Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αιφνιδιαστικές εκλογές πριν τα Χριστούγεννα;

Αυτή τη στιγμή βράζει το καζάνι στη Νέα Δημοκρατία. Συσκέψεις επί συσκέψεων γίνονται με άξονα το αν πρέπει ή όχι να επιμείνει ο Σαμαράς στη άρνησή του να υπογράψει την εκβιαστική "δέσμεση" των δανειστών, αγορών και των φερεφώνων τους Σαρκοζί-Μέρκελ.

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα...

Κατά τις πληροφορίες μας τα πάντα συγκλίνουν στην τήρηση της άκαμπτης θέσης Σαμαρά, που είναι "ΟΧΙ στον εκβιασμό και στον ξεφτιλισμό της εναπομείνασας, αξιοπρέπειας της Ελλάδας".

Η επιμονή όμως του Σαμαρά ανατινάζει στον αέρα τη δρομολογημένη γραμμή πλήρους υποταγής της Ελλάδας στις απαιτήσεις των δανειστών, γραμμή που εξέφρασσε τόσο ανερυθρίαστα κι εμετικά, ο νέος πρωθυπουργός Παπα-Δήμος. Τούτο σημαίνει ότι ανοίγονται οι ασκοί του Αιόλου. ΄Η θα γίνει το γινάτι των εκβιαστών δανειστών μας ή θα περάσει το ΟΧΙ του Σαμαρά, που αποτελεί και το τελευταίο κάστρο αξιοπρέπειας του Έθνους μέσα στα όσα αναξιοπρεπή βιώνουμε τα τελευταία χρόνια εξ αιτίας της άφρονης και λανθασμένης πολιτικής Παπανδρέου, αν και στην ουσία δεν ήταν και... τόσο λανθασμένη, αλλά προγραμματισμένη... ακριβώς!

Πάντως τα στελέχη της Ν.Δ. ζυγιάζουν όλα τα υπέρ και τα κατά και υπομειδιούν σε εκείνο που είπε ο Παπα-Δήμος: "Θα το δούμε..." ως προς το θέμα άρνησης του Σαμαρά, γνωρίζοντας τι υποκρύπτεται πίσω από τη ρήση αυτή, πως δηλαδή θα... βρεθεί μια φόρμα να υποκύψει ο Σαμαράς ώστε να πέσει στα μαλακά, συμβιβαζόμενος με τη γενική ευρωπαϊκή σοφροσύνη...

Υποστηρίζεται πως ο Σαμαράς δεν θα φύγει από τη άρνησή του, με ότι συνεπάγεται αυτό.
Κατά μία εκδοχή,λέγεται, ότι η στάση του Σαμαρά να μην υποκύψει στην αθλιότητα της ζητούμενης υπογραφής του, μάλλον ήταν σκόπιμη κι όχι της στιγμής, προκειμένου τελικά να οδηγηθούμε σε σύντομες εκλογές -πάγιο αίτημα του- και πλήρως εναρμονισμένο με την αντιμνημονιακή πολιτική του.

Σήμερα -αύριο θα φανεί αν θα έχουμε Χριστούγεννα εκλογές...εσπευσμένες!

Φυσικά προηγουμένως θα έχει ψηφίσει τα όσα απαιτούν οι ευρωπαίοι κοινοί εκβιαστές ενός λαού. Και θα δούμε αν ο εκβιασμός τους θα περάσει, μπροστά στο ΟΧΙ Σαμαρά, το οποίο κι εκφράζει ολόκληρο τον λαό! Το ψήφισμα από τη Βουλή είναι ισχυρότερο από οποιαδήποτε πρόσθετη έγγραφη υπογραφή!

Τι τελικά θα κάνει ο Σαμαράς...; "Το τι θα κάνουν οι Ευρωπαίοι αλυτήριοι, δικό τους θέμα.. Εμείς θα ψηφίσουμε... αλλά άλλον εξευτελισμό δεν θα δεχθούμε! λένε με νόημα οι νεοδημοκρατικοί θιασώτες του " ΟΧΙ Σαμαρά!", είναι το επιμύθιον των συζητήσεων που γίνονται στη Συγγρού.

Κατά μία τελευταία πληροφορία... ο Σαμαράς ετοιμάζει "συγκλονιστικό διάγγελμα" προς τον ελληνικό λαό... για να εξηγήσει το ΟΧΙ του κι όσα προκύψουν κατόπιν εξ αυτού...

Ίδομεν.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το ΟΧΙ το ειπε ο Ελληνικος λαος κυριε....
    Ο Σαμαρας λεει ΝΑΙ εδω και δυο χρονια στους χουντικους του πασοκ και στους τοκογλυφους αφεντικα.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΡΕΜΑΛΙΑ οτι και να κανετε ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.
    Εσεις και τα μαντρια σας που μας σκλαβωσαν, μας ξεφτιλησαν και μας χρεωσαν, θα εξαφανιστητε δια ΠΑΝΤΟΣ!
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]