Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απερίγραπτα παραληρήματα τουρκοφρόνων

Τον αξιότιμο κύριο Τζενγκίζ Ομέρ, βασικό αρθρογράφο της προκλητικής τουρκοφυλλάδας της Ξάνθης «Μιλλέτ», ίσως θα τον θυμάστε από παλαιότερες αναρτήσεις μας, που μνημόνευαν κάποια πολύ χαρακτηριστικά του…ανδραγαθήματα (όπως π.χ. οι απειλές του εναντίον του πρώην βουλευτή Ξάνθης Παναγιώτη Σγουρίδη, οι συκοφαντίες του κατά της Χαράς Νικοπούλου, οι προτροπές του προς εμάς τους… ακραίους να πάψουμε να τορπιλίζουμε την ειρήνη και την πρόοδο και να ξεκουμπιστούμε από τη Θράκη, κλπ.).

Γενικά, πρόκειται για έναν από τους πλέον λυσσασμένους εχθρούς της Ελλάδας και ορκισμένους υπονομευτές της εθνικής μας ασφάλειας, για ένα τυφλά φανατισμένο όργανο του Προξενείου, που δεν χάνει ευκαιρία (μέσω της πολλάκις καταδικασθείσας από τα ελληνικά δικαστήρια φυλλάδας του) να εξεμεί κηρύγματα ρατσιστικού ανθελληνικού μίσους και να διατρανώνει τη λατρεία του στη… Μητέρα Πατρίδα του. Τη φορά αυτή πάντως, σε σύγκριση με τις συνήθεις αφρισμένες απειλές και τις ύβρεις, προτίμησε να το «ρίξει» μάλλον στο… μελό!

Σας παραθέτουμε λοιπόν στη συνέχεια απόσπασμα από το πρόσφατό του…μελοδραματικό παραλήρημα («Μιλλέτ», 8-3-2012), όπου βέβαια και πάλι κυριαρχεί η συνήθης άθλια διαστρέβλωση της πραγματικότητας σχετικά με το πόσο…καλά περνούν οι Έλληνες της Πόλης και πόσο άσχημα και καταπιεσμένα οι «Τούρκοι της Δυτικής Θράκης» (μια διαστρέβλωση ωστόσο που – για να λέμε και τα σύκα, σύκα – ευνοείται ενίοτε και από τις πράξεις αυτού του ανεκδιήγητου νεοεποχίτη, που παριστάνει τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Κωνσταντινούπολη).

Πολύ ενδιαφέρουσα όμως είναι και η αναφορά του κυρίου Ομέρ στις επικείμενες ελληνικές εκλογές, κατά την οποία προτρέπει τους «Τούρκους» της Θράκης να μαυρίσουν τους «βρωμιάρηδες» όλων των ελληνικών κομμάτων (μια που…«δεν θεωρούν ανθρώπους και δεν υπολογίζουν» τους μειονοτικούς) και να ψηφίσουν το φασιστικό μειονοτικό DEB ή όποιο άλλο κόμμα θα υποδείξει το DEB, πράγμα μάλιστα που αποκαλείται «εθνικό και θρησκευτικό καθήκον».


Ρίξτε μια ματιά στο απίστευτο παραλήρημα του κυρίου αυτού (σε μετάφραση από το αδελφό ιστολόγιο http://tourkikanea.gr) – και πάρτε ταυτόχρονα άλλη μια μικρή ιδέα του πώς όλα αυτά τα μίσθαρνα όργανα του Προξενείου παραμυθιάζουν καθημερινά, φανατίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο και χειραγωγούν ένα μεγάλο μέρος τουλάχιστον μιας κοινωνίας με πολύ χαμηλό άλλωστε μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο (το οποίο όμως ακριβώς οι ίδιοι είναι που, για ολοφάνερους βεβαίως λόγους, συστηματικά επιδιώκουν)…

«ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ DEB

Ο Πατριάρχης προσεύχεται από τη χαρά του, ενώ οι μουφτήδες μας για να μπορέσουν να χαρούν

