Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κυβέρνηση δολοφόνων. Μακελειό σε υγεία και συντάξεις


- Αν αρρωστήσεις, να εύχεσαι να έρθει το ασθενοφόρο έγκαιρα και να υπάρχουν γάζες στο νοσοκομείο, για να ελπίζεις να ζήσεις
- Αν χρειαστείς φάρμακα και αυτά είναι εκτός λίστας, τότε μην ψάχνεις για φαρμακείο, αλλά για... γραφείο τελετών
- Κυβέρνηση δολοφόνων, ενδεδυμένοι την κλεπτοκρατία, υπάλληλοι τραπεζών και ανάλγητοι μισέλληνες αυτοί που ορίζουν τις ζωές μας
Μας έχουν παρασύρει σε ένα παιχνίδι εντυπώσεων, ώστε να ξεχάσουμε τι συμβαίνει στην καθημερινότητα μας και που τελικά μας πάνε. Παρακολουθούμε, ότι ο ένας μας απειλεί με μακελειό αν πειράξουν τον καταστροφέα της χώρας, τον άλλο ότι δεν είχε διαβάσει το μάθημα του και πήγε αδιάβαστος στις εξετάσεις, η άλλη το είχε ψιλοδιάβασει, ο άλλος δεν το διάβασε, διότι στριφογύρναγε στο κρεβάτι του τι θα κάνει, ο άλλος έχει άλλο μείγμα πολιτικής, οι μεγαλοδημοσιόγραφοι υμνητές του μνημονίου βγαίνουν και λένε εμείς τα λέγαμε και με όλα αυτά δεν ξέρεις, αν πρέπει να γελάσεις η να κλάψεις, αλλά όμως έχουμε πάψει να ασχολούμεθα με θέματα καθημερινά αλλά σοβαρότατα, όπως της υγείας και της σύνταξης. Ναι, δεν έχουμε ασχοληθεί και πάρα πολλοί δεν ξέρουν τι γίνεται. Δεν ξέρουν τι περίθαλψη έχουν από 1.1.2012αλλά και το αύριο των συντάξεων.

Από 1.1.2012 έχουμε στην χώρα μας νέο σύστημα υγείας. Εγκαταλείψαμε το ΕΣΥ και πήγαμε στο περίφημο ΕΟΠΥΥ. Όλα τα ταμεία σε ένα νοικοκυρεμένα κατά τον σφαγέα της υγείας ΛΟΜΒΕΔΡΟ. Ενώ κόβουν φάρμακα από σοβαρές ασθένειες και αν έχεις λεφτά το αγοράζεις αν δεν έχεις ψάχνεις για γραφείο τελετών, τα νοσοκομεία είναι σε άθλια κατάσταση, έχουν φτάσει να μην έχουν αίμα για μεταγγίσεις, έρχεται το ΕΟΠΥΥ να δέσει το γλυκό. Πως λειτουργεί όμως; Όλοι πλέον οι γιατροί των ταμείων, μαζί με του ΙΚΑ, εντάσσονται στον νέο οργανισμό. Κάθε γιατρός, έχει δικαίωμα να δεχθεί μέχρι 200 επισκέψεις τον μήνα ή 50 επισκέψεις την βδομάδα και από εκεί και πέρα όταν πας και έχει κλείσει τον κύκλο των επισκέψεων, θα πληρώνεις την επίσκεψη.

Δηλαδή αν πάς π.χ. την ΔΕΥΤΕΡΑ στον γιατρό και είσαι τυχερός και δεν συμπληρώσει τον επιτρεπόμενο αριθμό σε εξετάζει δωρεάν αν όχι πρέπει να πληρώσεις. Αν δεν έχεις το εικοσάρικο να το πληρώσεις, τότε κάνε τον σταυρό σου. Αν την ήμερα που πας σου γράψει εξετάσεις και πρέπει να πας ξανά τότε το εικοσάρικο δεν το γλιτώνεις.

Ξέχασα ότι έχει το 184 και κλείνεις ραντεβού σε τρία τέρμενα.

