Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ντέρμπι Συναγερμού – Συριζαϊκού την Κυριακή


Έκτακτη ενημέρωση: Την Κυριακή διεξάγεται το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του Συναγερμού και του Συριζαϊκού και ο νικητής θα πάρει το πρωτάθλημα κι ένα εισιτήριο. Αν νικήσει ο πρώτος θα πάρει το εισιτήριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων, γνωστό και ως Champions League αν κερδίσει ο δεύτερος τότε θα παίζει αιωνίως στο βαλκανικό πρωτάθλημα με τη… Λέφσκι Σόφιας, την Σκεντέρμπεου Κορυτσάς, την Κραϊόβα Ρουμανίας, την Παρτιζάν Βελιγραδίου. Έκτακτη συμμετοχή στο πρωτάθλημα αυτό η… Ανκαρακουτσού και μια ομάδα από την Κούβα.

Ο Συναγερμός κατεβαίνει με αρχηγό τον… Αντωνιάδη που είναι άριστος σκόρερ, ειδικά στο ψηλό παιχνίδι, αλλά στο χαμηλό βάζει καμιά φορά αυτογκόλ. Ο Συριζαϊκός κατεβαίνει με τον Αλεξιάδη που κάνει συνέχεια ντρίπλες, «μαγεύει» τα πλήθη αλλά από γκολ μηδέν.

Βεβαίως, γίνονται κι άλλα ματς την Κυριακή. Η τρίτη ομάδα στη βαθμολογία, ο Βενιζελιακός παλεύει είτε για την έξοδο στην Ευρώπη είτε για τον υποβιβασμό. Ο αρχηγός της έχει λαχανιάσει και ο πάγκος τσακώνεται για το ποιος θα μπει στο παιχνίδι.

Η τέταρτη ομάδα, ο Ανεξαρτησιακός έχει μείνει με τα τσικό και παλεύει να μοιράσει καμιά σωστή μπαλιά.

Υπάρχει επίσης και ο Κουβελιακός με ισχυρό αρχηγό αλλά καθόλου πάγκο. Επίσης, η Δυναμό Περισσού, η μόνη ομάδα που έχει αρχηγό γυναίκα και που όσα πέναλτι να χτυπήσει δε θα βάλει ποτέ τέρμα.

Τέλος, υπάρχει και ο Χρυσαυγιακός ο οποίος μοιάζει περισσότερο με ομάδα ράγκμπι εξαιτίας του… σωματότυπου των παικτών.

Τα στοιχήματα για το σκορ πέφτουν βροχή καθώς οι προβλέψεις των ποδοσφαιρο-γκαλοπολόγων έχουν πάρει φωτιά.

Οι τελευταίες μετρήσεις για το νικητή του ντέρμπι συγκλίνουν στο συμπέρασμα ότι ο Συναγερμός μπαίνει στο αγώνα με αέρα 3 ή 4 γκολ που δύσκολα θα ανατρέψει ο Συριζαϊκός. Για παράδειγμα η μια εταιρεία στοιχημάτων δίνει 4 γκολ διαφορά, η άλλη δίνει διαφορά … τρεισήμισι γκολ ενώ ανάλογο αποτέλεσμα δείχνουν και οι άλλες εταιρείες.

Για τον Βενιζελιακό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αφού κάποιοι δίνουν αποτέλεσμα κάτω από τη βάση του 10 και άλλοι ελαφρά πάνω.

Φλερτ με την τέταρτη θέση έχουν τόσο ο Κουβελιακός όσο και ο Χρυσαυγιακός με τον δεύτερο να έχει πάρει φόρα μετά από τα χαστούκια που έριξαν οι… φουσκωτοί παίχτες της σε κάτι… κυριλέ αστούς παίκτες της Δυναμό.

Ο Ανεξαρτιησιακός «ξεφούσκωσε» αφού ο αρχηγός του όλο βγαίνει τεχνητό οφσαϊτ με οδηγίες του προπονητή του.

Το ενδιαφέρον είναι επίσης, ότι στις κερκίδες και την τηλεόραση θα υπάρχουν πάνω από 6,5 εκατ. θεατές ενώ το παιχνίδια των κορυφαίων θα παρακολουθήσει με κομμένη την ανάσα όλη η υφήλιος. Κυρίως η μεγάλη κυρία της Γερμανίας… Αγγελική Μερκελάου και ο ηγέτης των ΗΠΑ, Μπαράκι… Ομπαμάου.

Από τους 6,5 εκατ. θεατές το 15%, δηλαδή σχεδόν 1.000.000 θα αποφασίσει κατά την ώρα του ματς ποιους θα στηρίξει. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει και το χειροκρότημα του κοινού.

Μπερναμπέου

ΥΓ. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα ή καταστάσεις είναι τυχαία, γι΄αυτό δεν πρέπει να γίνονται συγχύσεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ωραιος !
    Αν δεν πειναγαν τα ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΑ παιδια μας , και αν δεν ξεσκιζαν την Πατριδα ,
    θα γελουσα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]