Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζουν «αραβική άνοιξη» στην Ελλάδα;


Ποιός και γιατί εκπαιδεύει σε ανορθόδοξο πόλεμο πακιστανούς;
Γιατί δηλώνουν «σύριοι» οι πρόσφατοι πρόσφυγες που εισέρχονται από την Τουρκία;

Μουτζαχεντίν στην Αντιόχεια, φοβίζουν τους τούρκους πολίτες...

Παράνομα στρατόπεδα εκπαίδευσης λαθρομεταναστών; Είναι δυνατόν να υπάρχουν και μάλιστα εντός της Ελληνικής Επικράτειας και μάλιστα περισσότερα του ενός;
Εξ όσων γνωρίζουμε, προ μηνών φέρεται να έχει παυθεί η λειτουργία τουλάχιστον ενός στρατοπέδου εκπαίδευσης στον ανορθόδοξο πόλεμο, το οποίο στήθηκε από Πακιστανούς στην Εύβοια. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντολή άνωθεν επέβαλε απόλυτη σιγή γύρω από το συγκεκριμένο θέμα, το οποίο –σε φυσιολογικές χώρες και όχι σε χώρες όπως είναι σήμερα η Ελλάδα- θα έπρεπε να γίνει «σημαία» και να χρησιμοποιηθεί ως ατράνταχτη απόδειξη του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας. Μερικές ημέρες ανακρίσεων θα μπορούσαν να δώσουν άφθονο υλικό για τους «φίλους», τους γείτονες και τους «συμμάχους» της χώρας και θα αποκάλυπταν ρόλους «υψηλά ιστάμενων προσώπων» που βρίσκονται είτε μεταξύ των λαθρομεταναστών είτε σε διάφορες αντιρατσιστικές ΜΚΟ.

Δεν γνωρίζουμε εάν πρέπει να ερωτηθούν απελθόντες πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές ή διοικητές σχετικών υπηρεσιών, για το τι ακριβώς γνωρίζουν σχετικά με το στρατόπεδο ανορθόδοξου πολέμου στην Εύβοια (που έκλεισε μετά από επιχειρησιακή παρέμβαση ειδικής κρατικής υπηρεσίας), όσο και με τα άλλα δύο που φέρονται να λειτουργούν (ένα στην Λάρισα κι ένα στην Μακεδονία). Δεν θέλουμε να πιστεύουμε στην ύπαρξη αυτών των στρατοπέδων, τα οποία «τροφοδοτούνται» από ανθρώπους που περνάνε από συγκεκριμένες γιάφκες στα Πατήσια (συνολικά εννέα) και στην Κυψέλη (συνολικά 6). Όλα αυτά θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν υφίστανται, πως είναι ανύπαρκτα και πως το Ελληνικό κράτος και η Ελληνική κυβέρνηση φροντίζει να τσακίζει προσπάθειες που αποσκοπούν στην δημιουργία καταστάσεων που απειλούν ή αποτελούν εν δυνάμει απειλή για την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Θέλουμε να πιστεύουμε (και είμαστε απολύτως βέβαιοι πως συμβαίνει) ότι οι αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας (ΕΥΠ, αντιτρομοκρατική, κρατική ασφάλεια κ.α.) εργάζονται πυρετωδώς προς την κατεύθυνση αντιμετώπισης «φαινομένων», για τα οποία υπήρξαν επί σειρά ετών σχετικές προειδοποιήσεις από αρμόδιες υπηρεσίες πληροφοριών δυτικών χωρών, για την ύπαρξη σημαντικού αριθμού λαθρομεταναστών, οι οποίοι εμπλέκονται είτε με ισλαμικές φονταμενταλιστικές ομάδες, είτε με τρομοκρατικές οργανώσεις (π.χ. Αλ Κάιντα).

Υπάρχει, όμως, η πολιτική βούληση για να δοθεί εντολή αντιμετώπισης και πλήρους καταστολής λειτουργιών και ενεργειών προσώπων και ομάδων λαθρομεταναστών, καθώς και παρακρατικών ομάδων που λειτουργούν με τεχνογνωσία και χρηματοδότηση ξένων μυστικών υπηρεσιών; Προφανώς –και σύμφωνα με τα φαινόμενα- η πολιτική βούληση συναντά αντιστάσεις (ή δέχεται «παρεμβολές») από συγκεκριμένο κτίριο που βρίσκεται εντός των Αθηνών. Ειδάλλως, δεν μπορεί να νοηθεί ως Ελληνική, μία κυβέρνηση η οποία λειτουργεί κάτω από το πρίσμα πιέσεων ή υποδείξεων που δέχεται είτε από άλλα κόμματα (εντός και εκτός Κοινοβουλίου), είτε από «παράγοντες» του εξωτερικού.

