Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Σαρία, η Δημοκρατία και οι καιροσκόποι της κεντροαριστεράς του Τσίπρα και του ΠΑΣΟΚ


Όσον και αν προσπαθούν κάποιοι της κεντροαριστεράς να υποβαθμίζουν το πρόβλημα, στα πλαίσια των ψηφοθηρικών τους στόχων, το δίλημμα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή Σαρία, θα γίνεται όλο και πιό επίκαιρο και βαρύ στα υγιή και υπεύθυνα μυαλά της κοινωνίας.

Δεν διακατέχομαι από κανενός είδους ρατσιστικό μένος ή ιδεοληψία εναντίον του Ισλάμ, όμως δεν μπορώ σε καμιά περίπτωση να φανταστώ ότι ο ελεύθερος άνθρωπος της δύσης κινδυνεύει να κάνει βήματα προς τα πίσω λόγω της επιρροής του Ισλάμ.

Πολλές φορές ο πολιτισμένος άνθρωπος έχει ξεπέσει ή έχει αναγκαστεί να ξεπέσει σε χαμηλής ποιότητας ιδεολογικών πρότυπων αλλά και ποιότητας ζωής, είτε λόγω ιδεολογικής παρακμής, είτε λόγω εξαναγκασμού.

Σήμερα στην Ευρώπη, το αξιακό σύστημα ζωής, η ποιότητα ζωής και δημοκρατία, βρίσκονται σε έμμεσο κίνδυνο να ξεπέσουν στο επίπεδο ζωής και αξιών που εκπροσωπεί η Σαρία.

Η δημοκρατία μας σήμερα μαζί με την ποιότητα ζωής των παιδιών μας αύριο, έχοντας πέσει θύμα της λαϊκιστικής καιροσκοπικής αριστεράς του Τσίπρα και του ΠΑΣΟΚ, υποσκάπτεται και εξευτελίζεται σταθερά.
Πχ. λέει ο ποιητής, γιατί «τα σκίασε η φοβέρα και τα πλάκωσε η σκλαβιά», σε σύγχρονη παραλλαγή του στοίχου.
Σήμερα στην Ευρώπη της ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης μπορείς να εκφράσεις αρνητική άποψη για τον Χριστό, τον Βούδα, το Σιβά, τον Γκανέσα, δεν μπορείς όμως για τον Αλλάχ γιατί φοβάσαι, γιατί ήδη σε σκιάζει η φοβέρα και σε πλάκωσε η σκλαβιά, φίλε της κεντροαριστεράς.

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, με αποτέλεσμα αντί οι αξίες της Ευρώπης και του δυτικού τρόπου ζωής και δημοκρατίας να επεκτείνονται προς την ανατολή της Σαρίας και του σκοταδισμού, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή επεκτείνετε η Σαρία προς την δύση.

Είναι νομίζω καθήκον του πολιτισμένου κόσμου να προστατεύσει το περιβάλλον που θα ζήσουν τα παιδιά του, αλλά ακόμη περισσότερο ο πολιτισμένος και δημοκρατικός κόσμος της δύσης έχει καθήκον και υποχρέωση να επεκτείνει τις αξίες και τις αρχές του στον κόσμο του Ισλάμ, εξουδετερώνοντας με αυτόν τον τρόπο τις αξίες της Σαρίας, κάτι που τελικά θα είναι ωφέλιμο και για τις επόμενες γενιές των νέων της ανατολής οι οποίοι έχουν δικαίωμα να ζήσουν σε ένα περιβάλλον πολιτισμού και αξιοπρέπειας, κάτι που τώρα στερούνται λόγω των προκαταλήψεων που πηγάζουν από την Σαρία.

Στην Ελλάδα, η προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν προς αυτήν την κατεύθυνση, οι υγιείς πνευματικά δυνάμεις του τόπου, είναι διπλάσιες λόγω των μεγάλων ποσοστών που έχει η λαϊκιστική κεντροαριστερά του ΠΑΣΟΚ και του Τσίπρα, που ανεύθυνα δημιουργούν τις προϋποθέσεις το αξιακό μας επίπεδο να κάνει βήματα προς τα πίσω, λόγω της ανάγκης σεβασμού την Σαρίας, ενός σεβασμού όμως που πηγάζει από τον φόβο, ενός σεβασμού που είναι τραγικά μονομερής.

