Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κανέλλη: Το «Ναι στο Μνημόνιο» είναι πολύ σκληρό πορνό


Με χειροκροτήματα και αποδοκιμασίες κατά των «τηλεαστέρων» που αναφέρει στα μονόπρακτά της απαντούν οι θεατές στην περφόρμανς της Λιάνας Κανέλλη στις μουσικοθεατρικές παραστάσεις του «Τρίφωνου» όπου επικρατεί το αδιαχώρητο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στα ΝΕΑ, πρόκειται για την παράσταση «Όσα λεν' οι τοίχοι» όπου υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει ένα «εθελοντικό» κυβερνητικό πρόγραμμα («Καιάδας») για να καθαριστούν τα συνθήματα και τις διαφημίσεις από τους τοίχους της Αθήνας.

Η συμμετοχή της βουλευτού του ΚΚΕ τα δύο προηγούμενα Σαββάτα, ξεκινά από την αναγγελία του προγράμματος και επεκτείνεται σε τρία μονόπρακτα όπου ασχολείται με την επικαιρότητα, την Τρόικα, τον Άδωνι, τον Βορίδη και το Μνημόνιο.

«Σκληρό πορνό»

«Αυτό το Ναι στο Μνημόνιο είναι πολύ σκληρό πορνό. Ούτε εγώ δεν το παίζω μού είπε ο βιντεοκλαμπάς απ’ τη Ρόδο» λέει η Λιάνα Κανέλλη σε ένα σημείο και οι θεατές ξεσπούν σε χειροκροτήματα. Κάποιοι φωνάζουν «Σπάσ’ τα Λιάνα!» και αποδοκιμάζουν πρόσωπα της τηλεόρασης και πολιτικούς που εμφανίζονται εκείνη τη στιγμή στην οθόνη.

Οι παραστάσεις του Τρίφωνου γίνονται στο Ρυθμός Stage στην Ηλιούπολη, σε κείμενα Γιώργου και Βαγγέλη Λεμπέση.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]