Και το κακό, δυστυχώς, δεν μένει σε αυτά τα απολύτως επικίνδυνα στρατόπεδα εκπαίδευσης ανορθόδοξου πολέμου και στις γιάφκες που λειτουργούν εν γνώσει των αρμοδίων κρατικών υπηρεσιών. Δυστυχώς, η κατάσταση οδεύει από το κακό στο χειρότερο, κάτω από το προκάλυμμα της λαθρομετανάστευσης και των «φτωχοδιαβόλων» (όπως συνηθίζουν να χαρακτηρίζουν τους λαθρομετανάστες οι μονόφθαλμοι δημοσιογράφοι και γενικά τα ΜΜΕ), οι οποίοι αυξάνονται και πληθύνονται με την συνεχή εισροή τους στην Ελληνική Επικράτεια, ενώ τα μέτρα αντιμετώπισης του «φαινομένου» είναι επιεικώς απαράδεκτα και ενώ λαμβάνονται καθαρά για επικοινωνιακούς σκοπούς κατορθώνουν να εξαπλώνουν το πρόβλημα παρά να το αντιμετωπίζουν.

Τι γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο ανατολικό Αιγαίο; Γιατί εισέρχονται στην χώρα μας λαθρομετανάστες που δηλώνουν σύριοι, ενώ τα χαρακτηριστικά τους (ενδυματολογικά και ανθρωπολογικά) δείχνουν πως δεν κατάγονται από την Συρία, αλλά είναι πιθανότατα Τούρκοι ή κάτοικοι χωρών της Βορείου Αφρικής; Γιατί άνθρωποι -με μεγάλη εμπειρία- που φυσιολογικά θα έπρεπε να μετέχουν των διαδικασιών υποδοχής, δεν κλήθηκαν να μετέχουν στις διαδικασίες ελέγχου των νέο-εισερχομένων λαθρομεταναστών;

Τις τελευταίες εβδομάδες όλοι μας έχουμε γίνει «στόχοι» δημοσιευμάτων που μας προετοίμασαν περί της έλευσης σύρων προσφύγων στην Ελλάδα, χωρίς όμως τα σχετικά δημοσιεύματα να προσπαθούν να δικαιολογήσουν την προτίμηση των προσφύγων (τουρκογενών όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι κατά την έξοδό τους από την Συρία) στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία, η οποία αποτελεί και τον «φυσικό» χώρο υποδοχής και παραμονής τους. Τα ίδια ΜΜΕ, δεν ασχολούνται –παρά μόνο με μικρά και όχι εκτενή ρεπορτάζ- με την έλευση των «σύριων» προσφύγων.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Μπορεί να εξηγήσει κανείς αυτή την τάση εισόδου λαθρομεταναστών – προσφύγων από την Συρία, οι οποίοι δεν είναι σύριοι; Μπορεί κανείς να εξηγήσει στους Έλληνες πολίτες γιατί υπάρχει η γενικότερη τάση αποδοχής λαθρομεταναστών, των οποίων η είσοδος στην Ελλάδα δεν δείχνει να είναι τυχαία αλλά διαφαίνεται μία σκοπιμότητα η οποία ενέχει σειρά κινδύνων για την χώρα μας;

Παραθέτουμε αστυνομικά δελτία τύπου, των τελευταίων ημερών, προς απόδειξη αυτής της νέας τάσης (αλλαγή «ποιοτική», αλλά και ποσοτική, αφού διαπιστώνεται εκ νέου αύξηση εισόδου λαθρομεταναστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου) εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.

Μυτιλήνη, 24 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη 14 αλλοδαπών στη Σάμο, για μη νόμιμη είσοδο στη Χώρα.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί, από τους συλληφθέντες, συνόδευαν τέσσερα (4) παιδιά. Συνελήφθησαν, χθες (23-08-2012) το μεσημέρι, στο Ηραίον της Σάμου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου, δύο (02) υπήκοοι Μυανμάρ ηλικίας 18 και 20 ετών και δώδεκα (12) υπήκοοι Αφγανιστάν (10 άνδρες και 2 γυναίκες) ηλικίας από 16 έως 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, τέσσερις (04) εκ των οποίων συνόδευαν τέσσερα (04) παιδιά ηλικίας από 8 έως 10 ετών, αναχώρησαν με ταχύπλοο σκάφος από τουρκικές ακτές και αποβιβάστηκαν σε παραλιακή περιοχή της Σάμου.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Μυτιλήνη, 20 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σύλληψη αλλοδαπών στη Σάμο, για παράνομη είσοδο στη Χώρα.
Συνελήφθησαν, προχθές (18-08-2012) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πυθαγορείου Σάμου και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, είκοσι δύο (22) αλλοδαποί υπήκοοι τρίτων χωρών ως εξής:
• Πρωινές ώρες στο Ηραίον της Σάμου, δεκατέσσερις (14) υπήκοοι Συρίας ηλικίας από 15 έως 37 ετών και τέσσερις (4) αλλοδαπές ομοεθνείς τους ηλικίας από 26 έως 75 ετών.
• Βραδινές ώρες στη Σάμο, τρεις (3) υπήκοοι Αλγερίας ηλικίας 37, 41 και 29 ετών καθώς και ένας 27χρονος υπήκοος Μαρόκου.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη είσοδο στη Χώρα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί, αναχώρησαν με πλωτά μέσα από τουρκικά παράλια και αποβιβάστηκαν σε παραλιακές περιοχές της Σάμου.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται ταξιδιωτικών εγγράφων, θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου.

