Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο θερισμός σιμώνει, κι έχει δουλειά πολλή...


Έχουμε δικαίωμα στο χώμα που πατάμε, στο χώμα που μας θρέφει στο χώμα αυτό που θα μας αγκαλιάσει στην αιωνιότητα. Όλοι εμείς που αυτό το χώμα το τιμούμε, που σε αυτό το χώμα βλέπουμε το αίμα το προγονικό και από αυτό το χώμα μυρίζουμε τους ανθούς της ζωής, έχουμε δικαίωμα να παλέψουμε και να δώσουμε τον νυν υπέρ πάντων αγώνα. Γιατί, αυτό το χώμα θα είναι μετά από εμάς, θα είναι μετά και από τα παιδιά μας. Αυτό το δικαίωμα δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς.

Όλοι εσείς, οι άλλοι, που τούτο το χώμα το μολύνετε με κάθε τρόπο που μπορείτε, που τούτο εδώ το χώμα το ατιμάζετε επειδή δεν είστε άξιοι ούτε καν να το θωρείτε, να ξέρετε πως θα μας έχετε απέναντί σας και με εμάς που ακόμη νιώθουμε την λογική μας, που ακόμη τιμάμε τα ιερά και τα όσιά μας, που ακόμη η καρδιά μας ακούει τις φωνές τις προγονικές, με εμάς θα παλέψετε για να μπορέσετε να κλέψετε αυτά που δεν σας ανήκουν.

Κι εσείς οι υπόλοιποι, που βρεθήκατε απαίδευτοι και γείρατε από το βάρος του καιρού, εσείς που δεν μπορείτε να σταθείτε εκεί που το αίμα σας προστάζει, μην σκιάζεστε. Ο τρόμος που έχουνε σχεδιασμένο για να ζήσουμε, δεν τελειώνει εδώ... Ετούτοι που είδαν την ευκαιρία για να σας κλέψουν την ζωή, δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι να το πετύχουν.
Προκάμετε, λοιπόν, πατριώτες…
Προκάμετε επειδή είναι βαρύ το τίμημα της λευτεριάς. Της λευτεριάς που κερδίζεται και που δεν χαρίζεται.
Εάν σταθείτε τώρα, εάν κουράστηκε η ψυχή σας, ένα να ξέρετε, θα σας λιανίσουν επειδή άλλο δεν ξέρουν να κάνουν οι γενίτσαροι ετούτοι. Θα σας λιανίσουν επειδή τρέμουν μην και σηκώσετε το κεφάλι, μην και βρείτε τα κουράγια εκείνα που το αίμα έχει κρυμμένα στις αποθήκες της καρδιάς και της ψυχής σας. Θα σας λιανίσουν για να μην τους λιανίσετε εσείς...

Τι κι αν οι δρόμοι σήμερα είν’ αδειανοί…! Τι κι αν τα κεφάλια των περσότερων είναι σκυμμένα και το μυαλό πετάει σε όσα χαθήκαν…!
Κάντε λοιπόν ένα βήμα, να σηκωθούν τα κεφάλια, να γεμίσουν οι δρόμοι με φωνές και με τα χέρια μας να πάρουμε πίσω το βιός μας…
Ένα βήμα, μία καλή αρχή, ετούτο μας χρειάζεται για να σηκωθούμε και να πάμε ψηλά, στα ψηλότερα, μακριά από ετούτα τα σκοτάδια που τα σκυλιά θέλουν να μας κλείσουν.

Κοίτα με στα μάτια πατριώτη και πες μου… τι μας χωρίζει; Να σου πω εγώ; Τίποτες πέρα από αυτούς που βάζουν ζιζάνια για να μας έχουν χώρια. Γιατί, μας φοβούνται σαν είμαστε μαζί. Μας τρέμουν, όπως τρέμει ο κλέφτης τον νοικοκύρη, όπως τρέμει ο εγκληματίας τον σοφό δικαστή, όπως τρέμουν οι διαόλοι το φως…

