Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ (video)


Πολλά ακούγονται, ακόμη περισσότερα λέγονται, υποψήφιος βουλευτής του κόμματος έφτασε στο σημείο να καταγγείλει πως θα καταστραφεί η χώρα εάν το ΣΥΡΙΖΑ κυβερνήσει έστω και για μία ώρα, προσθέτοντας πως και πως εάν ο κόσμος γνώριζε τις συνιστώσες που το απαρτίζουν, τότε θα άλλαζε γνώμη (και ψήφο φυσικά) αμέσως (η ακριβής δήλωση: "όταν τα φώτα της δημοσιότητας πέσουν στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι»!").

Τι συμβαίνει όμως με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ; Γιατί κρύβονται επιμελώς ακόμη και τα ονόματά τους, ενώ είναι παντελώς άγνωστη η ιδεολογική τους κατεύθυνση; Σε τι πιστεύουν; Σε τι προσδοκούν;

Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε μία σειρά από βίντεο (για κάποιες από αυτές τις συνιστώσες), τα οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι μπορούν να σας βοηθήσουν να βγάλετε μία άκρη από το «κουβάρι των συνιστωστών» του ΣΥΡΙΖΑ, των φυσικών δηλαδή εντολέων του Αλέξη Τσίπρα.

Τα συμπεράσματα, δικά σας…

ΑΚΟΑ



ΔΕΑ



ΚΟΕ



Κόκκινο



ΚΕΔΑ



ΡΟΖΑ



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο.Ο θεός να βάλει το χέρι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρια πουλακια καθονταν.....Αχ Ελλαδιτσα εξυσες ολο τον πατο.Τι να πω, φαινεται οι αξιολογοι ανθρωποι εξαφανιστηκαν η νοιωθουν αδυναμοι να τα βαλουν με ολον αυτο τον συρφετο.Αντε να μιλησεις τωρα σ αυτους για το Θεο, για τη σημαια, για τη διαπαιδαγωγηση των παιδιων μας, για τον ιερο γαμο.Που πηγαν ολοι αυτοι οι Ελληνες που ειχαν κατεβει στο Συνταγμα με τον μακαριστο Χριστοδουλο;

    Εθναρχη χρειαζομαστε τωρα μεσα σ αυτη τη παρακμη.Ας τον φανερωσει ο Θεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]