Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η άλλη πλευρά των καταγγελιών Χρυσοχοΐδη


  • Γράφει ο Μακεδών
Η πολιτική ζωή δεν είναι ούτε αθώα ούτε απρογραμμάτιστη. Μετά την πρώτη έκπληξη, από τις αναπάντεχα και σε ανύποπτο χρόνο, οργισμένες δηλώσεις του κ. Χρυσοχοΐδη για τον αρχηγό του και τα πεπραγμένα της κυβερνητικής λαίλαπας που επί διετία βρίσκεται στο σβέρκο των Ελλήνων, άρχισα να σκέφτομαι ότι όλα αυτά μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι.

Τόσο πολύ θέλει να προεδρεύσει του κόμματός του ο καταγγέλλων υπουργός;
Μετά από αυτά που κατήγγειλε δεν έχει ούτε την τσίπα ούτε το φιλότιμο να παραιτηθεί;

Αφού ο ίδιος τοποθετεί τον εαυτό του στο κάδρο των βιαστών του ελληνικού λαού και εφόσον ο ίδιος παραδέχεται ότι συμμετείχε στην βάναυση κακοποίηση του Ελληνικού λαού, όφειλε σήμερα να έχει την παραίτησή του και να αποχωρεί από το υπουργείο που θεωρεί ότι είναι τσιφλίκι του πατέρα του.

Μια άλλη σκέψη είναι γιατί τώρα; Πόσο τον κυνηγούν οι όποιες τύψεις για αυτό που έκανε; Μήπως είναι όμως μια θαυμάσια ευκαιρία να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αφού καταγγέλλει τον αρχηγό του, λέγοντας στο τέλος το πόσο ευαίσθητος και καλός είναι.
Να σε κάψω Γιάννη, να σε αλείψω λάδι.

Ξέρετε η κοινή γνώμη είναι ευμετάβλητη και σε πρώτο χρόνο αποφόρτισε την όποια οργή του κόσμου με τις δηλώσεις του. Γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Χρυσοχοΐδης ότι δακτυλίδι δεν παίρνει, ούτε έχει καμιά σοβαρή επιρροή στο κόμμα του.

Μήπως ο στόχος είναι να πάρει μερικούς βουλευτές και σε σύμπραξη με άλλους από άλλα κόμματα δημιουργήσουν μια νέα κίνηση; Μήπως αυτός είναι ο νέος σχεδιασμός των κέντρων που κινούν τα πάντα στον ταλαίπωρο αυτό τόπο;

Έτσι ή αλλιώς πρέπει να το καταλάβουμε ότι η χώρα έχει καταληφθεί και από τους Γερμανούς και οι πάντες υποκρίνονται ότι δεν τρέχει απολύτως τίποτα και όλα καλά.

Πόσα από αυτά που έπραξε ο κ. Χρυσοχοΐδης και ταλαιπωρούν τον λαό ήταν με την σύμφωνη γνώμη του, και αφού είχε πρόβλημα συνείδησης δεν έπρεπε να στέκεται ούτε ώρα στην θέση του.

Δεν μπορεί να εμφανίζεται σαν μετανοούσα Μαγδαληνή ¨ για τα πεπραγμένα του γιατί δεν σώζεται. Ίσως το καλύτερο που έχει να κάνει να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα και να τα πει όλα χωρίς φόβο και πάθος και να ελαφρύνει την θέση του. Αυτή θα ήταν η καλύτερη υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει στον τόπο του. Από πίσω να είναι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν και άλλοι, γιατί βλέπουν τα αδιέξοδα που δημιούργησαν. Η εκδίκηση του Έλληνα θα είναι σαν το κινέζικο μαρτύριο, αργό και σταθερό. Ε, ας διδαχτούμε και κάτι από την σοφία αυτού του λαού. Όσοι επιθυμούν να σκέφτονται ελληνικά, υπάρχουν οι Ερινύες που δεν σε αφήνουν ποτέ, μα ποτέ.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]