Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είναι όλοι τους αμετανόητοι σαν τον Παπανδρέου

Γιατί να τους ψηφίσω;

Γράφει η Σοφία Τ.

Αφού μας έβρισε ως… πρωθυπουργός, μας βρίζει και τώρα (02/05/2012) ως… μηδαμινός!
Τώρα ρε άθλιε κατάλαβες τι έκανες και ενοχλείσαι (λέμε τώρα) με τις προσβολές των Ευρωπαίων «εταίρων» για τους Έλληνες;

Αιχμές κατά Ευρωπαίων
«Ήμασταν το πειραματόζωο» λέει στο TIME ο ΓΑΠ.
«Ήμασταν το πειραματόζωο» δηλώνει στο περιοδικό TIME ο τέως πρωθυπουργός ΓΑΠ, ανατρέχοντας στα όσα μεσολάβησαν τα τελευταία 2 χρόνια, στην ανάμειξη ευρωπαϊκών κυβερνήσεων στα πολιτικά πράγματα της χώρας, στα γεγονότα που οδήγησαν στην παραίτησή του, καθώς και στο γεγονός ότι η Ελλάδα ήταν η 1η χώρα στην ευρωζώνη που έπρεπε να αποδεχθεί επώδυνα μέτρα λιτότητας ως αντάλλαγμα για τα δάνεια διάσωσης.
«Δεν θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί. Ήμασταν το πειραματόζωο» λέει χαρακτηριστικά… και χωρίς καν να ντρέπεται!
«Τα μέτρα λιτότητας συνέθλιψαν την ελληνική οικονομία, η οποία διανύει την 5η χρονιά ύφεσης.
Το ποσοστό ανεργίας εκτοξεύτηκε από το 9% το 2009 στο 21% σήμερα.
Αύξηση παρουσιάζουν και τα ποσοστά αυτοκτονιών.
Δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν.
Ορισμένοι από τους οικονομικά ασθενέστερους Έλληνες βρέθηκαν ξαφνικά άστεγοι και ζουν από τα συσσίτια» σχολιάζει η αρθρογράφος του TIME.

«Μακάρι να μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε (σ.σ. την κρίση) με πιο ήπιο τρόπο για τον λαό, κυρίως γι' αυτούς που δεν έφταιγαν σε τίποτα, όπως οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Όμως τελικά όλοι πλήρωσαν και πλήρωσαν ακριβά» απάντησε ο ΓΑΠ.

Ο τέως πρωθυπουργός εκφράζει την πικρία του για το γεγονός ότι ορισμένοι Ευρωπαίοι ηγέτες, τους οποίους χαρακτηρίζει «λαϊκιστές», δεν αναγνωρίζουν τις θυσίες του ελληνικού λαού.
«Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το πρόβλημα δεν είναι η Ελλάδα, αλλά οι Έλληνες. Πώς μπορεί ένας βουλευτής ή ένας ηγέτης να λέει από τη μία πλευρά ότι θα στηρίξει την Ελλάδα και, από την άλλη πλευρά, να χαρακτηρίζει τους Έλληνες τεμπέληδες;» διερωτάται.

Παράλληλα, υπερασπίζεται και πάλι την απόφασή του να προτείνει δημοψήφισμα, σημειώνοντας ότι ο λαός έπρεπε να αποφασίσει για να μην υπάρχει η αίσθηση ότι κάποιοι του επιβάλλουν το δεύτερο μνημόνιο.
«Έπρεπε να αποφασίσουμε εάν θέλουμε το 2ο πακέτο βοήθειας, εάν επιθυμούμε την παραμονή στην Ευρωζώνη και -εάν όχι- ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις.
Πίστευα ότι ο ελληνικός λαός θα έλεγε «ναι», ότι θα ήταν δύσκολο αλλά πως θα ξεπεράσουμε την κρίση πάση θυσία» (σχόλιο: ανθρωποθυσία 2.000 αυτοκτονίες).
Γι’ αυτό –συνεχίζει- τον δυσαρέστησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι υπήρξαν αρνητικές αντιδράσεις στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το TIME, οι βουλευτικές εκλογές της Κυριακής αναμένεται να είναι οι πιο περίπλοκες εκλογές των τελευταίων δεκαετιών, καθώς κανένα κόμμα δεν φαίνεται πιθανό να καταφέρει να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Το περιοδικό σημειώνει, επίσης, ότι οι εκλογές είναι άλλη μία ψηφοφορία κατά των μέτρων λιτότητας που, σε συνδυασμό με τις εκλογές στη Γαλλία και την προβλεπόμενη νίκη του François Hollande, θα μπορούσε να αλλάξει τη δυναμική της κρίσης στην Ευρωζώνη.»

