Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ξεσηκώστε και ξεσηκωθείτε


Για την μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής 12 Φεβ. 2012

Την Κυριακή, 12 Φεβ. 2012, θα αναμετρηθεί ο λαός με τον φασισμό των διεθνών τραπεζιτών και των εγχώριων συμμάχων και υπηρετών τους. Κινήσεις και μέτωπα μας καλούν να πάρουμε μέρος στην μεγάλη αναμέτρηση. Θα κριθούν πολλά σε αυτή τη μάχη. Θα κριθεί το μέλλον μας και η επιβίωσή μας.

Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη (ήδη περνάνε με τηλεβόα από τους δρόμους και ενημερώνουν) και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, ο λαός θα διαδηλώσει εναντίον της υπογραφής της νέας δανειακής σύμβασης. Ενωμένος σαν γροθιά.

Είναι οι στιγμές ιστορικές και κρίσιμες και απαιτούν την παρουσία όλων μας. Χωρίς διαμάχες και διχασμούς. Ολοι. Αριστεροί και δεξιοί.

Ενημερωθείτε για τις συγκεντρώσεις και τις προσυγκεντρώσεις. Ενημερώστε και ξεσηκώστε τους. Τηλεφωνείστε σε φίλους, συγγενείς, γνωστούς και συνεργάτες. Γίνετε οργανωτές. Κινητοποιήστε όσους περισσότερους μπορείτε.

Ολοι μπορούμε να κάνουμε κάτι για να κατεβούν όσο γίνεται περισσότεροι. Στείλτε email. Γυρίστε και χτυπείστε κουδούνια. Κι όσοι έχετε τηλεβόες γυρίστε στη γειτονιά σας κι ενημερώστε τους. Κι όσοι δεν έχετε τηλεβόα βάλτε τις φωνές.

ΒΑΛΤΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

Την Κυριακή όλοι στους δρόμους και τις πλατείες για τη μεγάλη μάχη.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Καταληψη ολων των κυβερνητικων κτιριων σε ολη την επικρατεια, Αναμετρηση και πολεμο μεχρι να δουμε τα κεφαλια τους στις κρεμαλες. Αγωνα μεχρι τελικης
    νικης. Αυτα τα κοπροσκυλα τελειωνουν την Κυριακη. Εισβολη σε ολα τα Υπουργεια και Υπηρεσιες. Την Δευτερα δεν θα υπαρχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήρεμαααα. Μήπως να βγούμε λίγο έξω να μας φυσήξει λίγο φρέσκο λέω εγώ. Όλοι αυτό θέλουμε να κάνουμε, αλλά μήπως το θέλουν πιο πολύ κάποιοι άλλοι; Προσοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ηρεμα τελειωσε ρε. παρτο χαμπαρι και εσυ και ολοι οι αλλοι ρουφιανοι των ΜΑΤ και των δωσηλογων.

      Διαγραφή
    2. Το ηρεμα τελειωσε, πεθανε μαζι με την υπομονη. Αερα χρειαζεσαι μαλλον εσυ και ολα τα κοΜΑΤοσκυλα. Και προσοχη μεγαλη. Η ωρα που θα πληρωσουν ολοι οι ρουφιανοι εφτασε.

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]