Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Γερμανοί δεν ανησυχούν για τον Τσίπρα

Δεν ανησυχούν καθόλου στην Γερμανία με το ενδεχόμενο της εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το «Βήμα»: «Δεν ανησυχούμε πολύ για το εκλογικό αποτέλεσμα, ακόμη και αν οι κάλπες βγάλουν νικητή τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωνε τις προάλλες εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών που θέλει να μείνει ανώνυμος. «Είμαστε σίγουροι ότι οι εκπρόσωποί του αργά ή γρήγορα θα αποδεχθούν το αναπόφευκτο και θα συμβιβαστούν με το μνημόνιο. Ως τότε θα περιμένουμε».

Φαίνεται έχουν λόγους να μην ανησυχούν οι Γερμανοί και οι υπόλοιποι τοκογλύφοι, από τη… συντροφιά του Τσίπρα. Μάλλον έχουν δέσει τον… γάϊδαρό τους.

Κι αν κρίνουμε από τις προχθεσινές δηλώσεις του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, στον Real Fm, τον έχουν δέσει για τα καλά: «Αν βγούμε πρώτο κόμμα θα προσπαθήσουμε να διαμορφώσουμε μία κυβέρνηση. Αυτό απαιτεί κοινοβουλευτική πλειοψηφία που σημαίνει ότι θα επιδιώξουμε βάζοντας και νερό στο κρασί μας όπου χρειαστεί να εξασφαλίσουμε τη συνεργασία κομμάτων που θεωρούμε συγγενέστερα όπως η ΔΗΜΑΡ. Μπορούμε να είμαστε ανοιχτοί στη στήριξη ή την ανοχή άλλων κομμάτων όπως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, το ΚΚΕ, ενδεχομένως το ΠΑΣΟΚ, ή δυνάμεις από το χώρο της ΝΔ».

Τα συμπεράσματα δικά σας!

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Στην προκειμένη φάση εφ' όσον δεν βγαίνει αυτοδυναμία και οδηγούν τα πράγματα σε συγκυβέρνηση, τα προγράμματα των κομμάτων σχεδόν ακυρώνονται. Όλοι θα αναγκαστούν να βάλουν νερό στο κρασί τους. Είναι αυτονόητο,που βρίσκεις το περίεργο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα συμπερασματα , οι νοημονες τα εχουν βγαλει εδω και ΠΑΡΑ πολυ καιρο .
    Τα γιδια που σφαζονται , ενα ενα , να δουμε ποτε θα δουν το αδικοχαμενο αιμα , στα χερια των "σωτηρων" των .
    Και ποτε θα δουν , οτι πισω απο τους καθρεπτες , ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΙ ειναι ΕΝΑ και το αυτο , ειδικα απο το '74 μεχρι σημερα , λιγες μονο ωρες μακρυα απο την εκρηξη , που ελπιζουν να μας σαρωση , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ .
    Οτι και να ψηφισουν οι καταδικασμενοι σε θανατο , η ποινη και η ωρα της εκτελεσεως δεν αλλαζη .
    ΑΠΟΔΡΑΣΗ , μονο μπορει να αλλαξη τα δεδομενα .
    Ποιος μπορει να μας βοηθηση ; Ο τσιπρας ; Ο σαμαρας ; Ο Καμμενος ; ο καθε Πικραμμενος ; Η Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;
    Ποιος μπορει να μας βγαλη απο τον ταφο ;
    Ποιος ειναι Δικαιος και Αγαθος ;
    Με αυτα στη σκεψη του, θα πρεπει να παει ο καθε ενας απο εμας , ο ...λαος ! στην καλπη .
    Ο....λαος , θα πρεπει την Κυριακη να κανει τον Σταυρο του , να βαλη την Γαλανολευκη στο υψηλοτερο σημειο του σπιτιου του ( αν εχει , ακομη ) και να παρη αγκαλια την οικογενεια του και να παει να ψηφιση . Τον Θανατον του , η την Λευτερια του .

    Καλη Φωτηση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]