Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα ακολουθεί τα βήματα της Αργεντινής

  • Αλήθεια γιατί επιμένουν στο παράδειγμα της Αργεντινής και όχι της Ισλανδίας;
Το PSI φαίνεται πως ακολουθεί τα βήματα της άτακτης χρεοκοπίας της Αργεντινής το 2002, σύμφωνα με μέλος της επιτροπής ομολογιούχων που έχει αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για το PSI.

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Bloomberg Link, ο Hans Humes, chief investment officer του hedge fund Greylock Capital Management είπε ότι οι ευρωπαϊκές παρεμβολές για το PSI, (σ.σ. Γερμανία) αύξησαν κατά πολύ τον κίνδυνο για ναυάγιο των διαπραγματεύσεων.

«Αυτό που έγινε πρόσφατα μου θυμίζει την Αργεντινή», δήλωσε χαρακτηριστικά. «Αν και ήμουν πολύ αισιόδοξος ότι δεν θα τραβάγαμε τον δρόμο της Αργεντινής, φαίνεται ότι προς τα εκεί οδεύουμε».

Όπως είπε, οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμης σημασίας για την επίλυση της ελληνικής κρίσης, ενώ εκτίμησε ότι μια άτακτη χρεοκοπία θα έχει πολλές επιπτώσεις στην ευρωζώνη, στέλνοντας μήνυμα ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, τα δεινά δεν θα τα αντιμετωπίσει μόνο η Ελλάδα, αλλά και όλη η Ευρωζώνη.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]