Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανελλήνια άσκηση εφέδρων "Μακεδονομάχος 2012"


Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 2 με 4 Μαρτίου 2012 στην Σταυρούπολη της Ξάνθης ο Πανελλήνιος Αγώνας / Άσκηση Εφέδρων Μακεδονομάχος 2012.

Στον ΠΣΑΑ συμμετείχαν 20 εξαμελή περίπολα εφέδρων και εν ενεργεία , ανδρών και γυναικών από όλες τις γωνίες της Ελλάδας αλλά και από την Κύπρο.

Η ΛΕΦΕΔ θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους ασκήθηκαν ή εργάστηκαν για να γίνει ο Μακεδονομάχος άλλα και όλους που για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά ήταν μαζί μας.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δ'ΣΣ στην 29η ΜΠΤΑΞ και στην Δκση ,τα Στελέχη και τους Οπλίτες του 557ΜΠΤΠ για την φιλοξενία.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]