Σάμος, 25 Αυγούστου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εντοπίστηκε, πρωινές ώρες σήμερα, στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της νήσου Σάμου, από σκάφος του FRΟΝΤΕΧ, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβος με σαράντα (40) αλλοδαπούς (26 άνδρες, 06 γυναίκες και 08 ανήλικα τέκνα), στερούμενους νομιμοποιητικών εγγράφων.
Οι ανωτέρω, οι οποίοι συνελήφθησαν από προσωπικό πλωτού περιπολικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ της οικείας Λιμενικής Αρχής και μεταφέρθηκαν στον τουριστικό λιμένα Πυθαγορείου, κατά δήλωσή τους, είχαν μεταβεί στην ανωτέρω περιοχή από τις έναντι τουρκικές ακτές.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Σάμου.

Οι αλλοδαποί λαθρομετανάστες συνελήφθησαν, όμως ακολουθήθηκε η τυπική όμως και χωρίς ουσιαστική σημασία διαδικασία, αφού πρόκειται πολύ σύντομα να αφεθούν ελεύθεροι (συνήθως είναι μία διαδικασία μερικών ωρών, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ –έστω και υγειονομικό- έλεγχο) κρατώντας το περίφημο χαρτί-παρωδία ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός κάποιων ημερών. Σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, οι "σύριοι" λαθρο-εισελθόντες έχουν περιέργως ταυτόχρονη είσοδο στην χώρα μας και είναι μισθοφόροι εκπαιδευμένοι που προέρχονται από τους δήθεν «καταυλισμούς» «Σύριων» του Ερντογάν και της Μοσάντ στα συριακά σύνορα, όπου έχουν μαντρώσει και κάποια γυναικόπαιδα (πάλι από άλλες χώρες) για να γίνονται πιστευτοί…

Τι συμβαίνει λοιπόν στην Ελλάδα; Μπορεί ο κύριος Δένδιας να μας απαντήσει; Μήπως θα πρέπει να δώσει εντολή στην ΕΥΠ ώστε να κινηθεί αναλόγως το προσωπικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας ασφάλειας και πληροφοριών, ώστε να σχηματισθεί μία επαρκής εικόνα για το «φαινόμενο» αυτό; Από τη στιγμή που εμείς καταχωρούμε το γεγονός, τόσο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, όσο και η υπόλοιπη κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, χάνει την πιθανή μελλοντική δικαιολογία «δεν γνωρίζαμε πως συνέβαινε κάτι τέτοιο».

Μέχρι και το γνωστό -για τα φιλικά του αισθήματα προς τους λαθρομετανάστες- Indymedia πριν από δύο ημέρες δημοσίευσε τις επιφυλάξεις και τους φόβους αναγνωστών του απέναντι στο "φαινόμενο" του εισερχόμενου, "βίαιου" και ("έτοιμοι για πόλεμο" όπως χαρακτηριστικά έγραφε ο συντάκτης του κειμένου) επικίνδυνου ισλαμικού φονταμενταλισμού των λαθρομεταναστών. Μάλιστα, στο ίδιο δημοσίευμα αναφερόταν πως πολλές γυναίκες που πρόσκεινται στο αντιρατσιστικό κίνημα δεν πρόκειται να ξανακατέβουν σε πορεία, επειδή φοβήθηκαν από τα συνθήματα (εννέα στα δέκα αφορούσαν τον Αλάχ και το Ισλάμ), αλλά και στην συμπεριφορά που επέδειξαν απέναντί τους οι οργισμένοι λαθρομετανάστες.

