Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι μελισσούλες... του κοινοβουλίου!


Μετά από το ξεγύμνωμα της αξιοπιστίας πολλών επώνυμων πολιτικάντηδων και την αποδεδειγμένα και με δόλο συμμετοχή τους στην προσχεδιασμένη πορεία και τραγική κατάληξη της χώρας, τελευταία παρατηρούμε ότι δημιουργείτε και μια άλλη κατηγορία βουλευτών οι “μελισσούλες”!

Ναι οι μελισσούλες οι οποίες περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα (όπως οι πραγματικές μέλισσες από άνθος σε άνθος) αναιρώντας με ευκολία τα πιστεύω, τα γραφόμενα και τα λεγόμενα τους!

Πολλοί δε από αυτούς αυτογελοιοποιούνται αφού πολλές φορές πηγαίνουν και “γλείφουν” εκεί που έφτυναν υπερασπιζόμενοι πρόσωπα και ιδέες που μέχρι πρότινος κατηγορούσαν ή ακόμα και λοιδορούσαν!

Προσωπικά πιστεύω ότι όλες αυτές οι “αποστασίες” είναι αποτέλεσμα δοσοληψιών και συμφωνιών κάτω από το τραπέζι! (με ότι συνεπάγεται από αυτό).

Την συγκεκριμένη στιγμή η καθιέρωση της λίστας έναντι στην σταύρωση των υποψηφίων έγινε η αιτία να έχουμε πολλές “μελισσούλες” οι οποίες πέρα από τα μπαξίσια που ίσως πήραν, θα φιγουράρουν και σε εκλόγιμες θέσεις στα ψηφοδέλτια του νέου τους κόμματος!

Δυστυχώς όπως προανέφερα όλα αυτά απαξιώνουν περαιτέρω και κάνουν πιο έντονη την πολιτική δυσοσμία των τελευταίων χρόνων αφού πάψαμε να θεωρούμε ότι υπάρχουν πλέον πολιτικοί άνδρες με παντελόνια και οι οποίοι θα κρατήσουν στο μέλλον τις υποσχέσεις και τα λόγια τους!

Ναι φίλες/οι μας κυβέρνησαν “λελέδες” και ξεπουλημένα τομάρια και δυστυχώς αυτοί οι ίδιοι προσπαθούν τώρα με όλα τα μέσα (θεμιτά και αθέμιτα) να μας κοροϊδέψουν για άλλη μία φορά!

Κλείστε λοιπόν τ’ αφτιά και τα μάτια σας αυτή την εβδομάδα στις “Κασσάνδρες” του εσωτερικού και του εξωτερικού και πηγαίνετε την Κυριακή να ολοκληρώσετε αυτό που ξεκινήσατε την 6η Μαΐου!


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Προσωπικα πιστευω οτι ολοι τους υπακουουν τας εντολας των τοκογλυφων , για να μην τους παραδωσουν στα χερια του λαου .
    Ετσι μη εχοντας αλλη επιλογη , τρεχουν δεξια και αριστερα , οπου τους υποδειξουν , ελπιζοντας οτι θα μας κοροίδεψουν για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορα .
    Διοτι αν τα καταφερουν , δεν θα υπαρχει Πατριδα να τους δικαση και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΗ με την Εσχατη των Ποινων .
    ΕΑΛΩ Η ΕΛΛΑΣ και την ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ μαζι με τους κατοικους της .
    Περιπου τα 6.000.000 ειναι οι λαθρεποικοι και συντομα με συριζα η χωρις , θα γινουν 10.000.000 με τα μπασταρδια τους και τις σκλαβες τους .
    Αυτη ειναι η Αληθεια .
    Αλλα υπαρχει και ΘΕΟΣ .
    Αφου διαπαιδαγωγηθουμε περνωντας μεσα απο φωτια , θα ξυπνησουμε και θα τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ .
    ΝΕΜΕΣΙΣ για ΟΛΟΥΣ , πλουσιους και φτωχους , προβατα και ρεμαλια .

    Ειμαι απο τους ελαχιστους , που ΠΟΤΕ δεν στηριξαν ΚΑΝΕΝΑ κοινοβουλευτικο εφιαλτη , και ΟΥΔΕΠΟΤΕ πιστεψα οτι το εκτρωμα που "κυβερνουσε" , ειχε την ελαχιστη σχεση με την δημο-κρατια .
    Μακαρι να ημουν λαθος και ολοι αυτοι με τα κωλοπανα και τις στρακαστρουκες καθε 4 χρονια να ειχαν δικιο .
    Λυπαμαι μονο που δεν μπορεσα να ανοιξω τα ματια σε περισσοτερα γιδια , ολα αυτα τα χρονια .

    ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και
    ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ , ΤΑΧ'ΑΥΡΙΟΝ ΕΣΣΕΤ' ΑΜΕΙΝΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]