Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν κάποιος πεινάει, εύκολα μπορείς να του πάρεις τα πάντα...


Αυτή είναι η Ελλάδα που πουλάνε;

Τελικά, όντως είμαστε μία χώρα που έχει «φαλιρίσει»;

Στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα κείμενο, με... μάλλον διαφορετική άποψη!

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετραγωνικά χλμ), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης.

Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο Δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο Ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα). Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17 εκατομμύρια Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία [Σχόλιο: Και όσα οφείλουν οι καταθέτες στο ελληνικό δημόσιο μπορούν να επιστραφούν τελικά, μέσω μιας συμφωνίας που η Ελβετία δέχεται να κάνει, αρκεί να της ζητηθεί. Πολιτική βούληση χρειάζεται.]

4. Δεχόμαστε 16 εκ τουρίστες τον χρόνο [Σχόλιο: Μας χτύπησαν οι Γερμανοί με προπαγάνδα και προσβολές, για να μειωθεί το κόστος και να επηρεαστεί κι άλλο η οικονομία] και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία.

5. Έχουμε 3 πολύ μεγάλα ναυπηγεία που κατασκευάζουν κάθε είδος πλοίου.

6. Έχουμε βιομηχανίες αμαξωμάτων που κατασκευάζουν βαρέα φορτηγά, λεωφορεία, τρόλεϊ, βαγόνια τραίνων, επικαθήμενα, μπετονιέρες, βυτία κλπ.

7. Διαθέτουμε 2.400 υπερδεξαμενόπλοια και μεγάλα φορτηγά πλοία.
Είμαστε, έτσι, 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1.500 τεράστια τάνκερ και φορτηγά έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες, που είναι 5οι στον κόσμο.

8. Είμαστε 2οι παγκοσμίως στο πρόβειο γάλα, 3οι στις ελιές, 3οι παγκοσμίως στον κρόκο, στα ακτινίδια, στα ροδάκινα.

9. Είμαστε 1οι στον κόσμο σε νικέλιο, 1οι σε λευκόλιθο, 1οι στον κόσμο σε υδρομαγνησίτη, 1οι στον κόσμο σε περλίτη (1,6 εκ τόνοι), 2οι παγκοσμίως σε μπετονίτη (1,5 εκ τόνοι), 1οι στην ΕΕ σε βωξίτη (2,174 εκ τόνοι), 1οι και σε χρωμίτη, 1οι και σε ψευδάργυρο, πρώτοι και σε αλουμίνα.

10. Έχουμε την 2η καλύτερη Πολεμική Αεροπορία στο ΝΑΤΟ (μετά τις ΗΠΑ, ενώ οι Τούρκοι είναι προτελευταίοι), ενώ έχουμε και το 2ο καλύτερο Πολεμικό Ναυτικό στο ΝΑΤΟ, με την Τουρκία να είναι ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!

11. Τέλος, έχουμε νοτίως της Κρήτης 175 δις βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη ΜΑΣ  [Σχόλιο: Όχι των Τούρκων. Καταλάβατε γιατί η Γερμανία θέλει ΕΚΕΙ Ειδική Οικονομική Ζώνη (= Κατοχής);] αξίζει 38 δισ. ευρώ.

Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη, τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης.


Η αξία του πετρελαίου και του αερίου μας είναι -κρατηθείτε- 10 ΤΡΙΣ δολάρια, όπως αναφέρει το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ, το U.S.G.S.

Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 ΔΙΣ;



Τώρα καταλάβατε γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Τώρα καταλάβατε πόσο ανίκανοι (ή επιτηδευμένα ανίκανοι) είναι όσοι μας κυβέρνησαν και όσοι μέσα στην Βουλή τους παρακολουθούσαν σιωπηλώς να κυβερνούν την χώρα με εγκληματική συμπεριφορά, για την οποία θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται σε κάτεργα εφ' όρου ζωής;

Τώρα καταλάβατε γιατί θέλουν να μας κάνουν να πεινάσουμε;

Θυμηθείτε πως επί γερμανικής κατοχής (στον Β' παγκόσμιο πόλεμο) χιλιάδες Έλληνες έδιναν τις περιουσίες τους για να εξασφαλίσουν μερικές μερίδες φαγητού... Το ίδιο θα τους αναγκάσουν κάποιοι να κάνουν και σήμερα, για να πάρουν από τους Έλληνες τον τεράστιο σε ποσότητα πλούτο που διαθέτει αυτή η χώρα. Και όταν λέμε ότι θα πάρουν ολόκληρο τον πλούτο, εννοούμε ότι θα πάρουν τα πάντα. Ακόμη και την θάλασσα, τον ήλιο, τον αέρα, το νερό... 

Κι εμείς θα τους ευχαριστήσουμε επειδή θα μας δώσουν το δικαίωμα να ζούμε στη αθλιότητα.

Κωνσταντίνος

Και ο έλεγχος από την τρόικα συνεχίζεται...





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Ετσι ακριβώς. Γι' αυτό μας έκρυβαν την αλήθεια για τα κοιτάσματα τόσα χρόνια. Για να μπορούν σήμερα με κάθε προκλητική δήλωσή τους, ο Γιούνκερ, ο Σόιμπλε, ο Ραχόι και τα άλλα ανθρωποειδή να μας λένε καθημερινά: "Έχετε κάτι που το θέλουμε και αφού το θέλουμε μας ανήκει ήδη. Να λέτε χίλια ευχαριστώ την ημέρα που δεν σας βομβαρδίζουμε όπως κάναμε στο Ιράκ και στη Γιουγκοσλαβία. Και να μας υποκλίνεστε με ευγνωμοσύνη που δεν έχουμε ξαμολύσει ξένους μισθοφόρους να σας σκοτώνουν, όπως κάνουμε αυτή τη στιγμή στη Συρία".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευλογημενος ειναι ο τοπος μας , και ΕΜΕΙΣ , οι Ιεροσυλοι .
    Αυτο πρεπει να εμπεδωσουμε , οτι η κατοχικη κυβερνηση , οι γραικυλοι , οι προσκυνημενοι και παρατρεχαμενοι , ειναι ο καθρεπτης μας .
    Ηρθε ο καιρος θερισμου και αμαρτιαι εθνη ελαττονουσι .
    Ηρθε η ωρα να χωριση η ηρα απ'το σιταρι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε και πολλά περισσότερα !!!
    Αλλα βασικά έχουμε διαχρονικά μιζαρισμένους δωσίλογους προδότες οι οποίοι πέραν από την προσωπική τους καλοπέραση δεν υπολογίζουν σε τίποτα τον Ελληνικό Λαό και την Ελλάδα μας.
    Τελευταίο παράδειγμα ο βρωμερός προδότης ΓΑΠ ο οποίος ανεδείχθη σε πρωθυπουργό της Ελλάδας, αλλά προτίμησε προδίδοντας τον Έλληνα και την Πατρίδα (βέβαια αυτός είναι μη Έλλην) την προσωπική του ευημερία.
    Από κοντά και οι Βενιζέλος , τα πρασινα τρωκτικά και οι ανεγκέφαλοι και εξίσου προδότες της ΝΔ και λοιποί, που έδωσαν τα πάντα μή ιδικά τους φυσικά, στα βρωμερά αφεντικά τους.
    Παρά ταυτα και ενώ βρισκώμαστε προ Εθνοκάθαρσης και πλήρους κατάρευσης της χώρας,ακόμη τους ανεχόμαστε......
    Μπορούμε ακόμη, για πολύ λίγο χρόνο να αντιδράσουμε δυναμικά......
    Τέλος πλέον οι προδότες και οι παμφάγες κλίκες τους.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφού γνωρίζουμε καλύτερα από όλους τα προβλήματα και τς λύσεις, γιατί βασιζόμαστε σ' αυτούς που διαιωνίζουν και επιδεινώνουν τα προβλήματα και δεν παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]