Αυτός δεν μας είπε «διεφθαρμένη χώρα»;
Δεν έλεγε «να πουλήσω την Πελοπόννησο»;
Αυτός δεν είπε ότι η πρωθυπουργία δεν τον άφηνε να κάνει κανό ή να χορέψει;
Λοιπόν, θέλουμε να συνεχίσουν να μας κλέβουν, βρίζουν και θυσιάζουν, χωρίς να το έχουν ζητήσει και νομιμοποιήσει οι ευρωπαϊκοί λαοί, Βρυξέλλες και Βερολίνο (αυτό κυρίως);

Ο Sarkozy το είπε. Να θυσιάσουμε 9 εκ. Έλληνες, για να μην «σώσουμε» ΚΑΙ την Ισπανία -στα χάλια τα δικά μας του 2009 είναι- που έχει 42 εκ. κατοίκους.

Αποκαλύφθηκε ότι υπήρχε σχέδιο (δόλος) και μεγάλο κέρδος και για τον ΓΑΠ και την οικογένειά του (€ 2,5 δισ. για να μας βάλει στο ΔΝΤ πριν το μάθουμε εμείς στο Καστελόριζο), αλλά ΚΥΡΙΩΣ για Γερμανία και «δορυφόρους», ότι η Γερμανία ΑΠΑΙΤΗΣΕ την συμμετοχή του ΔΝΤ στην διάσωση των ευρωπαϊκών τραπεζών (το δήλωσε στους ΦΑΚΕΛΟΥΣ ο Junker, ο οποίος στο παρελθόν πούλησε -μέσω TREUHAND- την Α Γερμανία, της Merkel, στην Δ), όχι των λαών, και έπρεπε κάπως να δικαιολογήσει στους Γερμανούς το σχέδιό της (το έκανε με τον χειρότερο τρόπο, εθνικιστικό παραλήρημα από άλλες εποχές), ότι είχε προσχεδιαστεί πριν τις εκλογές του 2009 η έλευση του ΔΝΤ, επομένως ο ΓΑΠ έκλεψε την νίκη με το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» (στην Ελβετία) και ότι δεν ήταν μονόδρομος τα μνημόνια και όσα συνεπαγόταν η υπογραφή τους.
Κυρίως ότι ο ΓΑΠ έκανε παραπάνω από όσα απαιτούσαν οι τοκογλύφοι για να μην θίξει το πελατειακό κράτος και τα συμφέροντα που στήριξαν την Μεταπολίτευση και τα μνημόνια του 2009-σήμερα.

Ούτε τώρα είναι μονόδρομος η συνέχιση της ανθρωποθυσίας και των όσων υπέγραψε η παράνομη, μη εκλεγμένη «κυβέρνηση» Παπαδήμου (ο τραπεζίτης που, με τον Σημίτη, μας έβαλε με ψέματα, που χρεωνόμαστε οι Έλληνες πολίτες από την Γερμανία, που επίσης έχει δώσει ψεύτικα στατιστικά και κρύβει χρέος και έχει και παλαιά χρέη με την Ιστορία και την Ελλάδα, στο €).

