Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τεράστιο πρόβλημα η εγκληματικότητα στα Κατεχόμενα


Η εγκληματικότητα αναδεικνύεται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο πληθυσμός στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, σύμφωνα με δημοσκόπηση της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Κίπρις». Στη δημοσκόπηση, που έγινε με δείγμα....

3.148 άτομα άνω των 18 ετών, το 57% απάντησε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η εγκληματικότητα. Ειδικότερα, στην ερώτηση κατά πόσο αισθάνονται ασφαλείς όταν κυκλοφορούν μόνοι στο δρόμο το βράδυ, το 35,4% απάντησε ότι δεν αισθάνεται και τόσο άνετα, το 16,3% δεν αισθάνεται και τόση ασφάλεια, ενώ το 30,8% αισθάνεται ασφαλές.

Μόνο το 16,8% απάντησε ότι αισθάνεται πολύ ασφαλές. Το δεύτερο πρόβλημα για τον πληθυσμό στα κατεχόμενα είναι η ανεργία με ποσοστό 52,7%, η οικονομική κατάσταση με 47,1%,και οι ενδοοικογενειακές σχέσεις με 39,5%. Το Κυπριακό, σύμφωνα με την δημοσκόπηση, βρίσκεται στην έβδομη θέση με ποσοστό 32,2%.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]