Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ε.Ε θα στείλει έναν Γκαίμπελς στην Αθήνα για να "καθαρίσει" την κατάσταση

Οι Έλληνες βρίσκονται εκ των προτέρων σε μία καθοδική πορεία. Τώρα, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα στείλει και τους Γκέμπελς της στην Αθήνα για να καθαρίσει την κατάσταση.

Οι Έλληνες έχουν πλέον χάσει την εμπιστοσύνη τους τόσο για το μέλλον όσο και την εμπιστοσύνη στην υπόλοιπη Ευρώπη.
Οι Έλληνες έχουν ήδη κουραστεί να αναφέρεται το όνομα τους και το πρόβλημα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε άμεση σχέση.

Ο Ρόμπερτ - δεν είναι Ιωσήφ


Και ακόμα κι αν ο Γκαίμπελς δεν είχε τίποτα να κάνει με τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το όνομα του Ρόμπερτ Γκαίμπελ ο οποίος δεν είναι Γερμανός, αλλά ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, δεν βοηθά καθόλου το κλίμα στην Ελλάδα.

- Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να ερευνούν και να εργαστούν με τις προτάσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση για να βοηθηθεί η Ελλάδα, λέει ο Robert Goebbels, σύμφωνα με το προφίλ των S & D.

Ο Γκέμπελς είναι στη σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της ΕΕ των μεγάλων κομμάτων των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατικών (S & D) και μέλος των εναλλακτικών Κοινοβουλίου προς την Επιτροπή της ΕΕ - Ελληνική τρόικα που βρίσκεται ήδη στη χώρα.

Και ακόμα κι αν ο Γκαίμπελς δεν είχε τίποτα να κάνει με τον υπουργό προπαγάνδας του Χίτλερ από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο το όνομα του Robert Γκέμπελ ο οποίος δεν είναι Γερμανός, αλλά ο πρώην υπουργός Οικονομικών του Λουξεμβούργου, δεν βοηθά καθόλου το κλίμα στην Ελλάδα.

- Είμαστε εδώ για να ακούσουμε, να ερευνούν και να εργαστούν με τις προτάσεις για την ανάπτυξη και την απασχόληση για να βοηθηθεί η Ελλάδα, λέει ο Robert Goebbels, σύμφωνα με το προφίλ των S & D.

Ο Γκέμπελς είναι στη σοσιαλιστική ομάδα του κοινοβουλίου της ΕΕ των μεγάλων κομμάτων των Σοσιαλιστών και των Δημοκρατικών (S & D) της ΕΕ ...

Υ.Γ :Το πιο πάνω άρθρο είναι μετάφραση του δημοσιεύματος που ακολουθεί.
Eb.dk Re Goebbels

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]