Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γι αυτό η Ελλάδα έγινε στόχος τους...


Κόσοβο: Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο
Αυτή είναι η λιτή είδηση - ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύθηκε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Σίγουρα είναι η είδηση που δεν πρόκειται να μεταδοθεί από κανένα ΜΜΕ, αφού δεν αφορά τηλεοπτικά χαστούκια, δεν έχει να κάνει με γελοίες δηλώσεις ανύπαρκτων πολιτικών και κομμάτων, που προσπαθούν να μας πείσουν πως μπορούν να σώσουν την χώρα, χωρίς να μας λένε από τι και πως... θα σωθεί η Ελλάδα.

Πριν από 2 δεκαετίες (περίπου) αποφασίσθηκε πως η Γιουγκοσλαβία ήταν ένας "δαίμονας" που έπρεπε να χτυπηθεί ανηλεώς, για να σωθεί η ανθρωπότητα!!! Ο ανθρωπισμός των αμερικάνων, των γερμανών, των γάλλων και των βρετανών αποδείχθηκε -με την φροντίδα των ΜΜΕ- πως ήταν το μοναδικό ζητούμενο, ενώ αποκρυβόταν φυσικά το εμπόριο ανθρωπίνων οργάνων, οι βομβαρδισμοί νοσοκομείων, ο ορυκτός πλούτος (πετρέλαια στην Κροατία, κάρβουνο στο Κόσοβο), ενώ δεν γινόταν καμία αναφορά στο γεωπολιτικό σταυροδρόμι ισχύος που έπρεπε πάση θυσία να "ιδιωτικοποιηθεί". "Αγκάθι", φυσικά, ήταν και η ανεξαρτησία (απόλυτη) της Γιουγκοσλαβίας, η οποία μπορούσε να αυτοσυντηρείται και να μην επαφίεται στις καλές προθέσεις κανενός...

Σήμερα, Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο, ξεθάβοντας (κυριολεκτικά) ένα θέμα μείζονος ενδιαφέροντος και σημασίας, τόσο για την Ευρώπη, όσο και για τις ΗΠΑ. Η ενέργεια, το βασικό ζητούμενο της εποχής, είναι κάτι που το υπέδαφος της πρώην Γιουγκοσλαβίας (και ιδιαίτερα η περιοχή του Κοσόβου) υπάρχει σε απόλυτη επάρκεια. Το κάρβουνο (για το οποίο ζήτησε άδεια εξόρυξης ο πρώην αμερικανός διοικητής του ΝΑΤΟ), διατίθεται χωρίς καν έξοδα, αφού απέχει από την επιφάνεια του εδάφους μερικά εκατοστά. Φαίνεται, τελικά, πως οι "δαίμονες" Σέρβοι είχαν τον δικό τους τόπο που έγινε κόλαση με την βοήθεια του ΝΑΤΟ (η Γερμανία συνέδραμε στα μέγιστα στη διάσπαση και την απόλυτη εξόντωση της πρώην Γιουγκοσλαβίας).

Ας σκεφθούμε τώρα και την Ελλάδα. Ας κοιτάξουμε στο σήμερα της πατρίδας μας, η οποία δαιμονοποιήθηκε (από τα γνωστά ΜΜΕ) και μαστιγνώνεται σε καθημερινή βάση με δηλώσεις γελοίων ανθρώπων, υπαλλήλων της Ε.Ε. και πολιτικών των οποίων η σύνδεση με τις τράπεζες θα αποτελέσει στο μέλλον αντικείμενο έρευνας και -φυσικά- απαξίωσής τους. Η Ελλάδα έχει φυσικούς πόρους (έχει ήδη τοποθετηθεί στο κέντρο του παγκόσμιου ενεργειακού χάρτη μαζί με την Κύπρο), αλλά κανείς δεν μιλά γι αυτούς. Οι πολιτικοί "άρχοντες", οι "διασώστες" μας, προ ενός έτους αποκαλούσαν γραφικό όποιον τολμούσε να αναφερθεί σε αυτόν τον πλούτο. Όλως παραδόξως, η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν δαιμονοποιηθεί (κάτι μου θυμίζει από την πρώην Γιουγκοσλαβία) και έχουν στοχοποιηθεί από "δυνάμεις" των οποίων οι δραστηριότητες είναι εκτός νόμου (βλ. εταιρείες αξιολόγησης κ.α.), οι οποίες με τη σειρά τους συνδέονται με την Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, τεράστιες πολυεθνικές (βλ. πετρέλαιο και φυσικό αέριο), ενώ πολιτικές δυνάμεις εντός της Ευρώπης σε καθημερινή βάση παραβιάζουν το αυτεξούσιο της χώρας (με υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και στη συνέχεια με υπογραφές Σαμαρά και Βενιζέλου έχουμε απωλέσει την εθνική μας κυριαρχία και μπορεί ο οποιοσδήποτε γελοίος ή παράφρων να καταφέρεται χωρίς να τιμωρείται κατά της Ελλάδας) και έχουμε μετατραπεί σε χώρο οικονομικών και κοινωνικών πειραματισμών. Το ζητούμενο, φυσικά, είναι η υφαρπαγή του πλούτου μας και η ταυτόχρονη εξαθλίωσή μας, προκειμένου να εξασφαλισθεί η μη αντίδρασή μας. Όποιος αμφιβάλει σε αυτό καλά θα κάνει να μελετήσει την περίπτωση της Γιουγκοσλαβίας, η οποία ήταν ένα αγκάθι απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που απαιτεί την εξάρτηση όλων των λαών από τους "σοφούς" της.