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν όμως και στην Αντίοχεια της Τουρκίας, με την τοπική κοινωνία να είναι αναστατωμένη με την δραστηριότητα των «μουτζαχεντίν» που φτάνουν από τη Συρία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Cumhuriyet στην νότια πόλη της Τουρκίας που συνορεύει με τη Συρία έχουν φτάσει χιλιάδες πρόσφυγες. «Μόνο που ανάμεσα τους βρίσκονται διάφοροι περίεργοι φανατικοί ισλαμιστές» αναφέρει η εφημερίδα.
Η Cumhuriyet γράφει πως « εκατοντάδες φανατικοί ισλαμιστές από τη Συρία αγόρασαν όπλα και κυκλοφορούν στην πόλη. Όλοι αυτοί είναι Σουνίτες. Απειλούν τους Αλεβίτες και λένε στον κόσμο μετά τον Άσαντ η σειρά θα έρθει σε εσάς». Οι βουλευτές της πόλης αποκαλύπτουν στην εφημερίδα πως μέλη της Αλ Κάιντα ηδη βρίσκονται στην τουρκική αυτή πόλη που φιλοξενεί χώρους προσευχής και των τριών θρησκειών.
Η Αλ Κάιντα που ήδη δραστηριοποιείται στη Συρία φαίνεται πως «χτυπά την πόρτα» της Τουρκίας, αλλά στην Ελλάδα φαίνεται πως δεν ανησυχεί κανένας...! Γιατί άραγε; Έχουν κάποιο σοβαρό λόγο ή στοιχείο πως αυτή η τάση μετακίνησης της Αλ Κάιντα δεν αφορά την χώρα μας; Προφανώς δεν αντιλαμβάνονται πως η αραβική άνοιξη δεν αφορά μόνο τις αραβικές ή ισλαμικές χώρες, αλλά έχει σκοπό να δημιουργήσει μείζονα θέματα και στην Ευρώπη.

Μέσα από όλα αυτά και με την υπάρχουσα κρατική ανοχή, κάτι πολύ ύποπτο εξελίσσεται με την σιωπηρή ανοχή της σημερινής κυβέρνησης. Δεν γνωρίζουμε εάν ο Σαμαράς «κληρονόμησε» πολιτικές αποφάσεις ή συμφωνίες, αλλά η σημερινή κυβέρνηση, αφού θέλει να επικαλείται πως εργάζεται για το καλό της χώρας και των πολιτών, οφείλει πρώτιστα να διασφαλίσει την είσοδο παράξενων (αν όχι επικίνδυνων) εισόδων λαθρομεταναστών, οι οποίοι δηλώνουν ψευδώς την χώρα καταγωγής τους. Και αφού οι λαθραία εισερχόμενοι προσπαθούν να αποκρύψουν κάτι από τις Ελληνικές αρχές (αυτή η «τάση» είναι διαπιστωμένη από την συνοριοφυλακή επί σειράς ετών), εμείς έχουμε κάθε δικαίωμα να επιφυλασσόμαστε ως προς τις αγαθές και ανθρωπιστικές διαθέσεις της παράνομης εισόδου τους στην Ελλάδα, τη στιγμή μάλιστα που η είσοδός τους υποστηρίζεται από συγκεκριμένα πολιτικά κόμματα και από ΜΚΟ πολυπολιτισμικού χαρακτήρα. Εάν προσθέσουμε και τις πληροφορίες για ύπαρξη στρατοπέδων εκπαίδευσης σε ανορθόδο πόλεμο, τότε η κατάσταση τείνει να χαρακτηριστεί ως "εκτός ελέγχου". Και για όλα αυτά την ευθύνη μπορεί να την έχουν -και την έχουν- κυβερνήσεις του παρελθόντος, όμως η σημερινή κυβέρνηση οφείλει να αντιμετωπίσει εδώ και τώρα τα παράξενα "φαινόμενα" που υπάρχουν γύρω από την λαθρομετανάστευση. Γιατί, πολύ φοβόμαστε πως εάν δεν αντιμετωπισθούν άμεσα και όπως πρέπει τα όσα συμβαίνουν, πολύ σύντομα η "κήρυξη πολέμου" που ανέφερε προ ημερών ο πρόεδρος των Πακιστανών, θα είναι ένα γεγονός του οποίου τα αποτελέσματα θα ξεπεράσουν την λέξη "τραγικά" και θα επιταχύνουν διαδικασίες εντός της χώρας, οι οποίες θα είναι ιδιαίτερα δυσάρεστες για το σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας...




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

21 σχόλια :

  1. Πόσο καιρό "φιλοξενήθηκαν" Λίβυοι "τραυματίες" σε ξενοδοχεία μεγάλων πόλεων στην Ελλάδα; Κυκλοφορούσαν ή όχι ελεύθεροι με δυνατότητα να συλλέξουν πληροφορίες και να εξεοικειωθούν με τη χωροταξία των πόλεων;
    Όλοι ξέρουμε, ελπίζω, πια τι είδους μισθοφόροι ήταν οι "αντικαθεστωτικοί" της Λιβύης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά, άργησαν αλλά άρχισαν και τα τελευταία "χάπατα" να καταλαβαίνουν ότι αυτοί στους οποίους νομίζουν ότι συμπαραστέκονται, δεν τα έχουν καμία ανάγκη και αντιαλαβμάνονται τον εαυτό τους ως βίαιο εισβολαία που ήρθε να αρπάξει με τη βία κι ότι αυτοί οι ίδιοι κάνουν ρατσιστικές διακρίσεις και μάλιστα εις βάρος των κατοίκων της χώρας απο την οποία φιλοξενούνται.

