Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φάκελος – «φωτιά» στα χέρια Καρατζαφέρη

Όσα έκρυψαν και κουκούλωσαν για το σκάνδαλο Siemens οι έλληνες πολιτικοί στις εξεταστικές επιτροπές σε συνεργασία με… τους γερμανούς συναδέλφους τους και δικαστικούς, περιέχονται σε έναν φάκελο – φωτιά που έχει στα χέρια του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γ. Καρατζαφέρης και προέρχεται από την «εξ απορρήτων» ιδιαιτέρα του Χριστοφοράκου, κ. Τσακάλου, την οποία ο κ. Καρατζαφέρης έχει συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του.

Την αποκάλυψη αυτή κάνει ο κ. Καρατζαφέρης στη σημερινή συνέντευξή του στον Κώστα Χαρδαβέλλα, αποκλειστικά για το web tv του Newsbomb που θα προβληθεί απόψε 9:00 το βράδυ στην εκπομπή Αποκαλύπτω.

Τι θα κάνει αυτό τον φάκελο με τα στοιχεία φωτιά (που καίνε πολλούς έλληνες πολιτικούς;).

Ποιον θα στηρίξει ως πρωθυπουργό στην πιθανή νέα κυβέρνηση, γιατί 600.000 σπίτια θα αλλάξουν χέρια μέχρι το τέλος του 2012 και πολλά άλλα περιέχονται στην αποκαλυπτική συνέντευξη του προέδρου του ΛΑΟΣ.

Στην ίδια εκπομπή απόψε εκπρόσωποι κομμάτων μιλάνε για την επόμενη ημέρα των εκλογών και ο κ. Χάρης Λαζαρόπουλος είναι σε επαφή με το κοινό που παρακολουθεί την εκπομπή για να μεταφέρει ερωτήσεις και παρατηρήσεις.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Όταν έχεις στοιχεία για παράνομες πράξεις και δεν τα παραδίνεις άμεσα στη Δικαιοσύνη ΠΩΣ ΛΕΓΕΣΑΙ; Μήπως είναι αξιόποινη πράξη;
    Άντε, γιατί δεν έχουμε ξεφύγει όλοι σ' αυτή τη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μη παραδώσει τα στοιχεία.
    Θα προσπαθήσει να εκβιάσει όσο και όσους μπορεί !
    Έτσι είναι κ πρόεδρε του πατριωτικού ...πως το λές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]