Είναι όμως μόνο ο λιγνίτης που ενδιαφέρει τον Ουέσλι Κλαρκ (βλ. ΗΠΑ) ή υπάρχει και κάτι άλλο;
Όπως διαβάζουμε εδώ το ΝΑΤΟ άλλα πράγματα θέλει. Το Κοσσυφοπέδιο έχει ουράνιο, χρυσό και άλλα πανάκριβα ορυκτά:
"Όντως, έχει τεράστιες ποσότητες άνθρακα το Κοσσυφοπέδιο, αλλά ο πραγματικός θησαυρός του είναι τα κοιτάσματα ψευδάργυρου, μόλυβδου, χρυσού και ασημιού στην θέση Stari. Π.χ. η "μπαταρία ψευδάργυρου" (Ζink air battery) θα γίνει την επόμενη δεκαετία αυτό που είναι σήμερα το πετρέλαιο και η βενζίνη, καθώς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα τελειοποιηθεί και θα επικρατήσει σε όλες τις αγορές… Η Δύση έχει άμεση ανάγκη από τα κοιτάσματα αυτά στη θέση Stari, που είναι τα τρίτα σε κατάταξη στον κόσμο…"
Yes, there is coal to be had in Kosovo, but the real prize is the zinc-lead-gold-silver mining complex at Stari Trg. The "Zinc air" battery will probably to the next decade what oil and gasoline are now, as the now perfected Electric Car becomes widely marketed. The West NEEDS that Zinc mining complex, the third largest in the world...."
Η ίδια πληροφορία βρίσκεται κι εδώ:
"Το Κοσσυφοπέδιο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κοιτάσματα άνθρακα στον κόσμο, αλλά έχει επίσης τεράστια αποθέματα βωξίτη, χαλκού, ψευδάργυρου, μολύβδου, χρυσού, αλουμινίου, μεταλλεύματος χρωμίου, μαγνησίου και άλλων μετάλλων, συνολικής αξίας ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων"....
Kosovo has one of the largest coal reserves in the world, it also has huge reserves of bauxite, copper, zinc, lead, gold, aluminum, chrome ore, magnesium and other minerals worth at least one trillion dollars.
Ο πρώην διοικητής των δυνάμεων του ΝΑΤΟ στην Ευρώπη Ουέσλι Κλαρκ ζήτησε άδεια για εξόρυξη και εκμετάλλευση άνθρακα στο δυτικό Κόσοβο, λοιπόν, δείχνοντάς μας τα σχέδια των "ισχυρών" και για την Ελλάδα. Σχέδια κλοπής, σχέδια ισοπέδωσης, σχέδια εξαθλίωσης... Και απέναντι σε όλα αυτά, η χώρα διαθέτει ένα τσούρμο απάτριδων πολιτικών, οι οποίοι ακόμη και σήμερα δεν τολμούν να πούνε στον Ελληνικό λαό ποιός είναι ο εχθρός στον πόλεμο (που ήδη ομολόγησαν) που υπάρχει... Δεν τολμούνε, φυσικά να μιλήσουν για τους "ισχυρούς" στους οποίους οφείλουν την ύπαρξή τους, ούτε ποτέ θα τολμήσουν να σηκώσουν κεφάλι στα αφεντικά τους. Οι υπογραφές τους, οι νόμοι που ψήφισαν, οι εκβιασμοί τους απέναντι στον Ελληνικό λαό, αποτελούν περίτρανα τεκμήρια της ενοχής τους. Η Ελλάδα αποφασίσθηκε να γίνει μία νέα Γιουγκοσλαβία. Χωρίς βομβαρδισμούς, φυσικά, αφού οι αντιστάσεις του παρόντος πολιτικού συστήματος ήταν μηδενικές. Έτσι, σήμερα προχωρούν στην κατάληψη της χώρας, αφού έχουν ήδη εξασφαλίσει τις υπογραφές υποταγής των "ηγετών". Κι αν χρειαστεί ο διαμελισμός της Ελλάδας για να υλοποιηθούν τα σχέδια των διεθνών ληστών, υπάρχει και ο Καλλικράτης και πλήθος ενδιαφερομένων που θα θελήσουν να συνδράμουν στην προσπάθεια μεγιστοποίησης των προβλημάτων για την Ελλάδα...


