Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απόδραση από την φυλακή του ευρώ


Για μιά ακόμη φορά μπορούμε να πούμε ότι τα κόμματα της συγκυβέρνησης Παπαδήμου λένε ψέματα στον Ελληνικό λαό .Το πραγματικό διακύβευμα των ημερών που ζούμε δεν είναι ΔΑΝΕΙΑΚΗ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ αλλά ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ή ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Σε κάθε δάνειο που συνάπτεται στην αγορά -και αυτό το γνωρίζει και ο τελευταίος εμποράκος της γειτονιάς- σημασία έχουν οι όροι. Η δανειακή σύμβαση που πρόσφατα πέρασε από την Βουλή είναι μια αποικιοκρατική σύμβαση.

Τα κανάλια και η μη εκλεγμένη κυβέρνηση πανηγυρίζουν για μια μεγάλη ''Εθνική επιτυχία''. Πανηγυρίζουν για μια σύμβαση που μας αναγκάζει να δεχθούμε μόνιμη επιτροπεία ξένων ειδικών (task force), που μας επιβάλει την δημιουργία ειδικού ταμείου για την πληρωμή των τοκογλύφων, που υποθηκεύει τον Εθνικό πλούτο της χώρας και τα μελλοντικά έσοδα από την εκμετάλλευση αυτού για να διασφαλίσει την αποπληρωμή του χρέους, που κατοχυρώνει με τ Αγγλικό δίκαιο τα αιτήματα των δανειστών και εξαθλιώνει τον Ελληνικό λαό με μισθούς και συντάξεις πείνας. Γι αυτό τον λόγο πανηγυρίζουν. Πανηγυρίζουν για την παράδοση της χώρας…!

Στην πραγματικότητα το μνημόνιο δεν είναι τίποτε άλλο παρά η συνθήκη παράδοσης της χώρας στην ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. Αυτό ψηφίσανε στην βουλή των Ελλήνων την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Από την αρχή ο σκοπός του μνημονίου ήταν η διάλυση των δομών του Ελληνικού Εθνικού Κράτους και το ξεπούλημα του εργαζόμενου Ελληνικού λαού στα σκλαβοπάζαρα των πολυεθνικών... Δύο χρόνια μετά η Ελληνική οικονομία έχει σχεδόν διαλυθεί... Τα μαγαζιά κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, οι εργαζόμενοι βρίσκονται στον δρόμο, η ακρίβεια καλπάζει και η εκκλησία οργανώνει συσσίτια για να θρέψει τους νεόπτωχους που το μνημόνιο δημιούργησε. Η χώρα ξεπουλιέται, κανένας δημόσιος φορέας δεν λειτουργεί και ο λαός σοκαρισμένος από τα αλλεπάλληλα πλήγματα περιμένει χαζεμένος μπρος στην τηλεόραση τα ''καλά νέα ''πως πήραμε επιτέλους το δάνειο.

Τα κανάλια ταΐζουν τον λαό με άφθονη τρομοκρατία περί πτώχευσης και πανηγυρίζουν... Φυσικό είναι, εφόσον εξυπηρετούν τα συμφέροντα των αφεντικών τους τραπεζιτών που περιμένουν με αγωνία τα 30 δις. της ανακεφαλαιοποίησης. Όμως σε λιγότερο από τρεις μήνες Θα γίνει απολύτως φανερό σε όλους πόσο προδοτική και πόσο αδιέξοδη ήταν αυτή η σύμβασή που ψήφισε η βουλή των Ελλήνων στις 12 2 2012 .

Σε λιγότερο από τρεις μήνες τα ασφαλιστικά θα καταρρέουν και ο μισός Ελληνικός πληθυσμός δεν θα ‘χει τα απαραίτητα για να ζήσει. Τότε πλέον όλοι θα καταλάβουν πόσο μας εξαπάτησαν και η κυβέρνηση και τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι και τότε πραγματικά αυτό που θα γίνει θα κάνει τα γεγονότα της Αργεντινής να μοιάζουν με παιδικό πάρτι.

Αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα θα έχει αντίκτυπο και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Γρήγορα οι λαοί της Ευρώπης θα μισήσουν την σημαία της ΕΕ και θα καταλάβουν πως αυτό που ονομάζεται ΕΕ δεν έχει καμία σχέση με τις Ευρωπαϊκές αξίες του ανθρωπισμού και της Δημοκρατίας. Η ΕΕ δημιουργήθηκε από μέλη μυστικών λεσχών με σκοπό την διάλυση των Εθνικών Κρατών και την παράδοση των λαών στις ορέξεις των ''αγορών''.

Το Ευρώ υπήρξε η αρχή του τέλους για την Ελληνική οικονομία και το βασικό ΑΙΤΙΟ της κρίσης ''ΧΡΕΟΥΣ'' ΠΟΥ ΖΌΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ. Η Ελληνική οικονομία έχασε την ανταγωνιστικότητά της με την είσοδο μας στην ΟΝΕ. Αρκεί να δει κανείς τα στοιχεία που αφορούν το εμπορικό ισοζύγιο της χώρας για να το καταλάβει αυτό. Πολύ περισσότερο όμως μπαίνοντας στο Ευρώ παραδώσαμε στα χέρια κάποιων ξένων ιδιωτών το δικαίωμα μας να κόβουμε το δικό μας νόμισμα. Παραδώσαμε λοιπόν ένα βασικό στοιχείο της Εθνικής μας κυριαρχίας με αντάλλαγμα φτηνά δάνεια.

Για όσο διάστημα θα παραμένουμε στο ΕΥΡΩ θα είμαστε αποικία των Γερμανών, των Ολλανδών, ακόμα και αυτών των ανύπαρκτων ιστορικά Φινλανδών. Όσο θα παραμένουμε στο Ευρώ Θα πρέπει να ανεχόμαστε την εξαθλίωση, την πείνα του Λαού μας, τον εξευτελισμό των επιτρόπων, την καταπάτηση της Δημοκρατίας και τα Μνημόνια.
Εδώ χρειάζεται απόδραση. Απόδραση από μια οικονομική και πολιτική φυλακή στην οποία μας έβαλαν χωρίς ποτέ να μας ρωτήσουνε. Η πραγματική απόδραση από αυτή την οικονομική φυλακή μόνο μια μπορεί να είναι: Η επιστροφή στην ΔΡΑΧΜΗ. Αυτό θα είναι και το ΤΕΛΟΣ της Ευρωζώνης.
Οι λαοί θα κουρελιάσουν αυτήν την σημαία με τα αστεράκια που μόνο μίσος θα εμπνέει και ίσως απ’ αυτά τα συντρίμμια να γεννηθεί μια καινούργια Ένωση των Ευρωπαϊκών Εθνών.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]