Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κι ο ΓΑΠ «αντάρτης» από την Κόστα Ρίκα - Δεν ψήφισε το πολυνομοσχέδιο


Η χτεσινή ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών ανέδειξε μια ανταρσία πρώτου μεγέθους από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, όμως έφερε στο προσκήνιο και μια ηχηρή απουσία που θα προκαλέσει συζητήσεις.

Ο Γιώργος Παπανδρέου -που έλειπε στην Κόστα Ρίκα για τη Σοσιαλιστική Διεθνή- δεν ψήφισε προφανώς αλλά ούτε έστειλε κάποιο σχετικό τηλεγράφημα! Σύμφωνα με την πάγια τακτική της Βουλής, όταν λείπει ένας βουλευτής στο εξωτερικό με άδεια του Κοινοβουλίου, θα πρέπει να στείλει τη λεγόμενη «επιστολική ψήφο» για να ψηφίσει τα υπό συζητηση νομοσχέδια. Στην περίπτωση που δεν βρίσκεται σε αποστολή της Βουλής, αλλά για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί να είναι παρών στη συζήτηση, τότε συνηθίζεται να στέλνει τηλεγράφημα με το οποίο δηλώνει την ψήφο του, αν και η ψήφος αυτή δεν μετράει επισήμως στην τελική καταμέτρηση των ψήφων. Ωστόσο, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Όπως φαίνεται, κανείς από το επιτελείο του τέως πρωθυπουργού δεν σκέφτηκε να ασχοληθεί με αυτήν την μικρή πλην σημαντική λεπτομέρεια για ένα τόσο κρίσιμο νομοσχέδιο, όπως αυτό του υπουργείου Οικονομικών για το οποίο δημιουργήθηκε τόσος θόρυβος με την ανταρσία των βουλευτών. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, για άλλη μια φορά, έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για τους θεσμούς και για το τι συμβαίνει πραγματικά στην Ελλάδα και προτίμησε να φύγει στην μακρυνή Κόστα Ρίκα σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ρε ακομα δε το χετε καταλαβει οτι το ατομο ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για τιποτε απο τα τεκτενομενα στη πατριδα? Ποσες φορες πρεπει να το πουμε? Ειναι Α Ν Ι Κ Α Ν Ο Σ και Α Ν Ε Υ Θ Υ Ν Ο Σ! Στα π@π@ρι@ του ολα! Η καλοζωια τον ενδιαφερει, το πως θα το παιζει "καποιος" δηθεν και καλα, να παριστανει τον προεδρο, τον σπουδαιο, τον καποιον τελος παντων σε καποιους που τον βλεπουν σαν "σπουδαιο", να προισταται σε τιποτε "βαθυστοχαστες" συνεδριασεις του κωλου, να κανει τα μπανακια και τις γυμναστικες του, να τρωει τις αστακουδαρες του και ...γαια πυρι μυχθητω! Αμα σας λεω πως ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ εννοω ακριβως αυτο! Πιο καλοπερασακια και πιο καλομαθημενο ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ απ αυτον, δεν εχω ξαναδει! Μητε τσιπα εχει πανω του μητε ντροπη, πως το λενε! Και σεις αναρωτιεστε πως ειναι δυνατον αυτος να φερεται οπως φερεται! Εμεις φταιμε ρεεεεεεεε! Παρτε το χαμπαρι! Εμεις φταιμε, τα ζωα! Που ψηφιζαμε τοσα χρονια ΠΑΣΟΚ! Και καλυπταμε με τις πραξεις μας την απεραντοσυνη του "τιποτε" αυτων των ανικανων" τρωκτικων! Για να δουμε τωρα, στις εκλογες (αμα γινουν) τι θα κανετε! Θα ψηφισετε κανεναν Σαμαρα κολληταρι του? Γιατι τοτε, δεστε απο τωρα τη πετρα στο λαιμο σας! Τ' ακουτε ρεεεεεε για μπας και μιλαω σε κουφους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]