ΥΓ: Να σημειώσουμε πως οι ηγέτες στον καιρό της Νέας Τάξης φτιάχνονται στα τηλεοπτικά στούντιο (τι σου θυμίζω, Αλέξη...) και σε μυστικές παρασυνάξεις σε κότερα (τι σου θυμίζω, Αντώνη) και ξενοδοχεία (τι σου θυμίζω, Γιώργο)... Δεν δημιουργούνται ούτε ξεχωρίζουν λόγω ικανοτήτων μέσα από τον λαό. Κατασκευάσματα ενός άθλιου συστήματος είναι, ανίκανοι να βρίσκονται ακόμη και στην σκιά των πολιτών...
Δυστυχώς, η Δημοκρατία στην Ελλάδα δεν κινδυνεύει. Η Δημοκρατία δολοφονήθηκε από εκείνους που ορκίστηκαν να την προστατεύουν και να την υπηρετούν. Κι επειδή γνωρίζουν πολύ καλά τι έχουν κάνει σε αυτή την χώρα, γνωρίζουν πως η μόνη τους διέξοδος είναι η καταστροφή της, ελπίζοντας πως έτσι θα χαθούν τα ίχνη του εγκλήματός τους...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Όταν αποφάσισαν να κάνουν πόλεμο σ' εμάς τους Βαλκάνιους, είτε με βαμβαρδισμούς είτε με το ΔΝΤ, ήξεραν ακριβώς σε τι στόχευαν. Τα ίδια κάνουν δεκαετίες τώρα σε τόσους πολλούς λαούς... αφού πρόθυμοι συνεργάτες βρίσκονται πάντα μέσα στην πολιτική τάξη. Έχουν σκορπίσει τον πόνο και τη δυστυχία σε εκατομμύρια ψυχές μόνο για να αυξήσουν τα ήδη αστρονομικά πλούτη τους.

    Η αγανάκτηση για το άδικο που βγαίνει μέσα από τις γραμμές σου μπορεί να μετατραπεί σε κάτι σωστό και απτό, αν τη νιώσουμε όλοι, αντί να σκύβουμε το κεφάλι μοιρολατρικά. Αλλά ξέρουν αυτοί και από ψυχολογία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν βοηθηθούμε μόνοι μας, μη περιμένουμε από όλους τους ξένους άρπαγες τίποτα, αυτοί κάνουν ότι μπορούν για να εξαφανίσουν τους Έλληνες εδώ και πολλά χρόνια, μόνο η Ελλάδα ως πλουτοπαραγωγικός χώρος (και είναι πάρα πολύς) τους ενδιαφέρει.
    Με εξαφανισμένους τους Έλληνες και με όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες που μας συσσώρευσαν και συνεχίζουν να συσσωρεύουν (το σχεδιάκι τους προβλέπει μέχρι το 2020 να είναι δώδεκα εκατομμύρια), έτσι θα έχουν και τους δούλους τους και βασικά και καμμία αντίσταση από τους γηγενείς που θα έχουν εξαφανισθεί.
    Όλα αυτά βέβαια τα κατάφεραν με την βοήθεια των δωσίλογων προδοτών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Τσόντες που μας έφθασαν στη σημερινή κατάσταση και ακόμη κυκλοφορούν ελεύθεροι.
    Ωστόσο έχουμε μιά ακόμη ευκαιρία /δυνατότητα να μη το επιτρέψουμε.....
    Να μας βοηθήσει ο Θεός και η Παναγία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμπέρασμα:
    Είμαστε έρμαια ενός μεταπτυχιακού φοιτητή που με το τυπικό προσόν που έχει αυτομάτως έχει το δικαίωμα να επεμβαίνει στις ζωές των ανθρώπων.
    Είναι άξιο απορίας γιατί μπαίνουν στα πανεπιστήμια όλες αυτές οι στρατιές;
    Μα για τον απλούστατο λόγο ότι έτσι οι νέοι είναι απολύτως ελεγχόμενοι και κατευθυνόμενοι τη στιγμή μάλιστα που οι εισαγωγικές εξετάσεις είναι θέμα στρατηγικής περισσότερο παρά αληθινής γνώσης.
    Μου επιτρέπεται βέβαια να σημειώσω και το εξής:
    Οι Ελεύθεροι Ανθρωποι δεν φυλακίζονται δεν υποτάσσονται και είναι παραδείγματα φωτεινά που οδηγούν τους ανθρώπους πάντοτε.
    Τρανή απόδειξη: Για να αναφερθείτε στους τυχάρπαστους της εποχής πρέπει πρώτα να αναφερθείτε στο Σωκράτη για να προφέρετε τα ονόματα αυτών που τον ανάγκασαν να πιεί το κώνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευγε Κων/νε για το αρθρο σου και για τον αγωνα που κανεις για την Λευτερια .
    Τοση απλη και κατανοητη ειναι η Αληθεια , και ομως ......
    Μονο ο Θεος μας εμεινε στηριγμα και Ελπιδα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραίο το κείμενό σου Κωνσταντίνε. Έτσι ακριβώς είναι... Μακάρι να έκανε ο Θεός ένα θαύμα και να μέναν στην Ελλάδα όσοι την αγαπούσαν πραγματικά και να προόδευε ο λαός της σ' αυτόν τον τόπο που ο Θεός του έδωσε ΟΛΑ τα ΚΑΛΑ. Ρομαντικό ε; Ας ζητήσουμε τη Βοήθειά ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]