Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σουλτς: Μεγάλος κίνδυνος ντόμινο αν φύγει η Ελλάδα από την ευρωζώνη

  • «Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να συνοδεύονται από πρωτοβουλίες για ανάπτυξη, που θα δώσουν πάλι προοπτική στην οικονομία [...] Η κοινότητα αλληλεγγύης της Ένωσης οφείλει να φροντίσει να δοθούν στους Έλληνες προοπτική και ελπίδα», υπογραμμίζει ο κ. Σουλτς

Σενάρια τα οποία ούτε θέλει να φανταστεί, χαρακτηρίζει τις εικασίες για αποχώρηση της Ελλάδας από την ευρωζώνη ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, σε συνέντευξή του, υπογραμμίζοντας ότι ο χρόνος διεξαγωγής των εκλογών είναι αποκλειστική αρμοδιότητα της Ελλάδας.

Η καγκελάριος της Γερμανίας «τονίζει τακτικά ότι δεν θέλει να εξωθήσεις την Ελλάδα από το ευρώ. Αν και προσωπικά την πιστεύω, πιάνω κάποιες διαφορετικές αποχρώσεις από τις τάξεις της κυβέρνησής της», αναφέρει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και προειδοποιεί ότι εάν αποχωρήσει η Ελλάδα, «υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ενός φαινομένου ντόμινο».

«Οι εταίροι είναι εκνευρισμένοι με τις συνεχείς, μη συντονισμένες πρωτοβουλίες του γερμανο-γαλλικού διδύμου» σημειώνει ο κ. Σουλτς και προσθέτει ότι η επικείμενη επίσκεψή του στη χώρα μας αποτελεί μήνυμα αλληλεγγύης.

«Τα μέτρα λιτότητας πρέπει να συνοδεύονται από πρωτοβουλίες για ανάπτυξη, που θα δώσουν πάλι προοπτική στην οικονομία [...] Η κοινότητα αλληλεγγύης της Ένωσης οφείλει να φροντίσει να δοθούν στους Έλληνες προοπτική και ελπίδα», υπογραμμίζει ο κ. Σουλτς.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]