidosia/blogspot.com).

Το δικαίωμα και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ αυτή της κάθε ανεξάρτητης και κυρίαρχης χώρας προβλέπεται και στο Διεθνές Δίκαιο και συνιστά την ουσιαστικότερη και πρωταρχική έκφραση της Εθνικής Κυριαρχίας των Κρατών (συνθ. Βερσαλλιών 1919), η οποία είναι η Υψίστη μορφή Εθνικού Συμφέροντος. Το δικαίωμα αυτό έχουν ασκήσει ΟΛΕΣ οι υπερχρεωμένες χώρες, με πρώτη την Γερμανία δύο φορές των 20ο αιώνα, εκτός μιας… της Ελλάδος…

Επειδή η παραπάνω υποχρεωτική κι απαράβατη ιεραρχία των προτεραιοτήτων, έχει Παράνομα, Πρωτοφανώς και Προδοτικά, παραβιαστεί από τις τρεις τελευταίες κυβερνήσεις της Ελλάδος υπέρ των ξένων κατακτητών της χώρας μας, οι οποίες (κυβερνήσεις) δίνουν προτεραιότητα στην εξόφληση των εξωτερικών δανείων εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος του Λαού, γεγονός που –εκτός των άλλων-συνιστά και στοιχείο της Εσχάτης Προδοσίας κατά του Έθνους (και σε αυτό το θέμα έχει στηριχθεί η μήνυσή μου, που το έκανε δεκτό ο εισαγγελέας του ΑΠ), προσπαθούν οι προδότες υπάλληλοι της Τρόικας να αλλάξουν το Σύνταγμα στα παραπάνω άρθρα του (Συν 1 και 106 παρ.3) και να νομοθετήσουν την «προτεραιότητα εξόφλησης των ξένων τοκογλύφων σε σχέση –και εις βάρος – του ελληνικού Λαού»!.

Πως το συμπεραίνω αυτό;

1. Αυτό προβλέπεται ρητά στο άρθρο 15 της 2ης Δανειακής Σύμβασης του Μαρτίου του 2012 με την Τρόικα !
2. Και μια έκπληξη: Αυτό το ετοίμαζε ο διαβολικός Ευ. Βενιζέλος, από το 2011, όταν ήταν υπουργός Άμυνας. Αύριο θα αποκαλύψουμε το σχετικό προδοτικό έγγραφό του στην σελίδα «Βουλή των Ελεύθερων Ελλήνων» https://www.facebook.com/BouleTonEleutheronEllenonDemetriosAntoniou?ref=hl

Δεν είναι Οργουελικά Σενάρια. Δυστυχώς…

Η Προδοσία της Χώρας είναι σε εξέλιξη και οι Προδότες αγωνιωδώς αναζητούν οδούς διαφυγής, αφότου του ανακαλύψαμε.

Και η αντιπολίτευση τι κάνει;...

Άστους… ασχολούνται με «Μαύρες Γαζέλλες»…


Το φωτομοντάζ είναι από το "Γρέκι"


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Όλα θα τα κάνουν για να γλυτώσουν από το λυντσάρισμα που τους περιμένει.....
    Ο Βενιζέλος είναι ο χειρότερος όλων....
    Παρότι του είναι ...συνταγματολόγος, αυτός έχει κμε την προτροπή του έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα της Ελλάδας σε πολλά άρθρα του, αυτός επέβαλε στο Σύνταγμα την ατιμωρησία των υπουργών, αυτός διέλυσε και ξεπούλησε τα ναυπηγεία, αυτός επέβαλε τα χαράτσια και το ξεζούμισμα των Ελλήνων και την διάλυση της Ελλάδας συνεπικουρούμενος φυσικά με όλους τους άλλους προδότες, προεξάρχοντος του αρχιπροδότη του ΓΑΠ.
    Και τώρα έρχεται και λέει διάφορες μπούρδες...και μπλά μπλά, είναι αμετανόητος και πολύ επικίνδυνος......
    Αλλά δεν φταίει αυτός , αυτός είναι ότι είναι....
    Ο Ελληνικός Λαός φταίει που τους ψήφισε όλους αυτούς και καλά να πάθει.
    Αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι μαζί τώρα και δεν τους στείλουμε στο βόθρο που ανήκουν, τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς! Μια φορά κουρέλιασε το Σύνταγμα ο "ψευτοσυνταγματολόγος", αν του επιτρέπεψουμε να το ξανακάνει, δε θα έχουμε Σύνταγμα αλλά "χαρτί υγείας"!

      Διαγραφή
  2. και μετα θα φυγουν εξω και θα παρακαλανε οπως ο Γιωργακης, να τους δωσουν καμμια θεσουλα ως αντιτιμο που προωθησαν τα σχεδια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο Εφιάλτης σε σύγκριση μαζί τους φαντάζει αγγελούδι.καταραμένη φυλή , ανίκανη ν αντιληφθεί τα αυτονόητα ; επινόησε μια πανέξυπνη θρησκεία, να ικετεύει και ταυτόχρονα να εμπαίζει "Θεούς και Δαίμονες" πάντα σύμφωνα με τις ανθρώπινες ανάγκες της, δημιούργησε πρωτίστως μα και συνέλεξε - έραψε κομματάκια Πολιτισμού σαν τις περίφημες Καστοριανές γούνες , έδωσε Φως στο έρεβος της ανθρώπινης διανόησης και φτάνει στο σημείο να κινδυνεύει σε εξαφάνιση από τους λαπάδες του εύκολου χρήματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι καθόμαστε και λέμε;Ο......λαός δέν ξανά εξέλεξε στή βούλη τό ΓΑΠ;πιστευώ είμαστε λίγοι γιά να σωσούμε τήν Πατρίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]