Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άγριο "θάψιμο" στον Παπουτσή από Χρυσοχοΐδη


Τα όργανα έχουν αρχίσει για τα καλά στο ΠΑΣΟΚ αλλά δυστυχώς μεταφέρονται και στην κυβέρνηση. Η πρώτη του Μιχάλη… Κάλαχαν στο υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ. είχε από όλα. Και κορώνες και υποσχέσεις για πάταξη της εγκληματικότητας και άγριο θάψιμο του συντρόφου του κ. Παπουτσή. «Όταν έφυγα πριν από 17 μήνες, η ΔΙΑΣ είχε 2.000 αστυνομικούς και 1.000 μοτοσικλέτες. Τώρα, μαθαίνω ότι στο δρόμο είναι 1.300 και οι άλλοι στα γραφεία. Σε ποιών τα γραφεία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί;» αναρωτήθηκε ο κ. Χρυσοχοϊδης.

Εδώ μάλιστα υπόσχεση ότι από αύριο κιόλας θα βγάλει στο δρόμο άλλους 700 αστυνομικούς ενώ «κοντά σ’ αυτούς θα προστεθούν πολύ γρήγορα άλλοι 1.000».

Ο νέος… παλιός υπουργός έδωσε έμφαση στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της ανομίας ενώ μιλώντας για το κέντρο της Αθήνας είπε χαρακτηριστικά: “Δεν υπάρχει κέντρο Αθήνας σήμερα” συμπληρώνοντας οτι έχει υποβαθμιστεί και χρειάζεται να βελτιωθούν σημαντικά οι υποδομές. Πρόσθεσε μάλιστα οτι στο παρελθόν έχει στείλει πολλές επιστολές για το θέμα χωρίς ωστόσο να βρεθεί καποια λύση.

Είναι προφανής ο στόχος του κ. Χρυσοχοϊδη. Θα γεμίσει την Αθήνα με αστυνομικούς, δήθεν θα φαίνεται ότι γίνεται καλή δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να διασωθεί στις εκλογές. Δεν αποκλείεται μάλιστα να «εξαρθρώσει» και καμιά ομάδα από παιδαρέλια που νόμισαν ότι θα γίνουν σύγχρονοι Τσε Γκεβάρα.

Όμως, αυτές τις μπηχτές κατά του Παπουτσή τι τις ήθελε; Τόσους μήνες στο υπουργικό συμβούλιο δεν έλεγε καμιά κουβέντα, τώρα που ετοιμάζονται οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ το θυμήθηκε; Γιατί απ’ ότι μαθαίνουμε θα ανακοινώσει και τη στήριξή του στον Βενιζέλο έτσι για να διασωθεί και κομματικά. Θα αποκηρύξει τον Παπανδρέου και τους εκπροσώπους του (βλέπε Παπουτσή) και θα προσπαθήσει να κάνει δυναμική επιστροφή μετά την απίστευτη γκάφα με το Μνημόνιο που διάβασε.

Ας ελπίσουμε να βρει το χρόνο να διαβάσει τώρα τα μέτρα που έρχονται, έτσι για να μην αιφνιδιαστεί όπως και την πρώτη φορά.





Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Απο τον μινι ανασχηματισμο και τον Μπαμπινιωτη περιμενουμε πολλα,απο τους αλλους τιποτα.Ηταν ο μονος που εκανε το σταυρο του,ας ελπισουμε οτι θα διορθωσει τη λαιλαπα που αφησε πισω της η Αννα με την αθεη και χωρις βιβλια παιδεια που προσεφερε στα Ελληνοπουλα και μαλιστα σε τετοιους καιρους...Ιδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε κουτε , αν δεν ηταν του συναφιου τους Α) ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ Β) ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ;
    Γ) ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΤΩΡΑ . ΡΩΤΑ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ , ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ !
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ ; ΞΕΡΕΙΣ ; ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΔΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΑΥΡΟ , ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗ !
    ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΒΙΑ ΑΡΝΙΟΥ ; ΕΧΕΙΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]