Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Φαρσοκωμωδία το... ΠΑΣΟΚ


Για τέταρτη ημέρα ο θίασος του ΠΑΣΟΚ παίζει τη μονόπρακτη φαρσοκωμωδία «δελφίνια και…μάγκες». Διαφημίζοντας την παράσταση μόλις τρείς ημέρες από το MEGAρο προβολής, τελικά την ανέβασε στο θέατρο «Βουλή» με πλειάδα γνωστών πρωταγωνιστών….

Αν και στο διαφημιστικό ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ήταν καλύτερος, πριν από λίγο στη Βουλή μίλησε για «μια νέα πολιτική και κοινωνική συμμαχία, μια νέα εθνική συμμαχία που θα στηρίζεται στη συ-στράτευση, στην αξιοποίηση όλων των κοινωνικών δυνάμεων, με στόχο την οικονομική επιβίωση της χώρας».

Αν και λίγο αργά (το έχουμε ξαναπεί αυτό) φρόντισε να πάρει αποστάσεις από την πολιτική του Παπανδρέου κάνοντας λόγο «για λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες»!

Δηλαδή, ότι έλεγε και η ΝΔ για να μην ξεχνιόμαστε…

Όμως, ιδιαίτερα ζωηρός ήταν και ο Γιάννης Ραγκούσης ο οποίος επέρριψε ευθύνες στον Γ. Παπανδρέου, τα μέλη της προηγούμενης κυβέρνησης και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ…

(Μιλάμε για θρίλερ…)

Όπως είπε όταν ανέβηκε στη σκηνή, η αβεβαιότητα δεν έπεσε από τον ουρανό αλλά δημιουργήθηκε με ευθύνη όσων μέσα στην προηγούμενη κυβέρνηση, μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο… έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους για να αναβληθούν , να ανασταλούν να μην πραγματοποιηθούν εκείνες οι ριζικές, προοδευτικές μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος…»!

(Διαρκείας αγοράζω για το θέατρο…)

Η σοβαρότερη προσέγγιση ήταν του Κ. Σκανδαλίδη ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι δεν είναι υπέρ των καλλιστείων, ούτε των προσωπικών στρατηγικών, αλλά υπέρ παρατάξεων και συλλογικών προσπαθειών, πρότεινε: «Να φύγουμε όλοι οι παλιοί και να έρθουν όλοι οι καινούργιοι να λύσουν τα προβλήματα»…!

(Ψηφίζω Σκανδαλίδη)

Βγάζοντας μόνο το μισό απ’ το κεφάλι του στη σκηνή (το άλλο μισό θα το εμφανίσει όταν ο ίδιος κρίνει) ο Ανδρέας Λοβέρδος κάλεσε όλους «να παλέψουμε για τη Νέα Ελληνική Ανόρθωση»…

Δυστυχώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι οι καπετάνιοι του τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες.

Antiκοινοβουλευτικός



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Τι να πει κανεις...!
    Τι παστα ανθρωπων μπορουν να εχουν και τετοιο θρασσος;
    Οι προδοτες , μεχρι τωρα ξερουμε, οτι ταπαιρναν και εξαφανιζοντουσαν. Η τουλαχιστον προσπαθουσαν να εξαφανιστουν.
    Τι ειναι τουτοι δω μωρε!
    Που τρεχει ο λογισμος τους;
    Μην σε γαμο ριχνονται;Μη σε πανηγυρι;
    Μωραινει Κυριος.......Ολα σωστα ειναι....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]