Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ντόρα επιστρέφει στη ΝΔ;

Στα χέρια του Σαμαρά η τελική απόφαση

Στα χέρια του Αντώνη Σαμαρά φαίνεται πως κρέμεται η τύχη της ΔΗΣΥ. Τα δύο κόμματα που όπως έγινε εμφανές με δηλώσεις στελεχών μετά τις τελευταίες εξελίξεις δεν έχουν αγεφύρωτες διαφορές, φαίνεται να βρίσκονται ένα βήμα πριν την επανένωση. Άλλωστε το σύνθημα “Πανστρατιά” σύμφωνα με πολιτικούς αναλυτές δεν θα άφηνε έξω ένα κομμάτι της παράταξης που διαχρονικά εκφράζεται από την Ντόρα Μπακογιάννη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι τα βήματα προσέγγισης έγιναν από την πλευρά της πρώην υπουργού, που σταμάτησε την ακραία ρητορεία εις βάρος του Αντώνη Σαμαρά, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο που κατά τα φαινόμενα θα είναι πολύ πιο εύκολος σε σύγκριση με αυτόν της ένταξης π.χ. του Άδωνι Γεωργιάδη. Υπάρχει βέβαια πάντα και το σενάριο της διατήρησης της αυτονομίας της ΔΗΣΥ με κοινή όμως κάθοδο όπως προβλέπεται και από τον νόμο Παυλόπουλου.

Η τελική απόφαση σε κάθε περίπτωση είναι στα χέρια του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αφού το πράσινο φως από την κυρία Μπακογιάννη φαίνεται πως έχει δοθεί. Τελευταίο “αγκάθι” θα είναι η στρατηγική έναντι της εξεταστικής για το μνημονιο, που θα πρέπει να ανασκευαστεί καθώς θα είναι δύσκολο να ελεγχθούν οι τυχόν ευθύνες πολιτικών που το υπερψήφισαν όπως ο Βορίδης και ο Γεωργιάδης που ήδη βρίσκονται στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Πουστης τον πουστη συναντα
    πουτανα την πουτανα
    ο κερατας τον κερατα
    και ολοι μαζι ανταμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ καλο στην συγγρου μπορτελο χωρης πουτανα δεν γινετε να λειτουργησει στου μπαμπη του βου το κτιριο εκει γινετε το νταραβερη κοβουν αποδιξεις πληρωνουν φπα τραβελια εχουν εχουν την μπαρμπη την σαλωμη και οι δυο πολη καλες την κομανετσι θα εχουν και την ψυλη και το γλυκο εδεσε λοιπον να πατε για μια ξεπετα η να τους ξεπεταξουμε στις εκλογες τι λετε εγω καμενο να τους καψω εσυς θα τους καψετε και να τους ξεπεταξετε φιλακια κωννος αγραφιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]