Ο μονόδρομος είναι να κάνει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η δικαιοσύνη (υπάρχει άραγε;) το καθήκον της.
Στο θέμα του FOCUS και της Αφροδίτης έβγαλε αθώο τον απόγονο των Βανδάλων (γερμανικός λαός) που ασέλγησε στην θεά, την σημαία και την Ιστορία μας.
Στο θέμα των άλλων εντύπων και προσώπων, πολιτικών ή μη, που απαιτούσαν τον Παρθενώνα και κάτι νησάκια ή προσέβαλαν ως «υπάνθρωπους» τους Έλληνες, επίσης δεν έχει κάνει κάτι.
Μας πέταξαν στα μούτρα την φυλάκιση του τελειωμένου Άκη για να δούμε ότι υπάρχει κάθαρση στην πολιτική…!
Αφού έκλεισε το σκάνδαλο των σκανδάλων SIEMENS, δεν έχει γίνει τίποτα με όσα έχουν υπογράψει οι δοσίλογοι πολιτικοί με γερμανικούς, γαλλικούς κ.ά. κολοσσούς για εξοπλιστικά και «επενδύσεις»!!!
Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε με τον Άκη στο μπουντρούμι;
Η Δικαιοσύνη έχει καταντήσει δεκανίκι της Βο(υ)λής των πλουσίων, των γόνων, των αμετανόητων της Μεταπολίτευσης, των επικίνδυνων για την δημόσια υγεία, για την ασφάλεια και την ύπαρξή μας ως έθνους, κράτους και ανθρώπων.

Μάθαμε πλέον για τις τράπεζες, τον δανεισμό, το χρέος, τα εθνικά θέματα, όσα δεν ξέραμε 38 χρόνια.
Δεν μασάμε πια από κούφια λόγια και υποσχέσεις.
Η συγγνώμη δεν γίνεται αποδεκτή.

Όσοι μας έφεραν εδώ δεν μπορούν, δεν θέλουν, να μας βγάλουν από την κρίση, που ΔΕΝ είναι οικονομική, ΑΛΛΑ πολιτική και ηθική!

Κατάφεραν να βγάλουν την ακροδεξιά από την τρύπα της και τώρα δεν μαζεύεται.
Σε εποχές κρίσης οι φασίστες «ψαρεύουν» απογοητευμένους και ευάλωτους σε πλύση εγκεφάλου…

Γιατί να σας ψηφίσουμε;

Τι να ψηφίσουμε;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εγω δεν εχω δει τιποτα φασιστες στην Ελλαδα .
    Εγω ειδα τους δημοκρατες τι εκαναν .
    Η Χρυση Αυγη ειναι Εθνικιστικο κομμα και με βουλα .
    Το θεμα δεν ειναι τι εκανε ὴ τι ειπε ο ταδε Εφιαλτης , αλλα ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕ ΚΑΙ "ΓΕΛΑΣΕ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 299 + 1 , "αντιπροσωπους" του Εθνους .
    Σε αυτην την ερωτηση μπορεις να πεις κατι , αντι να λες για φασιστες και αρες μαρες κουκουναρες ;
    Αλλα τι να περιμενεις απο καποιον που μπερδεψε την κοινοβουλευτικη ολιγαρχια με την δημοκρατια και την Αγαπη για την Πατριδα , με τον φασισμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το προδοτικό αυτό αρχικάθαρμα και μισέλλην ο ΓΑΠ, φρόντισε να καταστρέψει την Ελλάδα, ώστε να "κονομήσει" αυτός η οικογένεια του και η κλειστή του παρέα, με συμπαραστάτες και συνυπεύθυνους τα αποβλακωμένα, θρασύτατα και ψοφοδεή ανθρωπάρια που Ελληνικός Λαός τους εξέλεξε βουλευτές για να υπερασπίζουν (λέμε τώρα...) τα συμφέροντά του Λαού.
    Από την άλλη όχθη, άλλοι διαχρονικοί προδότες (ΝΔ-Τσόντες), ζηλώσαντες την δόξα του αρχιπροδότη κάνανε τα ίδια και χειρότερα....
    Ολοι αυτοί μαζί, με προφανή ψέμματα και ενσπείροντας πανικό και τρομοκρατία στους αφελείς,καθότι είναι απόλυτα δεσμευμένοι στα μνημόνια, τώρα θέλουν να μας ξανασώσουν....
    Οι αχρείοι....
    Ο Ελληνικός Λαός σύντομα θα τους εξαφανίσει πολιτικά και στη συνέχεια θα τους τιμωρήσει παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]