Την περασμένη εβδομάδα ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στα πλαίσια της διασφάλισης και συνέχισης ενός περιβάλλοντος θρησκευτικής ειρήνης στα Βαλκάνια, στη Μέση Ανατολή και σε άλλες περιοχές, είχε μια σειρά από συναντήσεις με θρησκευτικούς ηγέτες στην Κωνσταντινούπολη… Βλέπετε το σημείο στο οποίο έχει φτάσει η μειονότητα των Ρωμιών στην Κωνσταντινούπολη; Το πατριαρχείο και η κοινότητα είναι τόσο καλά, που προσεύχονται για τον πρωθυπουργό της Τουρκίας. Να ξέρουν καλά την αξία του. Να ξέρουν και κοιτώντας το χάλι της Τουρκικής Μειονότητας Δυτικής Θράκης να ευγνωμονούν για ακόμη μια φορά. Να προσεύχονται ιδιαίτερα να μην τους ρίξει ο Αλλάχ στη δική μας τη θέση. Μακάρι να προσευχόταν και για εμάς. Δεν πιστεύω όμως πως το έκανε ή θα μπορέσει να το κάνει. Αν ήταν, ως τώρα θα το είχε κάνει. Μάλιστα αν ήθελε, πολλά πράματα θα έκανε, αλλά δεν έκανε. Για παράδειγμα, για να εξασφαλίσει τα δικά του δικαιώματα, θα πρότεινε στην ελληνική κυβέρνηση να αποδώσει στην Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης τα δικά της δικαιώματα. Διότι ο ίδιος είναι πνευματικός ηγέτης όλου του ορθόδοξου κόσμου. Θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια πράματα, χρησιμοποιώντας την επιρροή του. Αλλά δεν το έκανε. Φαίνεται ότι είτε δεν έκανε κάτι, είτε οι ορθόδοξοι ομογενείς του δεν το εφάρμοσαν.

Εμείς οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης προσευχόμαστε για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Ευχόμαστε όλοι οι άνθρωποι να ζούνε μέσα σε δικαιοσύνη. Και επειδή το ευχόμαστε, ο Αλλάχ τους βοηθά με το χέρι της τουρκικής κυβέρνησης. Τους βοηθά ώστε και η ελληνική κυβέρνηση να πάρει παράδειγμα και να βοηθήσει και εκείνη την Τουρκική Μειονότητα Δυτικής Θράκης. Αλλά που… Τέτοια πρόθεση δεν υπάρχει! Τι περίεργο που είναι! Οι Ρωμιοί της Κωνσταντινούπολης προσεύχονται από την χαρά τους κι εμείς προσευχόμαστε στον Αλλάχ να μας δώσει χαρά…

Εάν αληθεύουν οι ειδήσεις, το αργότερο ως τον Μάιο θα γίνουν εκλογές. Και τώρα ας σκεφτεί η μειονότητα μας απέναντι σε μια τέτοια κατάσταση ποιόν να ψηφίσει…Κατά την άποψη μου με αυτή την κατάσταση από κανένα από αυτά τα κόμματα δεν περιμένουμε προκοπή. Το να τους ψηφίσουμε είναι αμαρτία. Δεν έχει καμμιά αξία για αυτούς που δεν μας έχουν για ανθρώπους και δεν μας υπολογίζουν. Όλοι είναι βρωμιάρηδες. Να μην ψηφίσουμε λοιπόν; Φυσικά να ψηφίσουμε. Η διεύθυνση είναι σαφής. Οι μειονοτικοί ψήφοι μπορούν να δοθούν στο DΕB ή εκεί όπου θα υποδείξει το DEB. Σε τέτοιες καταστάσεις αυτό θα ήταν η πιο νόμιμη και φυσική κίνηση. Αυτό αποτελεί και θρησκευτικό και εθνικό μας καθήκον. Άλλωστε το κόμμα DEB είναι σε πολύ καλή θέση και συνεχώς αναπτύσσεται»…

Δίχως κανένα άλλο δικό μας σχόλιο φυσικά! Δεν υπάρχει λόγος…

Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]