Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ευρώπη νομιμοποίησε το κόμμα παιδόφιλων!

Θέλουμε πραγματικά εμείς οι Έλληνες να γίνουμε Ευρωπαίοι;
Μήπως οι Ευρωπαίοι πρέπει να
σκεφτούν πολύ σοβαρά να γίνουν Έλληνες;

Δεν είναι δυνατόν να διατυμπανίζουν πως είναι πολιτισμένοι, πως ζουν με αρχές, πως βάζουν όρια στις συμπεριφορές και την ίδια στιγμή να νομιμοποιούν ό,τι πιο αισχρό μπορεί να πραγματοποιήσει ένας άνθρωπος!
Και όμως, αυτοί οι Ευρωπαίοι, που βγαίνουν από τις μπυραρίες για να ξεράσουν και ξαναμπαίνουν για να συνεχίσουν να πίνουν, αυτοί που οργανώνουν κρουαζιέρες για να πίνουν επί 48 ώρες συνέχεια χωρίς να πληρώνουν ΦΠΑ, αυτοί που θεωρούν τον βιασμό του κορμιού και της ψυχής ενός παιδιού νόμιμη πράξη, τολμούν να βάλουν κατά των Ελλήνων και να κακοχαρακτηρίζουν έναν λαό στον οποίο οφείλουν πάρα πολλές λέξεις που χρησιμοποιούν είτε στην καθημερινότητά τους...

Νομιμοποίηση του Κόμματος των Παιδοφίλων (PNVD) από το Τοπικό Δικαστήριο της Χάγης

Μετά την απόφαση του Τοπικού Δικαστηρίου της Χάγης, η οποία βασιζόμενη στην ελευθερία της έκφρασης, του εκλέγειν και εκλέγεσθαι, δεν απαγόρευσε την ίδρυσή του, η Ολλανδική Κυβέρνηση αναγνώρισε και επίσημα το νεοϊδρυθέν Κόμμα των Παιδοφίλων (PNVD).

Σε αυτή την περίπτωση η ελευθερία της έκφρασης λειτούργησε εναντίον των δικαιωμάτων των παιδιών.

Βασικοί στόχοι του κόμματος είναι:

- Η νομιμοποίηση της σεξουαλικής επαφής μεταξύ ενηλίκων και ανηλίκων από 12 ετών

- Η νομιμοποίηση της κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού για προσωπική χρήση

http://www.kalokairistonoto.com/forum/index.php?topic=4665.0%3bwap2
Επίσης, κάθε νομοθεσία, που απαγορεύει την σεξουαλική επαφή μεταξύ ανθρώπων και ζώων, τους βρίσκει ρητά αντίθετους.

Κάθε συνειδητοποιημένος πολίτης στην Ευρώπη αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο οφείλει να αντιταχθεί στην νομιμοποίηση αυτού του πολιτικού κόμματος.

Η Φινλανδία, έχοντας την Προεδρία της Ε.Ε. πρόκειται να αιτηθεί την καταστολή της δράσης του Κόμματος των Παιδοφίλων στην Ολλανδία. Η αίτηση από την Πρωθυπουργό της Φινλανδίας κα. θα παραδοθεί στον Επίτροπο της Ε.Ε. κ. Franco Frattini, Αρμόδιο για Εσωτερικές Υποθέσεις, στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Στα πλαίσια Ατυπης Συνάντησης μεταξύ των Υπουργών Δικαιοσύνης και Εσωτερικών της Ε.Ε. η οποία πραγματοποιήθηκε 20-22 Σεπτεμβρίου στην πόλη Tampere, οι Φιλανδοί πολίτες παρέδωσαν τις πρώτες υπογραφές στην Υπουργό Δικαιοσύνης της χώρα τους.

Όσο περισσότεροι σε ολόκληρο τον κόσμο συνυπογράψουμε το αίτημα τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ισχύς του!

Για το λόγο αυτό προωθείστε το μήνυμα αυτό και σε άλλους για να συγκεντρώσουμε περισσότερες υπογραφές.

Όλα τα στοιχεία θα αποσταλούν από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην αρμόδια Επιτροπή Συλλογής Υπογραφών
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. μαλον μας παιρασαν γι απαιδακια και με τους συνεργατες τους εδω θελουν να μα ς πηδαν συναιχια αφου ο μπαροζο εχει κατηγορηθει για παιδαρεστια αλαξαν την λεξη οι γαμημενοι απο παδαρεστια την καναν παιδοφιλια δηθεν φιλος του παιδιου αρε μπασταρδοι κρεμασμα απο εναν ελατο θελετε ουλοι καλα θα ερθει οδηγια στην βουλη για να αναγνωρηστη εδω τι θα κανουν εδω τα σκτβαλα ο κομανετσι και ο τουρκογλου θα το αναγνωρησουν χα πιστευω πως ναι αφου δεχτηκαν ολα τα αλα γιατι οχι και αυτο που τους εχεις εμπιστοσηνη εγω οχι για αυτο ελληνικα καμενο να τους καψω και ψυλα το κεφαλι το κατω και το πανω για να του ςπηδηξω και του ςδυο κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελλάς Ελλήνων παιδεραστών...ε ρε τι θα δούμε ακόμη..τα ύστερα του κόσμου και εμείς χτενιζόμαστε ευρωπαικά..ανοίξτε τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]