    Οι εξελίξεις μοιάζουν αρνητικές αλλά φερνουν μια μεγάλη αφύπνιση ακόμα και σ' αυτούς που δεν ήθελαν να δουν.

    Το επόμενο βήμα είναι να απογυμνωθούν οι πληρωμένες ηγεσίες που κάνουν πως δεν βλέπουν απ' όλους αυτούς που μέχρι χθες τις ακολουθούσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα μάτια ανοιχτά και αγοράστε και κανένα τουφεκάκι! Θα μας χρειαστεί στους επόμενους μήνες που θα μας επιστρέψουν στην δραχμή. Με την δραχμή θα μας δούμε και "αγανακτισμένους" ισλαμιστές λαθροταλιμπάν που θα θέλουν "πίσω το αίμα τους" και βέβαια θα μπει εμπρός το σχέδιο για τον διαμελισμό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. για να καταλαβω,οι Βρετανοι στελνουν 200 να αιματοκυλισουν την Συρια κι ερχονται σε εμας ποιοι ακριβως; οι 200; οι Μουτζαχεντιν; Η Αλ κάιντα; οι 300 του Λεωνιδα;Οι της Χεζμπολα;Ή μηπως τα παλικαρια της MI6 SIS & CIA??Για διευκρινειστε μας να ξερουμε κι εμεις τί γραφουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anon, θέλεις να μην καταλαβαίνεις. Είναι προφανές. Δεν σου πάει να κάνεις τον χαζό. Οι λαθρο-εισερχόμενοι είναι αγνώστου ταυτότητας που δηλώνουν σύριοι. Οι εισελθόντες στην Αντιόχεια της Τουρκίας είναι Μουτζαχεντίν της Αλ Κάιντα. Το στρατόπεδο εκπαίδευσης που έκλεισε και οι ανοιχτές γάφκες είναι πακιστανικές. Και στο άρθρο δεν κάνει αναφορά για κρύπτες οπλισμού. Και μην το παίζεις στο χαζό, πες τα αισθήματά σου. Μιά παρέα είμαστε εξάλλου, μέσα στην παγκόσμια κοινωνία των πολιτών. Έτσι δεν είναι;

      Διαγραφή
    2. Βεβαιως και ειμαστε μια παρεα εναντια σε κοινο εχθρο: τις ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ. Δεν ωφελει κανεναν να κατηγορει τους υπολοιπους. Βεβαιως εμεις εχουμε τα προβληματα μας και βεβαιως οι λαθρο ειναι ενα σοβαρο θεμα. Αλλα μη τους τσουβαλιαζουμε ολους.Στο blog μου θα βρεις διαφορες διεθνεις αποψεις. Αλλα ολες συγκλινουν σε 1: ΟΧΙ αλλα ψεμματα: γιαυτο ρωτω ξανα: Συριοι,Μουτζαχεντιν η αραβικη ανοιξη; Δεν υπαρχει καμμια πληροφορια τετοια πουθενα οσον αφορα στην Ελλαδα. Με λιγα λογια,κανεις δεν ασχολειται πια με εμας ουτε καν εμεις οι ιδιοι!Μηπως μιλαμε για μυθοπλασια;Αυτα τα κανουν συνηθως οι Αμερικανοι και οχι εμεις

      Διαγραφή
    3. Να πάρω κι εγώ μέρος στην κουβέντα σας, αφού αναφέρθηκε η λέξη "μυθοπλασία"; Τα δελτία τύπου τι είναι; Λες να μην επικοινώνησα με ντόπιους (αφού αναφέρω μέχρι και την μη χρησιμοποίηση ειδικού) για το τι εικόνα προσλαμβάνουν από τους νεο-εισελθόντες λαθρομετανάστες; Οι Σύριοι ΔΕΝ ντύνονται όπως οι συγκεκριμένοι. Το ότι αναφέρω δημοσίευμα της Τζουμχουριέτ λες να είναι μυθοπλασία; Ψάξε το, πριν εικάσεις ή καταδικάσεις. Κι εγώ είμαι κατά των λαθρο-κυβερνήσεων, που φροντίζουν να βιάζουν κατ' επανάληψη όσα υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προτάσσουν ως μοναδικό τους μέλημα και τα οποία ορίζονται στο (έστω και κακό) Σύνταγμα της χώρας μας. Το ότι η Αραβική Άνοιξη έχει την τάση να... "περπατάει" στην περιφέρεια της Ανατολικής Μεσογείου (η οποία κρίθηκε ως επίκεντρο του ενεργειακού χάρτη του μέλλοντος) είναι μυθοπλασία; Το ότι η Αραβική Άνοιξη αποδείχθηκε πως είναι κατασκεύασμα των υπηρεσιών που αναφέρεις είναι μυθοπλασία; Το ότι υπάρχουν γιάφκες πακιστανών στην Αθήνα; Κι αυτό μυθοπλασία; Το ότι υπήρξε όντως στρατόπεδο εκπαίδευσης, αλλά και κρύπτες είναι μυθοπλασία; Ας βγουν να απαντήσουν οι αρμόδιοι... Αυτοί έχουν την ευθυνη κι εμείς τους ελέγχουμε για την ευθύνη που ανέλαβαν οικειοθελώς. Μην πεταμε, λοιπόν, λέξεις εντυπωσιασμού, πριν να ερευνήσουμε. Το άρθρο αυτό βγήκε μετά από έρευνα σχεδόν ενός μηνός. Και να δεις τι ακολουθεί... Και τι παίζεται εντός της Ελλάδας από τις υπηρεσίες που ανέφερες... Λίγη υπομονή και θα δεις οτι το κοκτέιλ που ετοιμάζουν θα έχει δόσεις ιστορίας, θα έχει δόσεις εξωτικών στοιχείων και αρκετά στοιχεία παρακράτους...

