Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η καλοσχεδιασμένη πειρατεία για την ληστεία της Ελλάδας

Μια φορά κι έναν καιρό, κάποιοι πειρατές σκέφτηκαν να ζητήσουν την άδεια μιας κυβέρνησης, ώστε να έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα της δημιουργίας χρήματος.

Στην πραγματικότητα δεν θα δημιουργούσαν χρήμα, ούτε ήταν τίποτα αλχημιστές που ήθελαν να δημιουργήσουν χρυσό.

Δεν χρειάζονταν να κάνουν τίποτα το ουσιαστικό. Το μόνο που χρειάζονταν ήταν να πείσουν τον κόσμο ότι δημιουργούσαν χρήμα. Να εκτυπώσουν δηλαδή κάποια κομμάτια χαρτί, με έναν γραμμωτό κώδικα, και στη συνέχεια να πείσουν τους συναλλασσόμενους ότι με αυτά τα χαρτιά θα μπορούσαν να αγοράσουν ότι θέλουν, και να πουλήσουν ότι θέλουν, είτε αγαθά, είτε υπηρεσίες.

Αυτό ήταν όλο. Μια ψυχολογική χειραγώγηση σε μεγάλη κλίμακα. Τίποτα παραπάνω.

Μόλις οι πειρατές πέτυχαν αυτήν την απάτη, και μόλις όλες οι μαϊμούδες πείστηκαν ότι η εικόνα μιας μπανάνας είναι μια πραγματική μπανάνα, τότε ξεκίνησε το πανηγύρι.

Οι πειρατές άρχισαν να δανείζουν αυτό το δήθεν χρήμα στα κορόιδα, με μεγάλο τόκο, και να εισπράττουν πραγματικό χρήμα, δηλαδή το αποτέλεσμα των κόπων της ανθρώπινης εργασίας. Τι ωραία κομπίνα, και μάλιστα πετυχημένη!

Το επόμενο βήμα ήταν να δανείσουν αυτό το δήθεν χρήμα σε ανυποψίαστες κυβερνήσεις, ή σε κυβερνήσεις που ήταν κι αυτές μέσα στο κόλπο. Μπορούσαν μάλιστα να δανείσουν όσο χρήμα ήθελαν. Δεν υπήρχε όριο. Άλλωστε, η δημιουργία αυτού του χρήματος δεν είχε κανένα κόστος. Έτσι, μπούκωσαν ολόκληρες εθνικές οικονομίες με άφθονο χρήμα, μέχρι που αυτές άρχισαν να παραπατάνε σαν μεθυσμένες.

Και τώρα αρχίζει η πλάκα. Οι πειρατές αποφάσισαν μια μέρα, να ζητήσουν την αποπληρωμή των δανείων, κάτι όμως, που οι κυβερνήσεις δεν μπορούσαν να κάνουν. Οπότε; Τα χρήματα θα πρέπει να βρεθούν, πάση θυσία, μέσα από το αίμα και τον ιδρώτα των λαών.

Ο πραγματικός πλούτος μιας χώρας, η περιουσία της δηλαδή, θα μπορεί να αφαιρεθεί από αυτήν, επειδή απλά, κάποιοι αεριτζήδες της είχαν δανείσει κάποτε… αέρα κοπανιστό.

Οι φόροι που πληρώνει ο λαός θα μεταφερθούν αυτούσιοι στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πειρατών δανειστών!

Η υποδομή της χώρας, ακόμη και τα νησιά της, θα πουληθούν κοψοχρονιά, προκειμένου να ξοφληθούν οι πειρατές. Αυτοί δηλαδή, που ποτέ δεν είχαν πραγματικό χρήμα, αλλά απλά είχαν την άδεια να προσποιηθούν την δημιουργία δήθεν χρήματος.

Τι καταπληκτικό σχέδιο. Τι μεγάλη απάτη! Τι έξυπνη ληστεία!

Μια ληστεία ολόκληρων κρατών, μέσω του εκβιασμού, για κάτι που ποτέ δεν υπήρξε!

Υπάρχει άραγε μια πιο καλοσχεδιασμένη κομπίνα από αυτήν;

Όλα τα συστατικά της βασίζονται στην σαχλαμάρα.

Η συγκεκριμένη κομπίνα πετυχαίνει όταν κυριαρχεί η βλακεία και η άγνοια.

Όταν οι λαοί κοιμούνται, τα κράτη βιάζονται και λεηλατούνται, με μια απλή κομπίνα.

Τι θα γίνει όμως, αν μια μέρα ξυπνήσουν οι λαοί;

Τι θα μπορούσαν να κάνουν;

Ασφαλώς δεν μπορούν να κάνουν τίποτα εναντίον των πειρατών, οι οποίοι ταξιδεύουν απόμακροι επάνω σε εικονικά και άυλα πλοία, αθέατοι στο κοινό, αλλά μπορούν να βρουν τους πολιτικούς ηγέτες τους, που συνεργάστηκαν με τους πειρατές, και που συμμετείχαν στην λεηλασία της πατρίδας τους.

Με λίγα λόγια, οι λαοί μπορούν να διεκδικήσουν εκ νέου την πατρίδα τους.

Αν λοιπόν οι Έλληνες δεν ξυπνήσουν, και δεν απαιτήσουν να ξαναποκτήσουν την πατρίδα τους, τότε η Ελλάδα θα είναι απλά η αρχή.

Ήδη οι πειρατές εγκατέστησαν έναν μη εκλεγμένο συνεργάτη τους στην Ιταλία, και τώρα άρχισαν να καλοβλέπουν την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, και άλλες χώρες πιο πέρα.

Αν δεν εμποδιστούν, οι κουρσάροι αυτοί θα βιάσουν και θα λεηλατήσουν ολόκληρο τον κόσμο.

Θα πάρουν στα χέρια τους οτιδήποτε περιουσιακό στοιχείο έχει κάποια αξία, και ο υπόλοιπος κόσμος θα μεταβληθεί σε μια αποικία σκλάβων…

theblotch.com

Απόδοση: S.A.



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]