Δυστυχώς η περίθαλψη πλέον έχει πάρει τον κατήφορο και γίνεται μόνο για τους κατέχοντες.

Όλα αυτά τα ξεχάσαμε και ασχολούμεθα με τα καραγκιοζιλίκια βουλευτών.
Πάμε και στα συνταξιοδοτικά. Έχεις αναρωτηθεί, ότι αύριο υπάρχει η περίπτωση μη καταβολής συντάξεων, λόγω των τραγικών ενεργειών εις βάρος των ταμείων; Ακούς ότι θα κοπούν οι επικουρικές συντάξεις διότι τα ταμεία δεν έχουν χρήματα. Και που πήγαν τα λεφτά μας κύριοι εσείς που μας απειλείται με μακελειό;

Θα απολογηθεί κανείς ; Θα πάει κάποιος φυλακή;

Και έρχεται το τελειωτικό χτύπημα. Το εθελοντικό κούρεμα, είναι υποχρεωτικό, τα ήδη τελειωμένα ταμεία, δέχονται το οριστικό χτύπημα. Και θα συμβεί αυτό με μαθηματική ακρίβεια, διότι ήδη εισφορές είναι μειωμένες λόγω μειώσεων εισοδημάτων, ανεργία, κλείσιμο επιχειρήσεων, έρχεται και το κούρεμα που δίνει το τελειωτικό χτύπημα. Να πάνε τις συντάξεις σε ένα επίδομα το πολύ 500 εύρο και όποιος ζήσει. Και αν λάβεις υπ όψιν σου την ΜΕΡΚΕΛ, ότι δάνεια θα τα δίνουμε μόνο για δανεικά, το χρεοκοπημένο κράτος που θα βρει το χρήμα να τα στηρίξει;

Το μακελειό θα γίνει εδώ κύριε λογιστή, υπουργέ υγείας και όχι για τον λόγο που επικαλείσαι. Τα μακελειό θα γίνει για το κοινωνικό κράτος που το διαλύεται συνειδητά.
Ο κόσμος έφτασε στα όρια του, η φτώχεια απλώνεται παντού, η ώρα της εξέγερσης είναι κοντά. Δεν πιστεύει κανένα για τίποτα. Οι δε τελευταίες δηλώσεις των κυβερνητικών βουλευτών αλλά και των άλλων που στηρίζουν αυτό το κατασκεύασμα φορτίζει ακόμη περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα και το ξέσπασμα είναι εδώ και θα είναι βίαιο.

Υ.Γ. Μην πιστεύετε τις γελοιότητες τους. Θέλουν να βγουν και από πάνω.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Από τη στιγμή που ο παπάς είναι στη φυλακή, σίγουρα θα πάνε αδιάβαστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η βιομηχανική επανάσταση έφερε με βίαιους ρυθμούς τους αγροτικούς πληθυσμούς στις πόλεις και την αθλιότητα στις ζωές των ανθρώπων. Παιδιά έως και 5 χρονών δούλευαν, λιποθυμούσαν και πέθαιναν μέσα στα εργοστάσια και δεν τα έβρισκε κανείς. Τα λύματα από τους ξεχειλισμένους υπόνομους και οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης μέσα στις εγκαταλελειμένες στην τύχη τους αστικές γειτονιές γρήγορα έφεραν την χολέρα και την πανούκλα.

    Η παγκοσμιοποίηση μας οδηγεί με γοργά βήματα σε μια εξίσου άθλια εποχή. Το κράτος πρόνοιας, που τόσες δεκαετίες διεκδικήσεων χρειάστηκε για να οικοδομηθεί, έχει γίνει ένα κουρέλι στα χέρια τους. Μόνο μέσα στην "Ιστορία δύο πόλεων" του Ντίκενς και στους "Άθλιους" του Ουγκώ θα μπορέσουμε να βρούμε έναν καθρέφτη της εποχής μας στο παρελθόν, που τόσο καιρό απευχόμασταν να επαναληφθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]