Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έκρηξη κοντά στο σπίτι του Πάνου Καμμένου

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη πριν από λίγο απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου Καμμένου, στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η βόμβα έσκασε στα χέρια του ενοίκου διαμερίσματος, ο οποίος μετακόμισε στο σπίτι λίγο μετά τη μετακόμιση του κ. Καμμένου στην ίδια γειτονιά.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η βόμβα εστάλη ως πακέτο με κούριερ. Ήδη στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής.

Η είδηση αυτή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λόγω του άμεσου ενδιαφέροντος που έδειξε ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός κ. Πικραμμένος, ο οποίος τηλεφώνησε ο ίδιος και ζήτησε να ενημερωθεί από την αντιτρομοκρατική. Γιατί, άραγε, ο ίδιος ο πρωθυπουργός δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον; Μήπως συμβαίνει κάτι που έχει σχέση με την λέξη "εκτροπή";

Σε αναμονή των εξελίξεων, ευελπιστώντας πως το γεγονός είναι τυχαίο και δεν αποκρύπτεται ενέργεια ή ομάδα που ετοιμάζει κάποιο χτύπημα...

Έκτακτο υπουργικό συμβούλιο

Με μια ανακοίνωση που αφήνει πολλά ερωτηματικά, γνωστοποιείται ότι σήμερα στη μια το μεσημέρι θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο.

Επισήμως, αντικείμενο της συνεδρίασης θα ειναι η ενημέρωση ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, καθώς και για την πορεία του κυβερνητικού έργου.

Εδώ είναι το σημείο – κλειδί της έκτακτης Συνεδρίασης, αφού οι υπηρεσιακοί Υπουργοί δεσμευόντουσαν οτι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα για την πορεία των μεταρρυθμίσεων.

Έτσι, φέρεται να πιέζονται τώρα για αποφάσεις κυριολεκτικά της τελευταίας στιγμής για να περάσουν κάποιες ρυθμίσεις οι οποίες να δεσμεύουν την επόμενη κυβέρνηση και τους νέους Υπουργούς!

Δεύτερο ερωτηματικό προκαλεί η είδηση ότι στις 19:00 ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον τέως πρωθυπουργό Λούκα Παπαδήμο…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Mallon oi tromokrates me tis gravates-oi alithinoi avtoi ton salonion kai ton laon-exoun asxima nea gia ton eavton tous. Isos pali apla den tous aresan ta osa eipe o Kamenos sti diakanaliki synentevksi.An einai etsi tote o laos mas einai se kalo dromo,to elpizo toulaxiston.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πειραζει σε δυο μερες , οι Ελληνες θα ψηφισουν τους σωστους και τιμιους Πατριωτες , τουτη την φορα , και ολα αυτα που υπογραψαν και υπογραφουν , θα τα πεταξουν οι Πατριωτες ηγετες μας , στα σκουπιδια .
    Α ρε γιαουριδες ! Οι εκλογες σας μαρανανε .
    Την κολοκυθια παιζουν με τον ¨κυριαρχο¨ λαο και η λαομαζα , νομιζει οτι τιμωρη και στελνει και μηνυματα !
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ !!! ΑΚΟΥΤΕ ; Εκλογες και αποικια ....δεν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]