Ευτυχώς, στην Ολλανδία κάτι φαίνεται να κινείται προς την σωστή κατεύθυνση, αφού λαμβάνονται μέτρα που περιορίζουν την Μπούρκα, ενώ και στην Αγγλία ήδη άρχισε να απασχολεί τον δημόσιο διάλογο το θέμα του Ισλάμ και υπάρχει προγραμματισμός να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας από οργανώσεις της Αγγλίας στις 11 Φεβρουαρίου 2012, με θέμα των περιορισμό της ελευθερίας της έκφρασης που έχουν άτυπα, δια της απειλής, που έχουν επιβάλλει οι μουσουλμάνοι σε όποιον κάνει αρνητικό σχόλιο για το Ισλάμ.

Η πολυπολιτισμικότητα, είναι σαν έχεις ένα βαρέλι με κρασί, που για μια στιγμή πίστεψες ότι αν του βάλεις ανεξέλεγκτα συμπλήρωμα από ό,τι άλλο βαρέλι κρασί βρεθεί μπροστά σου, θα γίνει καλύτερο, όμως τις περισσότερες φορές βγαίνει ξύδι τελικά.

Στην Ελλάδα, όλα δείχνουν ότι το κρασί μάλλον θα βγει ξύδι, και τότε δεν θα υπάρχει ούτε μικρόφωνο ούτε μολύβι για να εκφραστούν όλοι αυτοί οι ανεύθυνοι καιροσκόποι της κεντροαριστερός, που νομίζουν ότι το ανακάτεμα των κρασιών, βελτιώνει και την ποιότητά τους. Και εάν επρόκειτο για κρασί που σου βγει ξύδι, τότε σαν άχρηστο που είναι, το πετάς. Όταν, όμως, πρόκειται για ανθρώπινες ζωές, για κοινωνικά περιβάλλοντα, για κουλτούρες… τι κάνεις τότε;

Στον κόσμο των αξιών των ιδεών των πολιτισμών των θρησκειών της οικονομίας, καλώς ή κακώς δεν έχει σημασία, πάντα όμως ο ένας επιβάλλεται στον άλλον.

Εγώ μέχρι τώρα διαβάζω στα βιβλία, για τον Ελληνικό πολιτισμό, τον Αιγυπτιακό πολιτισμό, τον πολιτισμό των Μάγιας, των Οθωμανών, των Κινέζων, τον Κέλτικο, τον Νατούφιο πολιτισμό κ.α. Ο δικός μας πολυπολιτισμός στο μέλλον θα αναφέρεται ως ελληνο-αφρικανικο-κινεζικο-αιγιπτιακό-αφγανικο-μαροκινο-ρωσικο-ισραηλινο-αλβανικο-κουρδικός πολιτισμός!!!

Και μην σπεύσουν μερικοί να μου αναφέρουν την Αμερική, γιατί στην Αμερική, εξοντώθηκαν οι ντόπιοι πολιτισμοί και αντικαταστάθηκαν από τον ο Αμερικανικό πολιτισμό, ο οποίος είναι κυρίαρχος τώρα σχεδόν παγκοσμίως.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ΚΚΕ και τους Οικολογους Πρασινους γιατι τους ξεχασες αγαπητε κτηνοτροφε?
    Δεν ειναι κι αυτοι μερος των χαφιεδων?!
    Επισης η ΝΔ δεν ελεγε, μεσω Παυλοπουλου, οτι η Ελλαδα δεν γεμισε και οτι ευχαριστουμε τους λαθρομεταναστες που επιλεγουν ως προορισμο τους την Ελλαδα?
    Επισης ο Λ.Α.Ο.Σ που δηθεν ετρεχε να μαζεψει υπογραφες για δημοψηφισμα σχετικα με την αλλαγη του κωδικα ιθαγενειας και δεν εκανε τιποτ'αλλο στο τελος απο το να τις κοιτα?

    ΥΓ:Νομιζω οτι η εκφραση "πολιτισμος των Οθωμανων" ειναι ατοπη.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]