Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μουσουλμάνοι της Θράκης στον κατάλογο μεγαλο-οφειλετών του Δημοσίου


- Καταρρίπτεται ο μύθος της μη ισότητας, ισονομίας και ισοπολιτείας
- Ευημερούν οι μουσουλμάνοι της Θράκης, σε αντίθεση με όσα διακηρύττουν ο Νταβούτογλου, ο Ερντογάν, οι μυστικές υπηρεσίες της Άγκυρας και οι ακριβοπληρωμένοι τουρκόφρονες της Θράκης
Οι δημοσιογράφοι της Ιστοσελίδας Haberturk κάθισαν και διάβασαν διεξοδικά τον μακρύ κατάλογο των 4.152 οφειλετών του ελληνικού δημοσίου. Εντόπισαν ανάμεσα στα ονόματα και 37 Μουσουλμάνους της Δ. Θράκης που οφείλουν συνολικά 27 εκ. ευρώ.

Οι τρεις μεγαλύτεροι οφειλέτες είναι οι Meral Orter (7,6 εκ.), Muhammed Demirci (5,3) και Ahmet Sehata (5,04).

Ασφαλώς το γεγονός αυτό εντυπωσίασε τους συναδέλφους και για αυτό το επεσήμαναν.

Εμάς πέρα από τον εντυπωσιασμό μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε μερικές διαπιστώσεις.

Πρώτα από όλα καταρρίπτεται ο μύθος της «καταπιεσμένης» μειονότητας που δεν μπορεί να καρπωθεί τα οφέλη των υπολοίπων Ελλήνων πολιτών.

Η χώρα μας ουδέποτε αντιμετώπισε τους Μουσουλμάνους ως πολίτες Β΄ κατηγορίας και φυσικά δεν καταγράφονται στο ιστορικό τους πογκρόμ, βαρλίκια και διωγμοί…

Η ισονομία και η ισοπολιτεία τους επιτρέπει να εξελίσσονται ως επιστήμονες και ως επιχειρηματίες ενώ στην ουσία είναι ένας αμιγώς αγροτικός πληθυσμός.

Επειδή, πολύ συχνά τόσο ο κ. Νταβούτογλου, όσο και οι καθοδηγούμενοι ινστρούκτορες της Μειονότητας επικαλούνται τον όρο αμοιβαιότητα, ας αναρωτηθούν τι θα είχε υποστεί ένας Έλληνας της Πόλης αν χρωστούσε μια λίρα στο τουρκικό δημόσιο και όχι πακτωλούς εκατομμυρίων…

Σχόλιο ιστολογίου: Και γιατί το υπουργείο Οικονομικών δεν φρόντισε μέχρι σήμερα να πληρωθεί από τους συγκεκριμένους μουσουλμάνους μεγαλο-οφειλέτες;
Λέτε να γίνεται πάρε-δώσε με πολιτικές ψήφους;
Λέτε οι υπηρεσίες να φοβούνται να τα ζητήσουν;
Ή μήπως πρόκειται για "εξυπηρετήσεις" που είχαν την ανάλογη "προμήθεια";



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ίσως να παίζει λίγο απ' όλα, Κωνσταντίνε. Ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε να κάνουμε με την Άγρια Δύση της "Δυτικής Θράκης". Αν ο νόμος στο ελληνικό κράτος γενικά είναι μια πλαστελίνη που την ζυμώνει ο καθένας στα μέτρα του, στην εν λόγω Άγρια Δύση είναι ψιλός χαρτοπόλεμος για τις Απόκριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΛΥΦΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΜΕΙΝΑΝ 2.000/ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ @@ΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]