Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Π. Καμμένος: “Δεν συνεργαζόμαστε με δωσίλογους”


«Ο άνεμος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έγινε ένα μεγάλο τσουνάμι», δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα. Ανέφερε ότι τα κόμματα του παρελθόντος είναι πλέον μειοψηφία και απήυθυνε πρόσκληση για κυβέρνηση εθνικού σκοπού.

Όπως είπε ο Π. Καμμένος, δεν πρόκειται να συνεργαστεί με τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, κόμματα τα οποία χαρακτήρισε «δωσίλογους» ενώ δεν απέκλεισε τη συνεργασία με βουλευτές αυτών των δυο κομμάτων που πιθανόν να διαφωνούν με τις ηγεσίες τους, όπως υποστήριξε.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Μπραβο Ελληνα!!!!!
    Καμενε προχωρα δυνατα, με τους βουλευτες που σου εδωσε Ο Ελληνικος Λαος στο Κοινοβουλιο να πιεσεις για Λογιστικο Ελεγχο τα περασμενα 30 χρονια, να δωσεις Νομιμα εγχραφα σε ολους τους μεταναστες για να ειναι Ευρωπαιοι πολιτες και να πανε οπου θελουν στην Ευρωπη, Δεν αντεχει αλλο η Ελλαδα να κρατα τους μεταναστες. Οποτε οι Ελληνες πηραν την μοιρα στα χερια τους τοτε καταφεραν νε γινει η Αλλαγη, οταν περιμενε απο Εθνοσωτηρες παντα ερχονταν η Εξαθλιωση. Η σημαια μας εχει 9 γραμμες και αντιστοιχουν στις 9 συλαβες, Ε-ΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙ-Α-Η-ΘΑ-ΝΑ-ΤΟΣ. Ας αρχισουμε να χτιζουμαι το μελλον των παιδιων μας και να ειναι περηφανα Ελληνοπουλα ξανα μετα απο την ξεδιαντροπη δηλωση του ΠΡΟΔΟΤΗ παπανδρεου, οτι - Η ελλαδα ειναι μια διεφθαρμενη χωρα απο πανω μεχρι κατω, οριζοντια - Ολες οι αλλες Εθνικοτητες στν Αυστραλια μετα απο αυτο μας κοιτανε με ενα ματι. ερχεται καθαρος αερας στην Ελλαδα, η δυσοσμια φευγει, σε λιγο θα βγει και Ο Ελλην Ηλιος να μας δωσει ΦΩΣ.
    Ελληνας της Αυστραλιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]