      Διαγραφή
    4. Aκριβως. Μεχι να απαντησουν οι αρμοδιοι 'Η να βγουν στη φορα εγγραφα που να τα αποδεικνυουν,δυστυχως μεχρι να συμβει αυτο,ολα ειναι μυθοπλασιες. Μιλαμε με ντοκουμεντα οταν αναφερουμε οργανωσεις. Αλλωστε και στις ΗΠΑ ειχαν κανει πλυση εγκεφαλου για την Τζιχαντ μεχρι που αποδειχτηκε το ενάντιο. Μηπως να ψαχναμε στα του οικου μας;Αλλωστε ειναι αμερικανικο σχεδιο η εκπαιδευση τρομοκρατων.Αλλα δεν μπορει να γινει εαν δεν συναινεσουν οι κειμενες αρχες

      Διαγραφή
    5. Μα, εννοείται πως ο "οίκος" μας είναι δικός τους. Είναι γνωστή η τάση του yes man στην πολιτική ζωή της χώρας. Αλλά, απέχει πάρα πολύ από το να επιτρέπονται αυτού του είδους οι... δραστηριότητες, τις οποίες μπορούν να ακυρώσουν πολύ εύκολα και δια της πλαγίας (έχοντας πει οι ίδιοι το yes man). Για παράδειγμα, στέλνεις ένα σχολείο να κάνει περιβαλλοντική εκπαίδευση, η οποία θα έχει και ένα τηλεοπτικό συνεργείο για να καταγράψει την σχολική δραστηριότητα, μέσα στα πλαίσια των περιβαλλοντικών προγραμμάτων εκπαίδευσης... Είναι πολύ εύκολο να διαλύσεις τέτοιου είδους δραστηριότητες εν τη γενέση τους. Αλλά, όπως είπες, η εξουσία έχει πολλούς συγγενείς και θα συμπληρώσω, εις την αλλοδαπή... Το μόνο που χρειάζεται είναι θέληση και ελάχιστο μυαλό να κάνεις αυτό που θέλεις. Όσο για έγγραφα, αυτά θα αποχαρακτηριστούν μετά από 25 χρόνια (και εάν...). Τι θα έχει μείνει τότε από αυτη την έρμη πατρίδα; Αυτό εξαρτάται από εμάς και το σήμερα. Εάν αντιμετωπίζουμε ως μυθοπλασίες τα γεγονότα, τότε θα καταλήξουμε ένας τραγικός μύθος, παράδειγμα προς αποφυγή για τους λαούς του κόσμου και παράδειγμα προς εκτέλεση από τις κυβερνήσεις του κόσμου

      Διαγραφή
    6. Απαντησα ηδη.. ο πολεμος ειναι παγκοσμιος.. μην μπαινεις στο τριπακι να το παρουσιαζεις μονο σαν τοπικο θεμα. Εαν δεν αλλαξει η καθεστικυα ταξη,πολλα θα δουμε ακομη.Yes man ειναι η ελληνικη κυβερνηση-παρωδια.Παρουσιαστε εγγραφα ,θα επιμεινω μονο και μονο γιατι τα scripta manent,verba volant

