Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πιο χαμηλά...πιο χαμηλά... έχουν να πέσουν ακόμη πιό χαμηλά

Ένας ένας οι υποψήφιοι για την διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μετατρέπονται σε ιδανικοί αυτόχειρες. Κι ένας ένας, ακυρώνουν τις όποιες πιθανότητες τους να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης καιρό τώρα είχε πάρει αυτό το δρόμο με τις «πύρινες» δηλώσεις του εναντίον των κυβερνήσεων Παπανδρέου των οποίων όμως υπήρξε επίλεκτο μέλος. Χθες, με τις αλλεπάλληλες ατυχέστατες τοποθετήσεις του για το Μνημόνιο που δεν διάβασε, απλώς έβαλε ταφόπλακα και στην τελευταία ελπίδα του να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος κατάφερε μέσα σε λίγα 24ωρα να γκρεμίσει όσα μεθοδικά έχτιζε καιρό τώρα. Πρώτα οι δημόσιες κολακείες προς τον ΓΑΠ με τις δηλώσεις περί «μακελειού» και χθες βράδυ με την καταψήφιση της τροπολογίας για τα φαρμακεία από δεκάδες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που έριξαν «μαύρο» ήταν κι ο Πάνος Μπεγλίτης, στενότατος συνεργάτης του κ. Παπανδρέου, ο οποίος προφανώς καθόλου δεν εκτίμησε το «μακελειό» που θα κάνει ο υπουργός Υγείας αν πειράξει κανείς τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Για την Λούκα Κατσέλη η οποία επίσης ομολόγησε δημοσίως πώς αν και υπουργός Ανάπτυξης «ξεπέταξε» το μνημόνιο με διάβασμα τριών ωρών, δεν γεννάται μάλλον θέμα. Έτσι κι αλλιώς η ενδεχόμενη υποψηφιότητα της για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ μάλλον δεν θα είχε, καμία τύχη.

Πολλοί λένε από χθες, ότι η υπόθεση της διαδοχής έγινε πλέον παιχνίδι για έναν -τον κ. Ευάγγελο Βενιζέλο- ο οποίος αν του πάει καλά το PSI θα παίξει χωρίς αντίπαλο στην κούρσα αυτή. Το ερώτημα είναι, τι ακριβώς κόμμα και με ποια ακριβώς ποσοστά θα παραλάβει ο κ. Βενιζέλος, αν και εφόσον διαδεχθεί τον κ. Παπανδρέου.

Γιατί με αυτά και με εκείνα, στην επόμενη δημοσκόπηση βλέπω το ΠΑΣΟΚ εκεί που έλεγε μια λαϊκή αοιδός: Πιο χαμηλά, πιο χαμηλά, πιο χαμηλά...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]