Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από το γραφείο του Ανδρέα, στο πλευρό του Αλέξη!

Με θητεία στο διπλωματικό γραφείο του Ανδρέα Παπανδρέου, με «προίκα» τις εκρηκτικές σχέσεις του με τον Γιώργο Παπανδρέου και Δημήτρη Δρούτσα στο Υπουργείο Εξωτερικών, ο Γιώργος Αϋφαντής είναι ο νέος διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Αριστερός από τα 16 του χρόνια, ο συγκεκριμένος διπλωμάτης δεν έκρυψε τις πολιτικές του πεποιθήσεις, όταν θήτευσε στο Υπουργείο Εξωτερικών και είχε κατηγορήσει ανοιχτά τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, όταν είχε πραγματοποιήσει ομιλία σε Τούρκους διπλωμάτες στο Ερζερούμ χωρίς να έχει προηγουμένως ενημερώσει του Έλληνες διπλωμάτες.

Ο κύριος Αϋφαντής αναμένεται να δώσει τις τεχνοκρατικές συμβουλές του στην αξιωματική αντιπολίτευση, ιδιαίτερα στο θέμα της ΑΟΖ, το οποίο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έχει θέσει ως μια από τις προτεραιότητες της κυβέρνησης. Η τοποθέτηση του κύριου Αϋφαντή ήταν προσωπική απόφαση του Αλέξη Τσίπρα.

Ωστόσο, το γραφείο του δεν θα βρίσκεται στην πλατεία Κουμουνδούρου αλλά στη Βουλή. Το πέρασμα του μάλιστα στο Εντευκτήριο της Βουλής δεν πέρασε απαρατήρητο το τριήμερο των προγραμματικών δηλώσεων, αφού εμφανίστηκε φορώντας ένα καπελάκι του μπέιζμπολ και σπορ ντύσιμο, αναφέρει η real.gr.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]