      Διαγραφή
  5. Mία είναι η συνταγή και δεν νοιάζονται ούτε να κάνουν παραλλαγές. Μας θεωρούν υπνωτισμένους, λαϊκιστί χαϊβάνια. Γι' αυτό πρέπει να τους τη φυλάμε και να μη μας πιάσουν για κορόιδα, συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απάντηση σε όλα τα ερωτήματα είναι μία.
    Όλα οφείλονται στους διαχρονικά δωσίλογους εθνοπροδότες που ο Ελληνικός λαός έφερε τόσα χρόνια στη εξουσία.
    Έχουν ξεπουλήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες.....
    Δεν είναι μονο τα στρατόπεδα εκπάιδευσης, είναι και οι τόσες δολιοφθορές, φωτιές, ληστείες κλπ που εφαρμόζουν όλα αυτά τα αποβράσματα που μαζεύτηκαν στην Ιερή Ελλάδα.
    Κύριοι υπεύθυνοι είναι όλοι οι αισχροί Πασόκοι, ΓΑΠ, Σημίτης, Χρυσοχοίδης που άνοιξαν την πόρτα με το Δουβλίνο ΙΙ και συνέχισαν οι ΝΔτες προεξάρχοντος του ανεκδιήγητουου Πάκη Παυλόπουλου, πάντα με την σύμπραξη όλων των αριστερών και ιδεοληπτικών
    "φιλανθρώπων" ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗΜΑΡ και λοιπών τομαριών.
    Τώρα οι "καημένοι" οι Πακιστανοί κατεβαίνουν, εντελώς παράνομα σε συγκεντρώσεις/διαδηλώσεις και μας απειλούν.... αύριο θα κατέβουν οπλισμένοι.....
    Πέραν αυτών, εμφανίστηκαν και πάλι στην Ελλάδα, μολυσματικές νόσοι που είχαν εξαληφθεί προ ετών και οφείλονται αποκλειστικά στους λαθρομετανάστες.
    Η μόνη λύση είναι να επέμβουν άμεσα οι Ένοπλες Δυνάμεις, να σφραγίσουν τα σύνορα, να τους μαζέψουν όλους, με όσα παλιόχαρτα και να παρουσιάσουν και να τους μεταφέρουν σε ακατοίκητα νησιά και από εκεί όσοι θέλουν να επαναπατρίζονται.
    Καλό θα είναι να γυρισθούν και σχετικά σποτάκια που θα προβάλλονται (κυρίως από το internet) στις χώρες τους εξηγώντας το πως διαβιούν πλέον στην Ελλάδα όλοι οι λαθρομετανάστες.
    Ταυτόχρονα να ψηφισθούν άμεσα εξοντωτικοί Νόμοι (δήμευση περιουσίας, φυλάκιση) σε όσους απασχολούν ή εκμεταλεύονται παράνομους μετανάστες, να διαλύσουν το παρεμπόριο και να βάλουν ρητούς όρους , για το συνάλλαγμα που βγάζουν όλοι αυτοί, δηλαδή να υπάρχει φορολογική και εργατική ενημερότητα και όριο όπως ισχυει στους Έλληνες πολίτες.
    Οι Ελληνοποιήσεις που έγιναν να επανεξετασθούν και να γίνει συνολική άρση τους....
    Καλό θα είναι να δημιουργθούν άμεσα από τους Δημάρχους εθελοντικά όμαδες κάτι σαν Εθνοφυλακή και να αναλάβει περιπολίες και φύλαξη περιοχών, δασών κλπ.
    Πρεέπιε επιτέλους να δωθεί ένα τέλος στην πολύ αυτή επικίνδυνη κατάσταση που οι Εθνοπροδότες άφησαν να δημιουργηθεί....
    Συνέλληνες να ξεσηκωθούμε τώρα, όσο υπάρχει ακόμη ο απειροελάχιστος χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΩΝ/ΝΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ... ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ακολουθήσουν και άλλα σχετικά, για να γίνει κατανοητή η ανάγκη πως κάποιες φορές είναι απαιτητό να αλλάξουμε επανερχόμενοι σε πρότερες υγιείς καταστάσεις, μέσω ανθρώπων που έχουν εμπειρία και γνώση για να αντιμετωπίζουν εσωτερικά θέματα ασφάλειας. Σήμερα η χώρα απαιτείται να επανδρωθεί με ικανούς, έμπειρους και άριστους, τους οποίους έχουμε

      Διαγραφή
  8. @Κωνσταντινος:μιας και δεν μπορω να αφησω σχολιο για πλειστους λογους- χιλια συγνωμη το αφηνω εκτος. Πλεον δεν μιλαμε για τοπικες ηγεσιες η ηγεσια ειναι μια.Δεν μιλαμε για τοπικα σχεδια αναπτυξης ,η αναπτυξη υπολογιζεται ως μια. Αυτο που προσπαθω να πω ειναι μην το βλεπετε μονο σαν τοπικο μεμονωμενο προβλημα.το προβλημα ειναι παγκοσμιο. Θελεις κατηγορεις τους Συριους,τους Πακιστανους ή τους Ινδους. Η ουσια παραμενει ιδια.Η Ελλαδα ΔΕΝ προκειται να ξεφυγει απο τα σχεδια παγκοσμιας διακυβερνησης,ο,τι κι αν γινει.Βασικα η Ελλαδα ειναι ο ακρογωνιαιος λιθος σε ολη αυτη τη φαρσοκωμωδια.Ειπα νωριτερα,παρουσιαστε εγγραφα. Γιατι ΜΟΝΟ με αυτα μπορει καποιος να στηριξει υποθεση αλλα το πηρατε στραβα και παλι δεν σωζωμαστε!Στο μεταξυ ευχομαι ο.τι καλυτερο σε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως έχω ξαναγράψει, τους μουσουλμάνους πρόσφυγες της Συρίας, γιατί δεν τους παίρνουν οι ομόδοξοι Σαουδάραβες και Καταριανοί, που τόσο τους νοιάζονται και έχουν και την οικονομική άνεση για κάτι τέτοιο. Με ποιο (δήθεν) σκεπτικό θα διοχετευθούν προς την Ευρώπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πριν μια ώρα στο Moriasnews: Βίαιη εξέγερση των μεταναστών στην Κόρινθο. Οι κάτοικοι προσεύχονται να φτάσουν εγκαίρως οι ενισχύσεις από την Αθήνα, πριν οι μετανάστες καταφέρουν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό έγινε στις 25 Αυγούστου και όχι σήμερα. Αυτό τουλάχιστον γράφει στο site που παραπέμπεις, οπότε...

