Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βάλτε βέτο στην τρόικα!


Του δημοσιογράφου Βασίλη Τσεκούρα

Πριν ξεκινήσουν ξανά οι νέες συζητήσεις για τα μέτρα, βάλτε τους ένα βέτο και πείτε τους ότι δεν ξεκινάτε καμία συζήτηση μέχρι να δουν οι ίδιοι από κοντά την κοινωνία όπως την έφτιαξαν παρέα με τα εγχώρια “φυντάνια”.

Χωρίς φρουρά και χωρίς άλλες συνοδίες, στείλτε τους για μια βόλτα στο κέντρο, στις φτωχογειτονιές, να δουν ανθρώπους να κοιμούνται σε παγκάκια, στα πεζοδρόμια, να ψάχνουν στα σκουπίδια μήπως και βρουν κάτι να φάνε!

Για να είναι τόσο σκληροί με τα μέτρα, πρέπει να δουν σε ποιους απευθύνονται. Να δουν το δημιούργημά τους. Ας περπατήσουν βράδυ μέσα στην Αθήνα να μας πουν αν θα φοβηθούν.. Αφήστε τους να μιλήσουν με τον απλό κόσμο..

Μόνο έτσι θα μπορέσετε να διαπραγματευθειτε κύριοι Υπουργοί! Δειχτε τους την πραγματική εικόνα της κοινωνίας και μετά ξεκινήστε τις διαβουλεύσεις για την επαναδιαπραγμάτευση που επικαλείστε. Φυσικά, δεν θα ήταν άσχημο να κάνετε κι εσείς το ίδιο. Γιατι η ζωή δεν είναι μόνο νούμερα και στατιστικά.. Πίσω από όλα αυτά υπάρχουν ψυχές που ζουν υπό συνθήκες εξαθλίωσης χωρίς να φταίνε, αλλά παραμένουν περήφανοι…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]