Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μιχαλολιάκος: Δεν μας πείσατε, σας καταψηφίζουμε

Δεν μας πείσατε ότι το Μνημόνιο θα λύσει το πρόβλημα. Η χρεοκοπία είναι πρωτίστως πολιτική και ηθική και μετά οικονομική, εξήγησε για τους λόγους που θα αρνηθεί ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος. Στην ομιλία του ο κ. Μιχαλολιάκος υπογράμμισε ότι δεν υπήρξαν απαντήσεις πως έγινε η συσσώρευση του τεράστιου χρέους. Επικαλούμενος μάλιστα τα στοιχεία για τους αδήλωτους συνταξιούχους, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής έσπευσε να παρατηρήσει ότι «είμαστε μια χώρα νεκρών συνταξιούχων και τυφλών που οδηγούν αυτοκίνητα» και που κάποιο σάπιο κράτος δημιούργησε τα φαινόμενα αυτά.

«Ναι το Μνημόνιο δεν έφερε την κρίση αλλά δεν την θεράπευσε κιόλας. Την έκανε εντονότερη», είπε ο κ. Μιχαλολιάκος προσθέτοντας ότι επί δύο χρόνια τα πράγματα χειροτέρευσαν με το τσεκούρωμα στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις αυτοκτονίες συμπολιτών μας και όλα αυτά κατ΄ εντολή της τρόϊκας η οποία επίσης πρέπει να λογοδοτήσει.

Αναφερόμενος στις εξαγγελθείσες αποκρατικοποιήσεις ο κ. Μιχαλολιάκος είπε ότι η Ελλάδα είναι μία πλούσια χώρα η οποία δεν θέλει την έξοδο από την ευρωζώνη γιατί ο ελληνικός λαός το πλήρωσε ακριβά το ευρώ αφού η πατρίδα κατέστη χώρα παροχής υπηρεσιών και όχι χώρα που παράγει. «θα πρέπει να τους πούμε: εσείς που μας ζητάτε λεφτά πίσω αφήστε μας να παράγουμε, αφήστε τις ποσοστώσεις. Να βγάλουμε γάλα για τα παιδιά μας», είπε ο Γραμματέας της Χρυσής Αυγής. Βεβαίως ο κ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στο θέμα της λαθρομετανάστευσης και εγκληματικότητας λέγοντας πως δεν υπήρξαν απαντήσεις πως θα αντιμετωπιστούν οι θύλακες αυτοί της αποσταθεροποίησης που δεν είναι κοινοί εγκληματίες αλλά οι ληστές με τα Καλασνίκοφ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Νομίζω ότι σωστά τα λέει ο κ. Μιχαλολιάκος. Έτσι είναι τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδη ; Το μνημονιο θα μπορουσε να μας σωση ;
    Και σε ποιους να πουμε να μας αφησουν !!!! να παραγουμε ; Στους κατακτητες ;
    Μα η κριση , ηταν προσχεδιασμενη , για να μας φερουν το μνημονιο και με αυτο να μας ξεπαστρεψουν .
    Δεν μας τα λες καλα Μιχαλολιακο .
    Δεν μας τα λες ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]