Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μετά την ψήφο εμπιστοσύνης ξεβρακωνόμαστε…


Και αφού το ελικόπτερο απετράπη την τελευταία στιγμή μετά από τη συμφωνία του Προεδρικού Μεγάρου και την εκλογή του εντολοδόχου Λουκά … Άρχισαν οι εκπτώσεις και οι παρεκκλίσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησής του.

Πήρε φόρα ο νέος Πρωθυπουργός στο βήμα της Βουλής και ξέχασε να αναφερθεί στην ημερομηνία της 19ης Φεβρουαρίου, επισήμανε μόνο ότι «το έργο της κυβέρνησης είναι δυσανάλογα μεγάλο σε σχέση με την χρονική θητεία της»!

Η νέα Πρωθυπουργάρα μας αμέσως μετά επισήμανε στους δημοσιογράφους πως «ευελπιστεί» πως η νέα κυβέρνηση «δεν θα είναι παρένθεση αλλά θα αποτελέσει γέφυρα που θα διευκολύνει την μετάβαση της χώρας στην πορεία δημοσιονομικής ισορροπίας και ανάπτυξης»

Για τη στήριξη της ιδέας αυτής σειρά πήραν και οι κατάλληλες δημοσκοπήσεις οι οποίες και εμφανίζουν αποδοχή πάνω από 80% στη νέα κυβέρνηση. Ωστόσο την ίδια ώρα τα κόμματα που την στηρίζουν μετά βίας φτάνουν στο 40%.

Και για να γίνει πιο σαφές, οι μεν του ΠΑΣΟΚ κάνουν απολογισμό του τεράστιου επιτελεσθέντος έργου υπό τον ΓΑΠ και αποκαλούν την νεοσχηματισθείσα κυβέρνηση ως συγκυβέρνηση, οι της ΝΔ ως κυβέρνηση εθνικής ανάγκης, οι του ΛΑ.Ο.Σ πανηγυρίζουν διότι έγινε πρωθυπουργός αυτός που είχε προτείνει ο πρόεδρός τους και στον Καραμανλή και στον Παπανδρέου, οι δε της Αριστεράς ως εχθρική κυβέρνηση που θα την καταψηφίσει.

Εν τω μεταξύ, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Howard των ΗΠΑ κ. Νίκος Σταύρου μας εξηγεί το γιατί… Η Ελλάδα εκλήθη να αναστείλει την δημοκρατία της τουλάχιστον για ένα χρόνο, ώστε να μην επηρεάσει τις εκλογές στις ΗΠΑ και του Σαρκοζί στη Γαλλία. Με πρώτη την Ελλάδα οι κοινωνίες μετατρέπονται σε κοινωνίες δουλοπάροικων και οι κυβερνήσεις σε αστυνόμους για να φυλάνε τα πλούτη της παγκόσμιας ανώτερης τάξης!!!

Όσο για τον ελληνικό λαό; Από σήμερα κιόλας ξεκινά η υλοποίηση των άγριων μέτρων που ψήφισε η προηγούμενη κυβέρνηση, δεσμεύοντας χειροπόδαρα τη χώρα. Επειδή μάλιστα οι κοινωνικές αντιδράσεις δεν κατευνάζονται το θέατρο των απειλών περί εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ θα συνεχίζεται να παίζεται ώστε να διατηρείται συνεχώς φοβισμένη η κοινωνία μας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]