Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πανικό ο Σαμαράς

Άμεση ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην επίθεση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα. Μετά τη δριμεία κριτική του Πρωθυπουργού, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για «πρωτοφανές και ιδιαίτερα χαμηλού επιπέδου παραλήρημα» του κ. Σαμαρά, το οποίο, όπως υποστηρίζει, «προδικάζει το μένος με το οποίο η κυβέρνησή του θα αντιμετωπίσει τους εργαζόμενους και το λαό μας που βρίσκεται ένα βήμα πριν την εξαθλίωση».

«Η καταληκτική ομιλία του κ. Σαμαρά, ήταν αποκαλυπτική του πανικού και της αδυναμίας του να υπερασπιστεί με λογικά επιχειρήματα την εγκληματική και αδιέξοδη πολιτική του» συμπλήρωσε η ανακοίνωση, ενώ σε δηλώσεις προέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, ο οποίος σχολιάζοντας τη δευτερολογία του Πρωθυπουργού είπε ότι «η οξύτατη, υβριστική επίθεση του κ. Σαμαρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ομολογία αδυναμίας και πανικού. Κακό σημάδι για την κυβέρνηση και τον τόπο».

Κεδίκογλου: Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ

«Η διαβούλευση με τους εταίρους θα είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, σημειώνοντας πως αυτή τη στιγμή είμαστε τελείως εκτός στόχων και το πρωτεύον είναι να δείξουμε πως κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο κ. Κεδίκογλου τόνισε πως πρώτιστο χρέος είναι να καταστεί η Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά και επισήμανε πως για να είμαστε πειστικοί πρέπει να κάνουμε και πράξεις.

«Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Προτιμάμε να περάσουμε το παιχνίδι στην επίθεση, να περάσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, πείθοντας έτσι τους εταίρους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κληθείς να σχολιάσει την έντονη κριτική που ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή και τις δηλώσεις του επικεφαλής του κόμματος Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε ότι η κριτική του κ. Τσίπρα είναι σαν τις εναλλαγές του χαμαιλέοντα και πρόσθεσε πως ο κρατισμός και ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα, αλλά η συνταγή που μας έφερε στο σήμερα.

«Δεν μας τρομοκρατούν οι απειλές του ΣΥΡΙΖΑ», υπογράμμισε απαντώντας στην αναφορά του κ. Τσίπρα ότι «θα είναι κάθε στιγμή απέναντι μέσα κι έξω από τη Βουλή».

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην υπάρξει άλλη θυσία, ενώ για το ζήτημα της μετενέργειας επισήμανε πως αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει στα χέρια της τα όπλα που χρειάζονται για να θέσει αυτό το θέμα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προδοτες μνημονιακοι ειναι μετρημενα τα ψωμια σας!
    Η κυβερνηση των απατεωνων και της προεκλογικης αντιμνημονιακης δημαγωγιας εχει ηδη παλιωσει!
    Και οσοι σας ψηφισαν ευχομαι να χρεοκοπησουν απο τα χαρατσια που θα τους βαλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]