Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έτοιμες να "δράσουν" οι κεντρικές τράπεζες...

Ως "η ντροπή της Ευρώπης" μπορούν να χαρακτηριστούν οι πολιτικοί "ηγέτες" που επιτρέπουν τον βιασμό της δημοκρατίας προς όφελος των τραπεζών

Έτοιμες δράσουν οι κεντρικές τράπεζες αν δεν ικανοποιήσει το εκλογικό αποτέλεσμα της Ελλαδας μεταδίδει το Reuters!

Αν οι ελληνικές εκλογές δεν φέρουν το αποτέλεσμα που θέλουν οι αγορές τότε θα υπάρξει συντονισμένη αντίδραση από τις κεντρικές τράπεζες.

Το κάνουν το θέμα λες και θα έρθει ο αρμαγεδωνας και η καταστροφή των πάντων. Πάντα οι αγορές έχουν σχέδιο Β γιατί το μόνο που τους νοιάζει είναι το κέρδος, αλλά αυτή η πολιτική τρομοκρατίας για το αποτέλεσμα των ελληνικών εκλογών, είναι λιγάκι περίεργο και μάλιστα καλλιεργείται λίγα 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες.

“Οι κεντρικές τράπεζες προετοιμάζονται για συντονισμένες δράσεις παροχής ρευστότητας” δήλωσε στο Reuters ανώτερος αξιωματούχος του G20, ενώ η δήλωση του επιβεβαιώθηκε και από άλλους αξιωματούχους.

Ανάλογα με το πόσο βίαιη θα είναι η απάντηση των αγορών, μπορεί να διεξαχθεί έκτακτη συνάντηση των υπουργών του G7 τη Δευτέρα στο Los Cabos, με ταυτόχρονη τηλεφωνική επικοινωνία με τους κεντρικούς τραπεζίτες των χωρών, ανέφερε δεύτερος αξιωματούχος του G20.

Πιθανή είναι η νομισματική παρέμβαση της Ιαπωνίας και της Ελβετίας σε περίπτωση – που αν αντιδράσουν “περίεργα” οι αγορές – εκτιναχθουν οι ισοτιμίες τόσο στο γιεν όσο και στο ελβετικό φράγκο, αλλά προετοιμάζονται για ενέσεις ρευστότητας καθώς και για ενδεχόμενη στροφή των επενδυτών στα αμερικάνικα ομόλογα ως ασφαλές καταφύγιο.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]