      Διαγραφή
  11. Βρισκόμαστε στο μέσον ενός λυσσαλέου παγκόσμιου πολέμου στις νέες παγκοσμιοποιημένες συνθήκες και μορφές. “ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΑΥΡΟΔΡΟΜΙ ΤΗΣ ΥΦΗΛΙΟΥ.ΓΕΙΤΟΝΕΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΥΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΑΙΜΟΧΑΡΕΙΣ BAPBAPOYΣ.ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΤIOYΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΥΝ "ΠΤΣΩΠΛΑΤΑ".ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΚΥΜΑΤΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ!!!” ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ..ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ..TΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΝΕ OI ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ TOYΣ ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ.ΤΑ ΟΠΛΑ TOYΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ Η ΙΔΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΥΔΑΤΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ..ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΣYPIA ΜΙΑ ΛΙΒΥΗ ΜΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟΣ ..ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..ΞΥΠΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙΡOΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρωτιέμαι ;
    Αν περιμένω μέχρι να μου πουν οι λαθραίοι απο που είναι για να διαπιστώσω αν είναι από κει που λένε ή από κάπου αλλού;
    Αν περιμένω να διαπιστωθεί αν είναι Σύριοι, Πακιστανοί , Αφγανοί, Σομαλοί σε περίπτωση αντάρτικου στην πόλη θα με αντιμετωπίσουν διαφορετικά ; Λες και δεν ξέρουμε τι γίνεται . Λες και εμείς ζούμε σε άλλη χώρα εκτός συνόρων γαλαξία.
    Αν περιμένω να μάθουν ή καλύτερα να με ενημερώσουν οι Μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδος(σιγά μη το κάνουν) ποιος και γιατί έβαλε τις φωτιές στην Χίο. Τυχαίο ; δεν νομίζω
    Θα έχω χρόνο να αντιδράσω σε αυτό που ήδη διατελείτε με γοργά βήματα ;
    Καθώς αν θυμάμαι καλά στην Αλεξ/πόλη έπιασαν τον φωτογράφο που φωτογράφιζε τις Στρατιωτικές μονάδες σε Ελληνικά νησιά, τι να έγινε άραγε εξαφανίστηκε ...δεν μάθαμε την κατάληξη ή μήπως ήταν προσαύξηση ;
    Καλές οι θεωρίες και οι αναγωγές αλλά καλό είναι να μη μπερδεύουμε την έννοια φιλανθρωπία, ανθρωπισμός, και να τις αναγάγουμε σε πρώτιστη ανάγκη αντί της φιλοπατρίας την οποία την έχουνε (κάποιοι) συνδυάσει και συνδέσει εντέχνως με την έννοια εθνικισμός , σοβινισμός και ρατσισμός .
    Οποια άνοιξη και να ετοιμάζουν όσο υπάρχουν Έλληνες (δυστυχώς λίγοι) και όχι έλληνες (δυστυχώς πολλοί )υπάρχει ελπίδα , άλλωστε πολλοί πόλεμοι κερδήθηκαν με βάση το σθένος, την ανδρεία , την πίστη μα πάνω από όλα την αγάπη για την πατρίδα, και όχι μόνο τα όπλα …. Εξ ου και προσπαθούν να το πατάξουν στους Έλληνες οι ημέτεροι και υμέτεροι ώστε ο αγώνας να κριθεί από τα αποδυτήρια και όχι στον αγωνιστικό χώρο…
    Το κακό με εμάς είναι ότι δεν έχουμε μόνο τους εχθρούς να φοβόμαστε αλλά τους εφιάλτες οι οποίοι αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο έχοντας την μορφή του υπερπατριώτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ 1991 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΔΩ, ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΝΙΔΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ. ΕΧΩ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ, ΑΠΛΑ ΕΛΑΒΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΥ. ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΦΘΗΝΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ? ΑΝΕΚΔΟΤΟ! ΜΗΝ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ, Η ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]