Αδερφέ, σύντροφε, πατριώτη, πες με όπως εσύ θες. Μα ένα να ξέρεις... Αν σήμερα δεν μονοιάσουμε, αν σήμερα δεν βρούμε τα κουράγια να πιαστούμε από το χέρι, αν ετούτο τον βαρύ καιρό δεν παλέψουμε, ένα να ξέρεις… Αύριο δεν θα έχει μείνει τίποτε για να παλέψουμε να το πάρουμε. Θα μας τα έχουν πάρει όλα.
Και δεν είναι μόνο η γης, το σπίτι και το βιός σου…
Δεν είναι που θα σου πάρουν το χαμόγελο από τη γυναίκα και τα παιδιά σου…
Θα σου κλέψουν την περηφάνια...
Θα σου βρωμίσουν τα ιερά σου...
Θα σου ποδοπατήσουν την τιμή σου.
Και τότε, όλοι μας, σαν έρθει η ώρα μας, θα πεθάνουμε ντροπιασμένοι… από ένα τσούρμο λεχρίτες.

Εγώ σου τά ‘πα και σου απλώνω το χέρι.
Έλα, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Κι έχουμε πολλά να κάνουμε.
Οι μυρωδιές της γης σε λίγο θα αρχίσουν να ξεπηδούν και να καλούν όσους λατρεύουν την ζωή.
Έλα σου λέω… κι ο θερισμός σιμώνει…
Έλα κι οι τυχεροί θα ασπαστούν με τους αγγέλους στ’ άστρα…

Ετούτες τις ώρες τα μάτια βουρκώνουν
Ετούτες τις ώρες θεριεύει η ψυχή
Ετούτες τις ώρες παιδιά αντριεύουν
και πίνουν της λευτεριάς τους το αθάνατο κρασί
Αγνώστου Έλληνα
ΥΓ: Το κείμενο αυτό πρωτογράφτηκε στις αρχές του 2012, μα σήμερα οι μέρες έχουν γιομίσει, τα μάτια έχουν αρχίσει να βλέπουν, ο σκοτεινός εχθρός ξεσκεπάζεται επειδή βιάζεται να μας ξεκάνει. Ετούτες τις ημέρες βλέπουμε όλοι μας πως ο στόχος τους δεν είναι το χρήμα, αφού το είχανε από πάντα. Ο στόχος τους είναι ένας λαός, που ποτέ δεν τους ανέχθηκε, ένας λαός που πάντοτε βρήκε τα κουράγια και τις δυνάμεις εκείνες για να σηκώσει το κεφάλι του και να βροντοφωνάξει το δίκιο, να παλέψει για τα αυτονόητα, ακόμη και να πεθάνει κραυγάζοντας "όχι". Τώρα, λοιπόν, που οι εισβολείς έγιναν γνωστοί, τώρα που φεύγει η ομίχλη, τώρα που ετοιμάζονται οι δειλοί για το ολοκληρωτικό τους χτύπημα, εμείς πρέπει να ξεφύγουμε από τον φυσιολογικό ανθρώπινο φόβο, πρέπει να υποτάξουμε την λογική που μας βάλανε οι επιτήδειοι, πρέπει να κάνουμε το δικό μας άλμα και να γράψουμε την ιστορία ξεγράφοντας τα αποβράσματά της, αποτινάσσοντας τις αλυσίδες που πασχίζουν να μας φορέσουν... Ετούτοι βάζουνε σαν όπλο τους τον μαμωνά, τον ίδιο τον διάολο για να μας πολεμήσουν. Εμείς βάνουμε την πίστη μας και τον Θεό μας που από πάντα μας στάθηκε όποτε του το ζητήσαμε. Ο θερισμός σιμώνει, λοιπόν... Και θέλει πολλή δουλειά μετά τη νίκη. Ετούτη η πατρίδα έθρεψε και ανέχτηκε πολλά σκουπίδια, σκιές και υπηρέτες των δαιμόνων... Για ετούτη την πατρίδα ξανάρθε η στιγμή να δοξάσει και να δοξαστεί. Γι αυτόν τον λαό υπάρχει ο μονόδρομος της αξιοπρέπειας και της λευτεριάς, που χαράχτηκε ανεξίτηλα σε χώματα, σε πέτρες και σε μάρμαρα από νέους και νέες που δεν ήξεραν για τι άλλο να ζήσουν, πέρα από την λευτεριά... Άντε, το λοιπόν, αδέρφια. Ας ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε την πατρίδα, τους προγόνους και τους Αγίους, χορεύοντας με τους αγγέλους και κάνοντας για μία ακόμη φορά τον χάρο να μας σεβαστεί... Άντε το λοιπόν αδέρφια. Γιατί αν δεν διώξουμε σύντομα ετούτο το σκοτάδι, δεν θα φύγει ποτέ για να δώσει την θέση του στο φως...

Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

20 σχόλια :

 1. Δεν έχω σχόλιο να κάνω, όταν ο Κωνσταντίνος βλέπει μπροστά για όλους μας. Λένε ότι δεν έχουμε πια Ρηγάδες για να γράφουν Θούριους. Και αυτό το κείμενο τι είναι; Να το έχουμε μόνο μπροστά μας κάθε μέρα, γιατί ξεχνιόμαστε και μας παίρνουν από κάτω τα μικρά και ασήμαντα. Χάνουμε τον ορίζοντά μας και απελπιζόμαστε όταν ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Μαζί... Μόνο μαζί θα καταφέρουμε να τους νικήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΑΔΕΛΦΕ, ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.
   ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ.

   Διαγραφή
 2. Μποτίλια στο Πέλαγος22 Ιανουαρίου 2012 στις 9:51 μ.μ.

  Εύγε Κωνσταντίνε. Εμπρός για τον Μεγάλο Θερισμό, που θα προσφέρει τους καρπούς χιλιετιών σποράς και οργώματος.Η καρπερή Γη μας είναι σε θέση να θρέψει την οικουμένη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΕΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ! ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΔΗΘΕΝ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΔΗΛΑΔΗ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΧΤΟΥΜΕ; ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Δεν υπάρχουν δεξιοί αριστεροί αυτές τις ώρες,κινδυνεύουμε,πρέπει να βγούμε στους δρόμους, ποιός να κάνει την αρχή, ποιός να οδηγήσει, δεν υπάρχει ένας πατριώτης βρε παιδιά, ένας πατριώτης μόνο αρκεί,δεν υπάρχει κανείς σ'αυτόν τον τόπο,ντροπή μας. Πού να'ρθω Κων/νε, πες μου πού; κι εγώ έρχομαι και δεν θέλω τ'άστρα,αυτά ανήκουν στους αγγέλους, την πατρίδα μου θέλω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. "Αυτές οι πέτρες δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο, αυτά τα δέντρα δεν βολεύονται παρά μόνο στο ήλιο, αυτές οι καρδιές δεν βολεύονται παρά μόνο στον ήλιο... τούτο το χώμα είναι δικό τους και δικό μας, δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει. Σώπα όπου να ναι θα σημάνουν οι καμπάνες..." Γ. Ρίτσος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Μπραβο βρε Κωνσταντινε, με ανεβασες τωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εύγε, εύγε, εύγε, εύγε!!!!!!!!!!!!!!! Κι εγώ πολύ "ψήνομαι" για να οργανωθούμε, να δώσει ο καθένας ότι πνευματικό όπλο έχει στον άλλο, έστω και μικρό, έστω και ασήμαντο, γιατί από εκεί θα προκύψουν οι μεγάλες ιδέες! Ότι και να μας λένε λίκνο και κέντρο του πολιτισμού όλης της υφηλίου ήταν, είναι και θα είναι η χώρα μας.
  Ψυχικές αντοχές έχουμε πολλές, και γι αυτό το λόγο τραγουδάμε σε όλους οσους μας πολεμούν....

  ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΑΝΙΑ, ΔΙΑΛΕΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΡΑΤΣΑ...
  ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΜΕΡΑΚΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΤΡΑΠΑΤΣΑ ΜΑΘΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΜΕ...

