Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στη Σκιάθο για... weekend ο κ. Παπανδρέου


Ο Γ. Παπανδρέου διαμένει μαζί με την σύζυγο του Άντα στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο «La piscine palace» και σύμφωνα με πολίτες του νησιού απολαμβάνει την πισίνα αλλά και την θάλασσα που υπάρχει μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα κάνοντας ...κανό.

- Πέρα βρέχει... κυριολεκτικά, αφού φαίνεται πως ο (ακόμη) πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα, ή... φοβάται πως αν αποκτήσει επαφή με την πραγματικότητα της Ελλάδας και ατυχήσει να συναντηθεί με πολίτες της χώρας, τότε θα είναι το τελευταίο πράγμα που θα δει... τουλάχιστον σε όρθια κατάσταση.

Τις καλές καιρικές συνθήκες που επικρατούν σε όλη την... χώρα φαίνεται πως εκμεταλέυτηκε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος έφτασε στην Σκιάθο μαζί με την σύζυγο του το Σάββατο και αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα σήμερα το βράδυ ή το αργότερο την Δευτέρα το πρωί.

Η Σκιάθος είναι άλλωστε από τους αγαπημένους προορισμούς του Προέδρου ΠΑΣΟΚ καθώς το έχει επισκεφθεί το νησί των Σποράδων αρκετές φορές κατά το παρελθόν

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]