Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόταση για απαγόρευση του Ισλάμ στη Σουηδία!

Το ποτήρι ξεχείλισε φαίνεται και στην Σουηδία, χώρα πρότυπο ανοχής και προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Αυτό φαίνεται από την δήλωση του προέδρου του Δημοκρατικού κόμματος της Σουηδίας, Παρ Νόρλινγκ (20 έδρες στο Σουηδικό κοινοβούλιο) που θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την προστασία της ελευθερίας και του ανθρωπιστικού χαρακτήρα της χώρας την …απαγόρευση του Ισλάμ!

“Η ισλαμική θρησκεία πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Όσοι εξακολουθήσουν να την ασκούν εντός της χώρας μετά την απαγόρευση, πρέπει να απελαθούν. Ας υπάρχει αλλού, αλλά όχι στην Σουηδία αφού δεν ταιριάζει με τον δημοκρατικό χαρακτήρα της χώρας”!

Ο πρόεδρος των Σουηδών δημοκρατών έκανε αναφορά και στις νεοναζιστικές ομάδες που δρουν στην χώρα λέγοντας ότι “απεχθάνομαι τον ναζισμό, είναι ξεκάθαρο όμως ότι είναι “προϊόν” της αθρώας μετανάστευσης”.

Μάλλον οι Σουηδοί είναι οπισθοδρομικοί και απολίτιστοι. Όχι σαν και μας.
Να τους στείλουμε επειγόντως τον Κωνσταντίνου, την Δούρου και τα άλλα παιδιά, για να τους συμμορφώσουν... Δεν είναι δυνατόν να καταργούν μία θρησκεία που παίζει ρόλο στην πολιτική αποχαύνωση των κοινωνιών!!! Ο πρόεδρος των Πακιστανών οφείλει να γεμίσει άμεσα 50 τρένα με λαθρομετανάστες, για να αγωνιστούν στην Σουηδία...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]