Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μουσουλμάνος υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ καλλιεργεί το μίσος στη Θράκη


Ποιος είναι ο υποψήφιος βουλευτής που υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και καλλιεργεί το φανατισμό εναντίον των χριστιανών υποψηφίων!

Κλίμα έντασης και μισαλλοδοξίας καλλιεργούν διάφορα φερέφωνα του τουρκικού κατεστημένου με τη συνεργασία προσώπων που υποτίθεται πως εκφράζουν τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες που δεχόμαστε για τη δραστηριότητα του υποψηφίου βουλευτή της ΔΗΜΑΡ (και τέως υποψηφίου με τον πολιτικό σχηματισμό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη), τον κ. Ιλχάν Αχμέτ.

Πηγές που δεν επιδέχονται καμμία αμφισβήτηση επισημαίνουν ότι ο υποψήφιος βουλευτής της ΔΗΜΑΡ κ. Ιλχάν Αχμέτ «έχει ξεφύγει». Τις τελευταίες ημέρες έχει επιδοθεί σε έναν αγώνα επικράτησης εναντίον του υποψηφίου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας –και κυρίως χριστιανού στο θρήσκευμα- κ. Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Πέρα από τις πιθανές πολιτικές διαφορές που μπορεί να έχουν οι δύο υποψήφιοι, η διαφορά του θρησκεύματος αρκεί για να δυναμιτίσει το κλίμα στην περιοχή, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του τις ενέργειες και τα λεγόμενα του κ. Αχμέτ.

Ο υποψήφιος της ΔΗΜΑΡ κάνει κοινές περιοδείες και κοινές ομιλίες στην περιοχή με την παρουσία του ψευδομουφτή κ. Αχμέτ Μέτε. Οι δύο άνδρες πηγαίνουν παντού μαζί και κυρίως στα τζαμιά της Ροδόπης επιδίδονται σε κηρύγματα μίσους εναντίον των χριστιανών, της Ελλάδας, αλλά και του κ. Στυλιανίδη. Μάλιστα, ο κ. Αχμέτ διατυπώνει αιτιάσεις εναντίον του πρώην υπουργού ισχυριζόμενος ότι υποτιμά τους μειονοτικούς συναδέλφους του και εφαρμόζει τακτική συσπείρωσης των χριστιανών ψηφοφόρων.

Ποιον στοχοποίησαν

Σύμφωνα με πολιτικούς παρατηρητές, η στοχοποίηση του κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη, η πόλωση και ο φανατισμός που επιδιώκεται αποσκοπεί στην χειραγώγηση της μειονότητας, στην εκλογή τριών μειονοτικών στη Ροδόπη και στην αποστέρηση του δικαιώματος της πλειονότητας να έχει δικό της εκπρόσωπο στην Βουλή και την κυβέρνηση.

Ο κ. Ιλχάν Αχμέτ αρκείται να αναφέρει τα τυπικά ώστε να δείξει πως ανήκει στη ΔΗΜΑΡ, όπως έκανε άλλωστε κι όταν ήταν υποψήφιος με τη «Δημοκρατική Συμμαχία» της κ. Ντόρας Μπακογιάννη. Εκείνο που δεν ξεχνά είναι να δίνει το παρών στα τουρκικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας με δηλώσεις που επιδέχονται πολλών ερμηνειών.

Επικοινωνιακό παίγνιο

Χαρακτηριστική είναι η επισήμανση που έκανε στην κρατική TRT προχθές. «Στόχος είναι να αυξηθεί ο αριθμός των “Τούρκων” βουλευτών στην Ελληνική Βουλή» σημείωσε και κάλεσε την «Τουρκική» Μειονότητα να προσέλθει στις κάλπες.

Η επιμονή της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης μάλιστα να προβάλλει τις απόψεις και τις θέσεις τόσο του κ. Αχμέτ, όσο και του ψευδομουφτή της Ξάνθης κ. Αχμέτ Μέτε μαρτυρά ότι κάτι περίεργο παίζεται στην πλάτη της μουσουλμανικής μειονότητας. Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα που έχει ανέβει στο YouTube από παλαιότερη εμφάνιση του ψευδομουφτή στην TRT για τα "μειονοτικά θέματα" και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Αυτά λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες…





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Eίμαστε πραγματικά τυφλοί και κουφοί σε όσα συμβαίνουν γύρω μας. Τρία χρόνια δοκιμασίας, απόλυτου δωσιλογισμού, λεηλασίας των εισοδημάτων μας, καταρράκωσης της δημόσιας υγείας και εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας της χώρας δεν ήταν ικανά να μας κάνουν να συναισθανθούμε τους πραγματικούς κινδύνους, που αφορούν στην ακεραιότητα της επικράτειας αυτής της χώρας. Πώς αλλιώς εξηγείται η άνοδος ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ παντού, ακόμα και σε ευάλωτες περιοχές; Αφέθηκε μόνη η Θράκη στο έλεος αυτών των εμπόρων που πλασάρονται για πολιτικοί και ούτε ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στη ΔΗΜΑΡ (και στην Ντόρα προηγουμένως) που είχαν τέτοια "μπουμπούκια" για να πάρουν λίγα ψηφαλάκια παραπάνω... τελικά όμως φαίνεται ότι ίσως το θέμα δεν είναι τα ψηφαλάκια αλλά το να μπουν αυτοί οι άνθρωποι στη Βουλή των Ελλήνων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]