Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Παπουτσής βγαίνει από το "κάδρο" του υποψήφιου προέδρου;

Μαθαίνουμε πως εξαιρετικά πιθανή μοιάζει με τα σημερινά δεδομένα η απόσυρση της υποψηφιότητας του Χρήστου Παπουτσή για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην Υπ.Προστασίας του Πολίτη αδυνατεί να συγκεντρώσει τις απαραίτητες υπογραφές των μελών του Εθνικού Συμβουλίου ενώ διαπιστώνει…

ότι δεν υπάρχουν πια παρά ελάχιστα στελέχη που να μην έχουν ταχθεί στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Αυτή ακριβώς η προοπτική τον κάνει ιδιαίτερα προσεκτικό στις τοποθετήσεις του, καθώς αποφεύγει τις ονομαστικές αναφορές και κατηγορίες στον υπουργό Οικονομικών.

Λέτε να πάθει τέτοια ζημιά ο Χρήστος Παπουτσής; Έχασε το υπουργείο, αν χάσει και την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, τότε μήπως θα μείνει πολύ εκτεθειμένος; Γιατί μαθαίνουμε πως έχουν υπάρξει νομικές κινήσεις για την θέση του στην λειτουργία των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών στην Αθήνα...

Λέτε να το δούμε κι αυτό; Αντί για πρόεδρος να γίνει... υπόδικος; Διόλου παράξενο, αν δούμε την ιστορία του ΠΑΣΟΚ και την περίπτωση Τσοχατζόπουλου, ο οποίος έχασε την προεδρία για μία μόνο ψήφο...!

Το ΠΑΣΟΚ, τελικά, ξέρει να καθηλώνει, να αποκαθηλώνει τον ίδιο του τον εαυτό. Ιδίως στις περιπτώσεις εκείνες που χαρακτηρίζονται "ο σώζων εαυτόν σωθήτω"...

Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν βγει και ο Βενιζέλος πρόεδρος, δεν θέλω να σκέφτομαι και τη θέση του Καρχιμάκη, ο οποίος μαθαίνουμε πως δέχτηκε σαφές "μήνυμα" από τον Βαγγέλη, το οποίο έλεγε "όταν βγω πρόεδρος θα έρθω με τα πόδια στην Ιπποκράτους και φρόντισε να μην σε βρω εκεί γιατί θα σε..."

Βαριές κουβέντες, από έναν "βαρύ" πολιτικό...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Άντε και κάθε κατεργάρης στον πάγκο του μπας και ξεβρωμίσει το κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΒΟΘΡΟΣ δεν ξεβρωμιζει , αν βγη ενα σκουλικι !
    Πρασινο γιδι εισαι ; Η γενικα κομματοπροβατο ;
    Δεν καταλαβαινεις τι γινεται;
    Εναν εναν , το συστημα που υπηρετησαν οι γραικυλοι , τους αφηνη ξεκρεμαστους , στην οργη των προβατων , ωστε να συνεχισουν οι υπολοιποι την "δουλεια" .
    Την προδοσια πολλοι αγαπησαν , αλλα τον προδοτη , ολοι τον μισουν .

    Θα πεταξουν πολλα "τυρια" για να μην δουν τα γιδια την παγιδα .
    Ακου λεει να καθαρισει το κομμα !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]