Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δήλωση σοκ από την Δούρου: "Ο Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου"


Την δική της σκληρή απάντηση στα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Δημοκρατία», που την παρουσιάζαν ως υπάλληλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, την περίοδο που εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, έδωσε σήμερα με άρθρο της στην προσωπική της σελίδα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, κυρία Ρένα Δούρου.

Αφού χαρακτηρίζει δυσφημιστικά και κατασκευασμένα τα δημοσίευμα, η κυρία Δούρου, αναφέρει ότι «δεν ήταν υπάλληλος του πρώην υπουργού Άμυνας, αλλά στην πραγματικότητα συνέβαινε το αντίθετο».

Η ίδια σημειώνει χαρακτηριστικά: «O κ. Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν υπάλληλός μου και όχι εγώ εκείνου».

Η κυρία Δούρου απαντάει στα τέσσερα δημοσιεύματα που έκανε συνολικά η εφημερίδα «Δημοκρατία» πριν τις εκλογές, στα οποία επεσήμανε ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εργαζόταν στο Ινστιτούτο Αμυντικών Αναλύσεων, και τα χαρακτηρίζει «γκεμπελικής έμπνευσης», δυσφημιστικά, υβριστικά, και κίτρινα με «ολοφάνερες πολιτικές σκοπιμότητες».

Για το θέμα της επαγγελματικής της σχέσης με το Ινστιτούτο που δεν αναφέρεται στο βιογραφικό της, η κυρία Δούρου τονίζει ότι αυτό δεν το έκανε γιατί είχε κάτι να κρύψει αλλά γιατί στο βιογραφικό της επέλεξε να δώσει έμφαση σε πολιτικές δραστηριότητες, αφήνοντας έξω «τα βραβεία, τις υποτροφίες ή το μεταπτυχιακό μου», όπως επίσης και τη συνεργασία της με διαφημιστικές εταιρείες.

Η Ρένα Δούρου συνεχίζει, τονίζοντας ότι οι εγκέφαλοι της επίθεσης εναντίον της έδρασαν συνειδητά «καταπαντώντας κάθε δημοσιογραφική δεοντολογία» ενώ συμπληρώνει, αναφερόμενη στην εφημερίδα «Δημοκρατία»: «η λάσπη τους γυρίζει μπούμερανγκ, τους χαρακτηρίζει και εντέλει τους λερώνει. Αυτούς τους ίδιους τους εμπνευστές της. Τους ηθικούς αυτουργούς της σπίλωσης».



Σχόλιο ιστολογίου:
Δηλαδή, εμείς μετά από αυτή την δήλωση, θα πρέπει να υποθέσουμε πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος έπαιρνε μίζες κατόπιν εντολών της κυρίας Δούρου; Μήπως θα πρέπει να υποθέσουμε πως δεν έπαιρνε τις μίζες για τον εαυτό του (εντάξει, ίσως να κρατούσε και κάτι για τα... "οδοιπορικά"), αλλά τις μετέφερε στην "προϊσταμένη" του κυρία Δούρου; Μήπως, τελικά, η κυρία Δούρου δεν ξέρει τι της γίνεται και προσπαθεί απλά να μιλάει (ακλουθώντας το παράδειγμα του Βενιζέλου) χωρίς να καταλαβαίνει ούτε η ίδια τι ακριβώς λέει;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Εχουν δαιμονα μεγαλο μεσα τους και λενε οτι ναναι .
    Ο "κυριαχος" λαος ομως τους θελει.
    Οταν καταλαβουν τι ψηφιζουν θα ειναι παααρα πολυ αργα για πολλους .
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΧΕΙ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ... ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΡΣΗ... ΠΟΛΥ ΑΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ... COOL DOWN BABY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι επειδη τους εχουν ετοιμασει να συνεχισουν το κομματιασμα της Πατριδος .
      Ελπιζω ο ...λαος ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΘΕΟΣ λαος να καταλαβει συντομα τι συμβαινει , διοτι τα νεκροταφεια μας θα υπερ πολλαπλασιαστουν .

      Διαγραφή
  3. Νιάου νιάου βρε γατούλα... πρόσεξε όμως γιατί είσαι πολύ τσίτα και θα γρηγοροκακογεράσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είπαμε , τα γνωρίζουμε, άσχετα με το λέει ο καθένας τους, όλοι είναι μιά όζουσα μάζα.....
    Από που να πρωτογλυτώσει κανείς !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]