  Αυτά να τα ακούν αυτοί, αυτοί που νομίζουν ότι μπορούν να κλείσουν έναν πλανήτη στο χέρι τους και να θυμούνται πως τον κόσμο αυτό Άλλος τον κυβερνά. Αν και φοβάμαι πως τους στίχους αυτούς δεν θα τους εννοήσουν ποτέ. Καιβέβαια όποιος δεν καταλαβαίνει αυτούς τους στιχούς μάλλον δεν έχει καρδιά μέσα στο στήθος του. Και όποιος δεν έχει καρδιά στο στήθος, αλλά έμαθε μόνο να λογαριάζει νούμερα μάλλον δεν είναι εχθρός να τον φοβάσαι.
  Μαρία, Κατερίνη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Είχες γράψει αυτά τα λόγια αφού μπήκε ο καινούργιος χρόνος. Λέξη τη λέξη τα γεύτηκα, πήρα κουράγιο απ' αυτά και είδα πόσο επίκαιρα είναι κάθε μέρα. Ίσως περισσότερο σήμερα. Σήμερα μ' έχει κυριεύσει μια θλίψη, βλέποντας την τόση αδράνεια και τον συμβιβασμό ολόγυρα. Το πώς τους παραδινόμαστε. Το πόσο ελάχιστοι μέσα σ' αυτή την πόλη μιλούσαν καν για την απεργία σήμερα. Έχουν ιδιαίτερη σημασία σήμερα τα λόγια σου, Κωνσταντίνε, και εύχομαι να έρθει η ώρα που θα ζωντανέψουν μέσα σε όλους μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Θυμασαι πριν λιγες μερες που σου ειπα οτι παλλεσαι απο Ελλαδα;Μου το επιβεβαιωσες για μια φορα ακομη.Μπραβο!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!
  στην γαλανολευκη ψυχη του με το αιμα των προγονων νωπο στη μνημη,να βουτα την πεννα μεσα του και να καταθετει της ψυχης το περισευμα!!!

  να κλαψω??να αντριωθω??να ουρλιαξω??
  οχι και παλι οχι...ποιος αφουγκραζεται της ψυχης τον πονο??ποιος αφουγραζεται την ψυχη της ελλαδας??
  ποιος ακουμπαει τ,αυτι του στην ψυχη της??
  μονο καποιοι..τρελλοι..ονειροπαρμενοι..επαναστατες συνειδησης..ειμαστε πολλοι??? δεν νομιζω.οσοι ειμαστε..οσοι απομειναμε..οσοι αυτην την λατρεια την...ΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ...οσοι κοιταζουν τον οριζοντα χωρις ορια..οσοι ειναι προορισμενοι να ειναι το αλας της γης..οσοι φλεγονται και πυρωμενοι ως ειναι ,μεταγγιζουν τουτη την φλογα σε ολους..σε οσους..δεν καηκαν ακομα...
  τουτη η λαιλαπα της φωτιας δεν καιει ανθρωπους,σπιτια,και βιος...

  ΚΑΙΕΙ ΨΥΧΕΣ!!!ΚΑΙΕΙ ΣΥΝΗΔΗΣΕΙΣ!!!

  ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ!!!
  ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΟΥΝ..ΑΛΛΟΙ ΗΔΗ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ...ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΑΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!!!
  Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΝΕΙΔΗΣΗ..ΤΟΥΤΗ ΕΙΝΑΙ!!!
  ΜΗΝ ΑΔΕΙΜΟΝΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ,ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΜΗ,ΚΑΙ ΣΒΗΣΕΙ,ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ,ΜΗ ΚΑΙ ΣΩΠΑΣΕΙ,ΜΗ ΚΑΙ ΦΙΜΩΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ..ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ!!!
  ΤΟ ΑΜΟΝΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΟΧΙ ΤΟ ΣΦΥΡΙ..ΟΥΤΕ ΤΟ ΞΙΦΟΣ!!!
  ΤΟ ΑΜΟΝΙ,ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΣΑΛΕΥΤΗ ΠΙΣΤΗ,ΟΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!ΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΕΙΟ ΘΕΛΗΜΑ???

  Α Ν Τ Ο Χ Η!!!!
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΣ!!
  ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΟ ΟΤΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΘΑΡΤΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ.Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΛΟΖΩΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...

  ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΙΩΠΟΥΝ!!!
  ΟΙ ΠΥΡΙΝΟΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΕΦΟΔΙΑΖΟΥΝ !!!
  ΟΙ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟΙ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ...ΚΑΙ ΜΕΤΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ!!!
  ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΛΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ!!

  ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΡΜΩΜΕΝΟΙ,ΔΙΑΧΕΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΘΑΡΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ,ΕΚΕΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ,ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ,ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ!!!

  ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΜΕ!!!
  Ο ΠΑΛΙΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!
  ΑΣ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ!!!
  Ο ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΘΕΑΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΖΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ.ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ.Ο ΣΠΟΡΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ.ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ...ΛΟΓΟ,ΣΤΟ ΛΟΓΟ..ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΦΑΛΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ..ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...

  Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΚΑΙ ΡΙΖΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΡΩΣΗΣ,ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ..ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΡΓΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ...ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΥΤΗ Η ΕΡΓΑΣΙΑ..ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΟΛΥΝΤΟΙ.

  Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΜΕ ΘΑ ΤΟ ΘΕΡΙΣΟΥΜΕ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!!!!!
  ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ,ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΔΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ..ΘΑ ΕΛΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΠΟΥ ΟΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ!!!

  ΥΓ.αυτου του επιπεδου τα κειμενα εχει χρειαν η καρδια,και σε παρακαλω κωνσταντινε να γραφεις ποιο συχνα...οσο για τα αλλα???αστα σε αλλους...

  με εκτιμηση και σεβασμο υπικλινομαι στο πνευμα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οποιος αγαπάει την Ελλάδα, την Ελευθρώνει.
  Πως;
  Βάζοντας την Ελληνική σημαία στο μπαλκόνι.
  Πηγάινοντας κάθε μέρα στις 7μμ στην κεντρική πλατεία της πόλης, για να γίνουμε γνωριστούμε, να γίνουμε πολλοι και να τους διώξουμε όλους κυβέρνηση και αντιπολίτευση, με γενική πολιτική απεργεία μη πληρώνονας φόρους, χαράτσια δάνεια και σε 14 μέρες το πολύ φεύγει Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση. Τα μαγαζιά θα δουλεύουν κανονικά.
  Κυβέρνηση εθνικής Σώτηρίας, για να ξαναγραφεί το σύνταγμα, ώστε με 100.000 ψήφους, να μπορεί να γίνεται δημοψήφισμα, μετά εκλογές, μονομερή διαγραφή χρέους, επιστροφή στη δραχμή, ΕΘνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδας για να έχουμε όσες δραχμές απαιτούνται για να έχουμε παραωγικότητα, πτώχευση των Τραπεζών που φέτος είχαν κέρδη 58 δις, άρα χάρισμα των δανείων αφου εξαφανίζεται ο οφειλέτης, δικαστήρια ενόχων. κλπ.
  Δηλαδή κλείνουμε το παλιό μαγαζί με την παλιά κυβέρνηση και ανοίγουμε καινούργιο με νέο σύνταγμα και νέα διοίκηση (κυβέρνηση). Αυτό ειναι το μόνο εφικτό πρόγραμμα διάσωσης της Ελλάδος. Αν το φοβάστε , ετοιμασθείτε για δούλοι των 50 € στις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, ψωρίς σπίτια, χωρίς αξιοπρέπεια κλπ. Οι Ε,Ο.Ζ. καταστρέφουν και το κράτος διότι δεν πληρώνουν φόρους οιληστες μετην γραβάτα.


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ωραια τα λογια.βαλσαμο στη ψυχη.εργα ομωσ΄;ποτε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ειρήνη, ήδη ξεκίνησε. Να είσαι έτοιμη όταν το ακούσεις. Δεν θα είναι σαν τα άλλα επιτηδευμένα κελεύσματα. θα είναι ατόφιο και θα το καταλάβεις. Θα είναι κάλεσμα καρδιάς, αλλά γεμάτο με αλήθεια και πόνο θα δείξει τον δρόμο που σήμερα είναι πιό στενός, πιό κακοτράχαλος, αλλά μοναδικός προς την λευτεριά μας, προς την αξιοπρέπειά μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. σας διαβαζω να αναρρωτιεστε,και να ψαχνετε εαν υπαρχει ΚΑΠΟΙΟΣ να βγαλει την χωρα απο το τελμα..να αλλαξει τα μεχρι τωρα "δεδομενα"
  ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ???
  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ
  ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.
  ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. κωνσταντινε θελω να πιστεψω.αλλα πιο πολυ θελω να το δω να γινεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]